Bijbaan in de ouderenzorg bij Solis

Dienstverband bijbaan / studentenbaan
Aantal uren per week 08 - 16 uur
Opleidingsniveau MBO
Locatie Deventer

Jouw uitdaging

Ben jij een aankomend zorgprofessional, wil je een goed salaris verdienen (€11,56 p/u) en een steentje bijdragen aan het terugdringen van de tekorten in de zorg? Dan is een bijbaan als (thuis)zorgmedewerker bij Solis via Aethon absoluut geschikt voor jou!

Aan de slag bij Solis in Deventer!
Bij Solis ga je aan de slag met ADL Basiszorg en Verpleegtechnische Vaardigheden. Om deze kneepjes van het vak eigen te maken krijg je de training Verpleegtechnische Vaardigheden. Deze training sluit je af met een waardevol certificaat. Met de opgedane kennis en na een gedegen inwerktraject ondersteun jij ouderen in de zorg die zij nodig hebben. Jouw missie? Ouderen zolang mogelijk zelfstandig laten leven. Dit doe je onder andere door hen te ondersteunen met aan- en uitkleden, wassen en het aantrekken van steunkousen. Ook het toedienen van medicatie, wondverzorging, zwachtelen en katheterzorg zullen onderdeel zijn van je werkzaamheden.

Over Solis
Solis is een zorgorganisatie die al 750 jaar betrokken is bij het welzijn van de burgers van Deventer. De zorgcentra van Solis zijn uitermate geschikt als wijkvoorziening. Ook is het de thuisbasis van waaruit zorg bij mensen thuis kan plaatsvinden. Dit betekent dan ook dat er voor jou mogelijkheden zijn om in het verzorgingshuis of in de thuiszorg te werken. Die keuze ligt bij jou!

De werktijden zijn in de ochtend vanaf 07:00 of in de avond vanaf 17:00 uur. Een gemiddelde dienst duurt 3 á 5 uur. De locatie is goed bereikbaar vanuit steden als Zwolle, Apeldoorn, Zutphen en Raalte.

Kortom: een leuke diverse baan met veel verschillende taken waarbij je zowel avondwerk, weekendwerk als dagdiensten kunt doen. Ideaal voor tijdens of na je studie!

Jouw talent

Wij vinden het belangrijk dat jij:

  • Stevig in je schoenen staat, geduldig bent en grenzen durft aan te geven
  • In het bezit bent van een rijbewijs. Een eigen auto is een pré, maar zeker niet noodzakelijk
  • Een hbo-zorgstudie volgt of hebt afgerond

Met een mbo-v/Verzorgende IG opleiding ben je van harte welkom vanaf je 3e leerjaar

Wij bieden jou

Je komt in dienst bij Aethon en krijgt via ons een opleiding en het waardevolle certificaat Verpleegtechnische Handelingen. Met dit certificaat ben je verzekerd van een goede start bij Solis en bouw je relevante praktische ervaring op. Een topbaan dus voor het verrijken van je cv! Ook bieden we jou:

  • Een uurloon van €11,56 p/u
  • Een contract voor een vast aantal uur per maand (gegarandeerd!)
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
  • De vrijheid om zelf je diensten in te plannen
  • Een loyaliteitsprogramma waarmee je je softskills en inhoudelijke skills verder kunt ontwikkelen


Solliciteren?
Heb je interesse in deze betekenisvolle flexibele baan? Ontstijg jezelf! Begin nu! Reageer via bovenstaand formulier!
Mocht je toch nog vragen hebben kan je altijd terecht bij Bert van der Veen (recruiter) via bert.vanderveen@aethon.nl of via 06 11078972 (bellen of whatsapp).

Belangrijke update
We nemen de maatregelen tegen het Coronavirus enorm serieus. Onze kantoren zijn gesloten, maar onze (bij)banen gaan nooit dicht. Daarom voeren wij (kennismakings)gesprekken volledig digitaal. In deze bijzondere tijden is het nog belangrijker om bij te dragen. De zorg heeft talent zoals jij namelijk keihard nodig!

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 14 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.