Allround Medewerker Burgerzaken

Dienstverband Tijdelijk contract
Aantal uren per week 32 - 40 uur
Opleidingsniveau HBO
Locatie Den Haag

Let op: deze vacature is reeds vervuld. Bekijk alle actieve vacatures

Jouw uitdaging

Heb jij al minimaal 1 jaar recente werkervaring binnen de afdeling Burgerzaken? Geef jij burgers graag de beste service? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Voor verschillende gemeenten in de regio Den Haag, Rotterdam en Leiden zijn wij op zoek naar leergierige en ambitieuze medewerkers. Je werkt bij Aethon, maar je voert (full time) opdrachten uit bij de gemeente als medewerker Burgerzaken. Van receptie tot baliemedewerker, van frontoffice tot backoffice. Jij bent het gezicht van de gemeente om vragen van de inwoners op te pakken. Jij weet super goed hoe je hen te woord staat en hoe je de kwaliteit van de gegevens in de BRP kan verwerken. Het aanvragen van paspoorten, rijbewijzen, VOG's, reisdocumenten, het beoordelen van buitenlandse documenten en het verwerken van (o.a. internationale) verhuizingen en migraties is voor jou niets nieuws. Maar ook het uitgeven van aktes en de aangifte binnen de burgerlijke stand bij een pasgeboren baby, een huwelijk of bij het overlijden van een inwoner behoren tot je werkzaamheden. 

Daarnaast krijg je de kans om je via ons opleidingsinstituut, de Aethon Aecademy, te ontwikkelen tot allround medewerker Burgerzaken van de toekomst en te groeien in de opdrachten. Het opleidingsprogramma wordt op maat gemaakt en is toegespitst op jouw behoeften. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij ons centraal. Samen stippelen we jouw carrière verder uit aan de hand van jouw drijfveren en ambities.

Heeft onze baan jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met je!

Jouw talent

  • Jij hebt recente werkervaring binnen de afdeling Burgerzaken;
  • Jij bent bij voorkeur beëdigd als Ambtenaar Burgerlijke Stand;
  • Jij bent minimaal 32 uur per week beschikbaar;
  • Woont in Rotterdam, Leiden, Den Haag of bent bereid om naar die omgeving te reizen.

Wij bieden jou

  • Een tijdelijk dienstverband (parttime of fulltime) met uitzicht op verlenging;
  • Een persoonlijk ontwikkelprogramma, helemaal op maat gemaakt;
  • Een mooi salaris conform CAO Gemeenten;
  • Een leaseauto (die je ook privé mag gebruiken) óf een reiskostenvergoeding
  • Een accountmanager die bij vragen of hulp altijd voor je klaar staat met een kopje koffie of thee!

Over Aethon

Aethon verbindt professionals zoals jij aan de beste carrières in de publieke sector. Wij vinden het belangrijk om samen met jou én onze opdrachtgevers te praten over jouw doelen en groei. Wil jij dit jaar nog van start gaan met jouw toekomstplan? Laat het ons dan direct weten! Dan neemt een van onze recruiters contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.