(BIJ)BAAN THUISZORGMEDEWERKER BIJ EVEAN - AMSTERDAM

 • DienstverbandParttime
 • Aantal uren per week08 - 16 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • LocatieAmsterdam

Jouw uitdaging

Zet jij je graag in voor thuiswonende en hulpbehoevende ouderen? Ben jij iemand die naast zijn studie en/of andere wekelijkse bezigheden nog tijd over hebt om deze uren maatschappelijk in te vullen? Ga dan als parttime thuiszorgmedewerker aan de slag bij Evean in de regio Amsterdam. Goed voor je bankrekening en ontwikkeling!

Aan de slag als thuiszorgmedewerker
De doelgroep waarmee je werkt zijn thuiswonende ouderen in de regio Amsterdam-Noord of Oost. Zij hebben ondersteuning nodig, omdat zij bijvoorbeeld net uit het ziekenhuis komen en nog niet goed ter been zijn, of omdat men door ouderdom of ziekte niet meer alles zelf kan. Jij zorgt voor deze aanvullende hulp! Hulp die bestaat uit ADL-handelingen, het toedienen van medicatie en verpleegtechnische vaardigheden. Jouw hulp en aanwezigheid maakt hiermee hun dag net even prettiger. Gelijktijdig doe je zeer waardevolle praktijkervaring op en draag je bij aan het oplossen van een maatschappelijk probleem. Namelijk de tekorten binnen de zorg. Een win-win-win situatie dus!

Voordat je begint volg je de training Verpleegtechnische Vaardigheden. Hierna ben je bekwaam genoeg om aan de slag te gaan in de thuiszorg.

Evean Thuiszorg
Je kunt binnen de thuiszorg in verschillende wijkteams worden ingezet, maar we proberen je zoveel mogelijk telkens in hetzelfde team in te delen, zodat je de ouderen in de wijk en je collega’s goed leert kennen. Een wijkteam kent meerdere routes. Jouw route kan per dienst verschillen, maar je bezoekt regelmatig dezelfde ouderen. Jouw diensten zijn vooral 's morgens van 07:00 uur of 's avonds tot uiterlijk 23:00 uur.

De locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit Amsterdam, Haarlem en Alkmaar.

Jouw talent

Jij hebt al enige ervaring in de zorg door bijvoorbeeld eerdere werkervaringen of een afgeronde zorgstage tijdens jouw mbo-v of hbo-zorgopleiding. Heb je nog geen werk/stage-ervaring? Ook dan nodigen we je uit om te solliciteren om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen bij Evean. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij:
 • Een zorggerelateerde studie volgt op mbo4-, hbo- of wo-niveau
 • Minimaal 4 uur per week beschikbaar bent
 • Een passie hebt voor de ouderenzorg

Wij bieden jou

Wanneer je via Aethon aan de slag gaat start je met de training Verpleegtechnische Vaardigheden. Een bijpassend certificaat kan je per direct bijschrijven op jouw cv. Daarnaast bieden we je:
 • Een dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
 • Een bruto uurloon van €11,56
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • De flexibiliteit om zelf je diensten in te plannen

Is dit de ideale bijbaan voor jou?
Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je!

Je kunt voor vragen ook altijd contact opnemen met Mike. Je kunt hem bereiken via mike.marselis@aethon.nl of telefonisch via 06-21437504 (bellen of whatsappen).

Belangrijke update
We nemen de maatregelen tegen het Coronavirus enorm serieus. Onze kantoren zijn gesloten, maar onze (bij)banen gaan nooit dicht. In deze bijzondere tijden is het nog belangrijker om bij te dragen. De zorg heeft talent zoals jij namelijk keihard nodig!

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 14 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.

Wij nodigen iedereen uit te solliciteren. We maken graag kennis met je.

SOLLICITEER


(*) Verplicht veld

Ik ga akkoord met het privacy statement*

Powered by jobrock.com