Traineeship Woningcorporaties

Dienstverband Traineeship
Aantal uren per week 32 - 40 uur
Opleidingsniveau HBO
Locatie Amsterdam

Let op: deze vacature is reeds vervuld. Bekijk alle actieve vacatures

Jouw uitdaging

Zie jij nog veel uitdagingen in de wereld van de woningcorporaties? En wil je steeds beter worden in je vak of juist een nieuwe richting op? Lees dan snel verder!

Als Young Professional bij Aethon krijg je toegang tot een enorm netwerk binnen woningcorporatieland, bijvoorbeeld in Utrecht, Amsterdam of Amersfoort. Je krijgt de kans om full time (minimaal 32 uur) bij verschillende woningcorporaties en in verschillende functies een "kijkje in de keuken te nemen".

Je bent een echte dienstverlener en laat dit in een van je eerste opdrachten bij het wijkteam zien. Er wordt van je verwacht dat je je oprecht betrokkenheid voelt bij de huurders en de kernen waar zij wonen. Het is belangrijk dat je goed kan luisteren naar wat de mensen je vertellen, je stemt je toon dan ook makkelijk op hen af. Jij staat midden in de samenleving en levert actief een bijdrage aan goed wonen en aan het borgen, verbeteren en optimaliseren van de leefbaarheid.

Een grote verantwoordelijkheid? Jazeker! Maar wij gaan je helpen om dit via ons traineeship allemaal in een stroomversnelling te doen. Wij leiden je theoretisch en in de praktijk op tot o.a opzichter, woonconsulent, medewerker huurincasso, verhuurmakelaar en -medewerker. Het is aan jou om te bepalen welke richting je op wilt en hoe je hier met de aanmoediging van je accountmanager gaat komen. Na het traineeship stroom je namelijk door tot de Aecademy waarin je verschillende masterclasses volgt om je te specialiseren in je vak of juist te verbreden in een richting die bij jouw ambities past.

Jouw talent

Omdat de flexibiliteit veel verantwoordelijkheid vraagt, zoeken wij de volgende talenten:
• Je hebt recente ervaring in de woningbranche;
• Je hebt je rijbewijs B en vindt reizen voor je werk geen probleem;
• Je bent in het bezit van een HBO of WO diploma, bijvoorbeeld Vastgoed & Makelaardij of Bouwkunde.

Wij bieden jou

• Een salaris vanaf €2600,- en een leaseauto (die je ook privé mag rijden);
• Een contract voor minimaal 32 uur per week;
• Een gedegen basisopleiding en toegang tot de Aecademy;
• Begeleiding en coaching vanuit je eigen accountmanager;
• Events met jouw accountmanager en de andere (Young) Professionals;
• Carrière garantie, samen zoeken we naar een passende uitdaging in je werk!

Over Aethon

Aethon verbindt (Young) Professionals zoals jij aan de beste carrières in de publieke sector. Wij vinden het belangrijk om samen met jou én onze opdrachtgevers te praten over jouw doelen en groei. Hierbij willen wij die springplank zijn voor jouw carrière of de partij zijn die jouw carrière een nieuwe impuls geeft. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons heel belangrijk!

Wij nodigen iedereen uit te solliciteren. We maken graag kennis met je.