Bijbaan in de ouderenzorg

Uurloon € 12,63
Locatie Nederland
Opleidingsniveau MBO

Jouw uitdaging

Wil jij tijdens jouw zorgstudie werken in de branche waarvoor je wordt opgeleid? Dat kan bij Aethon en onze opdrachtgevers! Je krijgt de kans om de kennis van jouw zorg-gerelateerde studie om te zetten naar praktijkervaring.

Werken in de ouderenzorg
De ouderenzorg, een grijs en stoffig imago? Wij vinden van niet! De komende jaren neemt het aantal ouderen alleen maar toe. Hierdoor komt de branche onder druk te staan. Dit biedt kansen voor jou. Denk hierbij aan het verrijken van je cv met relevante werkervaring. Of het delen van jouw kennis en inzichten, zodat je niet alleen de cliënten, maar ook de ouderenzorg vooruit kan helpen!

Bij welke doelgroep wil jij aan de slag?
Aethon is actief bij meerdere opdrachtgevers in jouw regio (o.a. Amsterdam, Hilversum en Haarlem). Veelal ook met verschillende doelgroepen. Zo kan je aan de slag in de somatiek, de thuiszorg, de revalidatie en de psychiatrische ouderenzorg. Als je wilt kan je binnen zeer korte tijd veel ervaringen opdoen met al deze doelgroepen.

Voordat je aan de slag gaat bij één of meerdere opdrachtgevers krijg je de training Basiszorg & Medicatie. Hierin leer jij cliënten te ondersteunen in de algemeen dagelijkse levensverrichtingen. Denk hierbij aan het wassen, aan- en uitkleden van cliënten, ondersteuning bij het eten en het gebruik maken van actieve en passieve tilliften. Ook word je getraind in het uitdelen en toedienen van medicatie. Om zeker te zijn dat jij de handelingen beheerst, word je ingewerkt op de locatie van de opdrachtgever waar je gaat werken. Hierdoor zorgen we samen voor een optimale start van jouw zorgcarrière!

Jouw talent

Om te werken in de ouderenzorg is het belangrijk dat jij een zorg-gerelateerde studie volgt of hebt afgerond. Dit kan uiteenlopen van een praktische zorgstudie (minimaal mbo niveau 3) zoals Verzorgende IG of Verpleegkunde, tot aan de theoretische zorgstudies die raakvlakken hebben met de (ouderen)zorg. Weet je niet zeker of jouw studie aansluit? Maak ook dan je interesse kenbaar via het sollicitatieformulier!

Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij:

 • Jezelf graag wilt ontwikkelen binnen de (ouderen)zorg
 • Flexibel inzetbaar bent. Zowel 's avonds, 's ochtends als in het weekend

Wij bieden jou

 • Toffe en flexibel in te plannen banen bij onze opdrachtgevers in jouw regio!
 • Een dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
 • Een bruto salaris van €12,63 bruto per uur
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • Een loyaliteitsprogramma waarmee je je softskills en inhoudelijke skills verder kunt ontwikkelen
  Hebben we je nieuwsgierig gemaakt?
  Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je! Na sollicitatie ontvang je nog enkele korte vragen per e-mail. Het invullen hiervan duurt slechts twee minuten.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 15 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.