Klantadviseur reparatieverzoeken (TAM2)

Dienstverband Detachering / interim / zzp
Aantal uren per week 32 - 40 uur
Opleidingsniveau HBO

Let op: deze vacature is reeds vervuld. Bekijk alle actieve vacatures

Jouw uitdaging

Heb jij al veel ervaring opgedaan op het gebied van reparatieverzoeken binnen een woningcorporatie en op zoek naar een nieuwe (full time) uitdaging in de regio van Amsterdam? Dan is dit wellicht wat voor jou!

Als adviseur ben je verantwoordelijk voor de dienstverlening op de tweede lijn. Zaken die niet door de eerste lijn kunnen worden afgehandeld komen bij jou terecht, een verdiepende rol. Je koppelt de juiste leverancier of aannemer aan de juiste opdracht, beoordeelt offertes op kwaliteit, haalbaarheid en prijs, onderhandelt over deze offertes en bent verantwoordelijk voor de schadeafhandeling (denk hierbij aan lekkage, brand of inbraken).

Jouw talent

Je bent energiek, een echte teamplayer en communicatief sterk. Je hebt een achtergrond binnen een vastgoedorganisatie of binnen de bouw. Je onderscheidt je door jouw dienstverlenende instelling en stelt de klant altijd centraal.
Je hebt een proactieve houding, zowel richting de huurders als de interne collega's. Samen met hen probeer je verschillende processen te optimaliseren en zoek je altijd naar verbeteringen. 

  • Je bent een expert op het gebied van dienstverlening, kunt snel schakelen en voelt je thuis in een dynamische omgeving
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden
  • Je hebt een achtergrond binnen het vastgoed of hebt bijvoorbeeld als aannemer gewerkt

Wij bieden jou

  • Een salaris vanaf €2500,- en een contract voor fulltime (minimaal 32) uur per week;
  • De mogelijkheid om doormiddel van de Aethon Aecademy je kennis en vaardigheden te ontwikkelen;
  • Een lease auto, ook voor privé gebruik.

Over Aethon

Aethon verbindt (Young) Professionals zoals jij aan de beste carrières in de publieke sector. Wij vinden het belangrijk om samen met jou én onze opdrachtgevers te praten over jouw doelen en groei. Hierbij willen wij die springplank zijn voor jouw carrière of de partij zijn die jouw carrière een nieuwe impuls geeft. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons heel belangrijk!