Bijbaan Verzorgende Thuiszorg – regio Maastricht

Locatie Maastricht
Opleidingsniveau HBO / MBO

Jouw uitdaging

Volg jij een hbo of universitaire studie in een zorgrichting of heb je een zorgstudie afgerond? Zoek je een flexibele en betekenisvolle (bij)baan als Verzorgende waarin je écht iets voor mensen betekent en ook nog goed verdient? Dan is deze toffe en flexibele baan als Verzorgende in de Thuiszorg in de regio Maastricht, Valkenburg, Meersen en Bunde iets voor jou!

Voordat je start haal je via Aethon het waardevolle certificaat Verpleegtechnische Vaardigheden. Daarmee mag je ADL (algemene dagelijkse levensverrichtingen) én diverse medische en verpleegtechnische handelingen uitvoeren. Je maakt deel uit van een team, maar werkt grotendeels zelfstandig. Je verdient direct een goed salaris, doet waardevolle praktijkervaring op voor je studie en levert een echte bijdrage aan het welzijn van de zorgvrager.

Wat ga je doen?
Je ondersteunt voornamelijk onze doelgroep (ouderen en hulpbehoevenden) thuis met activiteiten zoals het aan- en uitkleden, wassen, aantrekken van steunkousen, eten en drinken en de mondverzorging. Daarnaast deel je medicatie uit en dien je deze regelmatig toe. Soms verricht je (na het volgen van onze training) verpleegtechnische handelingen, zoals stoma- of wondzorg. Met jouw hulp als Verzorgende zijn deze mensen in staat om zo lang mogelijk, zelfstandig en comfortabel thuis te blijven wonen. Je maakt voor deze kwetsbare mensen echt het verschil!

Jouw talent

Wie ben je?
Je staat stevig in je schoenen, weet van aanpakken en je krijgt energie van het helpen van anderen. En verder:

  • Volg je een zorgstudie of je hebt een studie in deze richting afgerond en wil je praktijkervaring opdoen in de zorg
  • Ben je beschikbaar voor een samen afgesproken aantal uren per maand
  • Ben je een teamspeler die wil blijven leren en ontwikkelen én die een bijdrage wil leveren aan het welzijn van de zorgvragers.

Wij bieden jou

Wat bieden we je?

  • Je komt in dienst bij Aethon voor een vast aantal uren per maand en een bijbehorend gegarandeerd maandsalaris (gebaseerd op een uurloon van €11,56)
  • Bij een vast maandsalaris hoort ook vakantiegeld, in dit geval 8,33%, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag volgens de cao voor de Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg
  • Je krijgt vakantiedagen op basis van het aantal contracturen (fulltime is 25 dagen per jaar)
  • Een opleiding via Aethon met het waardevolle certificaat Verpleegtechnische Vaardigheden (zorgniveau 3)
  • Flexibiliteit en vrijheid. Je geeft namelijk elke maand zelf aan wanneer je beschikbaar bent om te werken
  • Een loyaliteitsprogramma waarmee je je softskills en inhoudelijke skills verder kunt ontwikkelen
  • Tot slot; onvergetelijke ervaringen met dankbare mensen, die vaak al een heel leven achter de rug hebben en voor wie je écht iets betekent en het verschil maakt!
Je kunt voor vragen ook altijd contact opnemen met onze recruiter Laura van Sabben. Je kunt haar bereiken via laura.vansabben@aethon.nl of telefonisch via 06-11261239 (bellen of whatsappen).

Belangrijke update
We nemen de maatregelen tegen het Coronavirus enorm serieus. Onze kantoren zijn gesloten, maar onze (bij)banen gaan nooit dicht. In deze bijzondere tijden is het nog belangrijker om bij te dragen. De zorg heeft talent zoals jij namelijk keihard nodig!

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 15 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.