Parttime medewerker ouderenzorg

Uurloon € 12,63
Locatie Nederland
Opleidingsniveau MBO

Jouw uitdaging

Je zorgstudie nóg waardevoller maken door tijdens deze periode al echt in het werkveld aan de slag te gaan? Bij jou in de regio kan het! Zoals gezegd, een diploma op zak is niet nodig. Een zorg-gerelateerde studie volgen én affiniteit met werken in de ouderenzorg is wel belangrijk.

Een waardevolle baan met veel waardering
Werken in de ouderenzorg tijdens je studie zorgt ervoor dat jij ervaring opdoet die verderop in je studie, of na afstuderen goed van pas komt. Je leert de praktische kneepjes van het vak, je ervaart wat er speelt op de werkvloer en leert communiceren met collega's en cliënten. Dat laatste is misschien nog wel het allermooiste! Dus of je nu een mbo Verzorgende IG opleiding volgt of studeert de universitaire opleiding Bewegingswetenschappen, vroegtijdig praktijkervaring opdoen is goud waard!

De opzet van onze bijbanen in de ouderenzorg
Voordat je in dienst komt bij Aethon start je met de training Basiszorg & Medicatie. Je leert hier om ouderen te ondersteunen met ADL-handelingen zoals het wassen, aan- en uitkleden van cliënten, ondersteuning bij het eten en het gebruik maken van actieve en passieve tilliften. Werkzaamheden die je uiteindelijk in de praktijk gaat brengen bij één of meerdere opdrachtgevers van Aethon in de somatiek, de thuiszorg, de revalidatie en de psychiatrische ouderenzorg. Waar ligt jouw voorkeur?

Werktijden: flexibel tussen 07:00 en 23:30 uur
Werkdagen: maandag t/m zondag
Locaties: Leeuwarden, Deventer, Apeldoorn, Hoogeveen en Oldenzaal

Jouw talent

Jij vindt de kwaliteit van zorgverlening belangrijk. Dit is dan ook een van de drijfveren achter jouw studiekeuze geweest. Jij volgt momenteel een zorg-gerelateerde opleiding of hebt deze afgerond. Daarnaast is een bijbaan in de zorg via Aethon ideaal voor jou als jij:

 • Dienstbaar bent en om zoek naar een baan met veel waardering
 • Je graag wilt ontwikkelen binnen de ouderenzorg
 • Flexibel inzetbaar bent. Zowel 's avonds, 's ochtends als in het weekend

Wij bieden jou

 • Een leerzame en leuke bijbaan in de zorg
 • Een dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
 • Een bruto salaris van €12,63 bruto per uur
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • Een loyaliteitsprogramma waarmee je je softskills en inhoudelijke skills verder kunt ontwikkelen
  Klaar om praktijkervaring op te doen?
  Laat dan direct je gegevens achter! Je ontvangt na het invullen van jouw gegevens een korte vragenlijst (invullen duurt max. 1 minuut). Na het beantwoorden van deze vragen kunnen we jouw reactie definitief verwerken en maken we graag kennis met je!
Wegens het coronavirus is ons sollicitatieproces volledig digitaal.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 15 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.