Bijbaan in de ouderenzorg – Parttime

Uurloon € 13,27
Locatie Nederland
Opleidingsniveau HBO

Jouw uitdaging

Vind jij dat je te weinig praktijkervaring opdoet tijdens je zorgstudie? Of wil je simpelweg je praktijkervaring in de ouderenzorg vergroten? Bij Aethon en haar opdrachtgevers is dit mogelijk!

Nieuwsgierig naar de gezondheidszorg
Dat is wat jij bent. Tijdens je zorgstudie, eerdere bijbaan of zorgstage raakte je geïnteresseerd in het werkveld. Dat smaakt nu naar meer! Je volgt momenteel je zorgopleiding (bijvoorbeeld de opleiding tot Verzorgende IG, Verpleegkundige of Verpleegkunde), maar wilt dit graag vertalen naar de situaties in de praktijk. Daar pluk je tijdens de rest van je studie de vruchten van. En na het afronden van je studie? Dan heb jij een heel relevant cv om direct een mooie baan te bemachtigen!

Jouw carrière in een stroomversnelling
Jouw dienstverband bij Aethon begint met een training. Hierin toetsen we jouw skills op het gebied van ADL- en verpleegtechnische handelingen. Beheers je deze nog niet volledig? Dan leren we het je! Na de training word je ingewerkt op de locatie van de opdrachtgever. Zo leer je jouw skills te combineren met het reilen en zijlen binnen een zorginstelling.

Tijdens je flexibel in te plannen diensten ondersteun je ouderen in hun dagelijkse activiteiten. Denk hierbij aan aan- en uitkleden, wassen en het aantrekken van steunkousen. Je draait je diensten zelfstandig, maar kan altijd terugvallen op jouw collega's in de buurt. Heeft de thuiszorg jouw voorkeur? Dan is zelfredzaamheid en zelfstandigheid nog belangrijker! Ook is een rijbewijs, en in sommige gevallen eigen vervoer dan essentieel.

Jouw talent

Voor deze (bij)baan in de ouderenzorg is het belangrijk dat jij een zorg-gerelateerde studie volgt of hebt afgerond én ervaring hebt met ADL-handelingen. Dit kan uiteenlopen van een praktische zorgstudie (minimaal mbo niveau 3) zoals Verzorgende IG of Verpleegkunde tot aan de theoretische zorgstudies die raakvlakken hebben met de (ouderen)zorg. Weet je niet zeker of jouw studie aansluit? Maak ook dan je interesse kenbaar via het sollicitatieformulier!

Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij:

 • Zelfstandig en professioneel kan werken
 • Punctueel en sociaal ingesteld bent
 • Flexibel inzetbaar bent. Zowel 's avonds, 's ochtends als in het weekend
 • Een rijbewijs en eigen vervoer hebt. Door de vroege - en late diensten is het openbaar vervoer niet altijd haalbaar

Wij bieden jou

 • Toffe en flexibel in te plannen banen bij onze opdrachtgevers in jouw regio!
 • Een dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
 • Een bruto salaris van €13,27 bruto per uur
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • Een loyaliteitsprogramma waarmee je je softskills en inhoudelijke skills verder kunt ontwikkelen
  Hebben we je nieuwsgierig gemaakt?
  Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je! Na sollicitatie ontvang je nog enkele korte vragen per e-mail. Het invullen hiervan duurt slechts twee minuten.
> Toch nog vragen? Stel deze hier via Whatsapp!

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 15 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.