Bijbaan als verzorgende – Zinzia Zorggroep

Locatie Wageningen
Opleidingsniveau HBO

Jouw uitdaging

Bij Zinzia ondersteun je de bewoners bij alle zaken die ze zelf nog kunnen doen en helpt daar waar nodig. Door jouw eerder opgedane ervaring in de zorg kan je goed inspelen op acute zorgvragen van de doelgroep, maar is er ook ruimte voor jouw ontwikkeling binnen de ouderenzorg. Voor deze functie is het van belang dat je een zorgstudie volgt of hebt afgerond. Nieuwsgierig naar meer informatie? Lees dan snel verder!

Jouw werkervaring uitbreiden
Als verzorgende bij Zinzia krijg je de kans om je ervaring in de zorg uit te breiden. Je gaat aan de slag op verschillende afdelingen met complexere doelgroepen, denk hierbij aan NAH, GP en PG afdelingen. Zinzia biedt intensieve zorg, verpleging, begeleiding en behandeling op maat in een (beschermde) veilige woonomgeving. Naast het uitvoeren van ADL- handelingen dien je medicatie toe en verricht je verpleegtechnische handelingen. Denk hierbij aan bloedsuiker prikken en insuline toedienen, stomazorg, wondzorg en bijvoorbeeld zwachtelen. Voordat je hiermee aan de slag gaat volg je via Aethon de training Verpleegtechnische Vaardigheden en word je in jouw eerste drie diensten volledig ingewerkt. Liever een extra inwerkdienst? Geen probleem! Samen met jou kijken we naar waar jij behoefte aan hebt.

Makkelijk bereikbaar en flexibel in te plannen
De locaties van Zinzia Zorggroep liggen in Renkum, Wageningen en Bemmel. Zo'n 30-35 minuten vanaf Station Arnhem met het OV.
Je werktijden liggen tussen 07:00 uur en 23:00 uur in diensten van vier tot acht uur. Je bepaalt zelf wanneer je beschikbaar bent om te werken. Hierdoor kan je volledig flexibel aan de slag binnen de zorg!

Jouw talent

Jij vindt de kwaliteit van de zorgverlening belangrijk. Dit is dan ook een van de drijfveren achter jouw studiekeuze geweest. Jij volgt momenteel een mbo-v, hbo- of wo-opleiding en hebt al aantoonbare ervaring in de zorg door bijvoorbeeld een eerdere (bij)baan of afgeronde zorgstage. Ook als je deze opleiding hebt afgerond nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Daarnaast is een bijbaan in de zorg via Aethon ideaal voor jou als jij:

  • Persoonlijke ontwikkeling belangrijk vindt
  • Proactief durft te handelen
  • Flexibel bent. Zowel in je werk als in je beschikbaarheid.

Wij bieden jou

  • Een dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
  • Een bruto salaris van €11,56 bruto per uur
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
  • De flexibiliteit om je eigen diensten in te plannen
  • Een loyaliteitsprogramma waarmee je je softskills en inhoudelijke skills verder kunt ontwikkelen
Ga jij samen met ons voor het allerbeste resultaat?

Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je.

Je kunt voor vragen ook altijd contact opnemen met Laura van Sabben. Je kunt haar bereiken via laura.vansabben@aethon.nl of telefonisch via 06-11261239 (bellen of whatsappen).

Belangrijke update
In verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus bieden we uit voorzorg al onze kandidaten de mogelijkheid om sollicitatiegesprekken online, via videobellen te voeren. Voel je daarom niet bezwaard om te solliciteren of contact met ons op te nemen.
In deze bijzondere tijden is het nog belangrijker om bij te dragen. De zorg heeft talent zoals jij namelijk keihard nodig!

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 15 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.