Recruiter Talenten

Dienstverband Mogelijk vast contract (tijdelijk met uitzicht op vast)
Aantal uren per week 32 - 40 uur
Opleidingsniveau MBO
Locatie Eindhoven

Jouw uitdaging

Heb je al ervaring en wil je je graag ontwikkelen tot professionele recruiter bij een van de meest succesvolle arbeidsbemiddelaars van Nederland? Heb je een commerciële drive en ben je resultaatgericht? Sluit je dan aan bij ons talentvolle recruitersteam in Eindhoven!

Wat ga je doen?
Als recruiter ga je op zoek naar hoogopgeleide talenten voor diverse (bij)banen in de zorgsector en voor gemeenten en woningcorporaties in het zuiden van het land. Samen met je collega recruiters ben je verantwoordelijk voor het invullen van de vraag van onze klanten. Jullie stellen een strategische planning op en maken doelgroep-analyses. Samen met onze marketingafdeling zet je campagnes op, ga je samenwerkingsverbanden aan met bijvoorbeeld studieverenigingen, zorg je voor aansprekende vacatureteksten en kom je via slimme wervingsstrategieën in contact met de juiste kandidaten. Uiteindelijk ben jij degene die verantwoordelijk is voor het enthousiasmeren, selecteren, aannemen en plaatsen van de kandidaten. Daar word je ook op afgerekend, onze klanten rekenen tenslotte op je! Ben je succesvol? Dan zijn er binnen Aethon volop doorgroeimogelijkheden!

Waar ga je werken?
Bij Aethon dus, een innovatieve HR-Partner, die zorginstellingen, gemeenten en woningcorporaties helpt om flexibeler te zijn en zo oplossingen biedt voor de maatschappelijke problemen. Wij verbinden hoogopgeleide en ambitieuze studenten en young professionals aan de leukste (bij)banen in de zorg en publieke sector. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met gedegen opleidingsprogramma’s. We zijn één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en waren in 2017 Uitzendondernemer van het jaar.

Vestiging Eindhoven
Aethon heeft vestigingen in Rijswijk (ons hoofdkantoor), Amsterdam, Zwolle en jouw nieuwe werkplek Eindhoven. De vestiging Eindhoven zit midden in het bruisende centrum op de Grote Markt, winkels en terrassen zijn letterlijk naast de deur. Je werkplek is een modern kantoorgebouw waar je onder leiding van Teamlead Leonoor werkt in een team met vijf collega’s. Op de vestiging kun je samen met de in totaal zo’n 25 collega’s dagelijks uitstékende koffie drinken en krijg je vers fruit voorgeschoteld. De locatie is prima bereikbaar met het OV, wel zo makkelijk.

Onze Eindhovense vestiging is net als de rest daadkrachtig en gedreven. We bruisen van de energie en regelen het gewoon! Op een intelligente, eigenwijze en optimistische manier. We geloven dat het altijd beter kan. Leuk als je ons komt versterken!

Jouw talent

Wie ben je?

Je bent iemand die enthousiast is over het recruitmentvak en hierin graag wil doorgroeien. Je bent authentiek, kan je goed inleven in onze doelgroep, bent niet bang voor targets en regelt het gewoon vaak nét even anders: origineler, slimmer en effectiever. Daarnaast:

  • Ben je iemand met HBO werk- en denkniveau
  • Heb je al wat werkervaring opgedaan in een commerciële omgeving, bij voorkeur (maar niet noodzakelijk) in het recruitmentvak
  • Ben je authentiek en kun je je goed inleven in onze doelgroep
  • Heb je een hoog energieniveau en wil je iedere dag beter worden in je vak

Wij bieden jou

Wat hebben we je te bieden?

  • Een (start-)salaris van ten minste € 2.250,- (afhankelijk van leeftijd en ervaring)
  • Een fulltime baan, met een contract voor bepaalde tijd
  • Een aantrekkelijke bonusregeling
  • Prima overige arbeidsvoorwaarden, waaronder een iPhone, laptop, en een moderne pensioenregeling
  • Deelname aan het Aethon Interne Opleidingstraject (de Aecademy) dat je opleidt tot een volwaardige vak volwassen professional
  • Een fantastische werkplek bij een snelgroeiend, jong & ambitieus bedrijf


Hebben we je nieuwsgierig gemaakt?

Aethon is constant in beweging. Kan jij niet wachten om mee te gaan in deze beweging en om samen met ons het verschil te maken? Zie je het wel zitten om je aan te sluiten bij ons talent- en succesvolle team in Eindhoven? Ontstijg jezelf! Begin nu! Solliciteer! Na je sollicitatie, nemen we contact op voor een eerste kennismaking. Wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact op met onze corporate recruiter, Jeroen Duinhouwer (per mail: jeroen.duinhouwer@aethon.nl of telefonisch via 088-0351500).

Over Aethon

Met twee sterke merken zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten.  

Zo verzekeren we opdrachtgevers van continuïteit en flexibiliteit in hun organisatie, begeleiden we talenten bij de start van hun carrière en helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Dat is de win-win-win waar wij voor gaan.