TRAINEESHIP VERPLEEGKUNDIGE 6 | PARTTIME

  • DienstverbandParttime
  • Aantal uren per week24 - 32 uur
  • Opleidingsniveau HBO
  • LocatieAmsterdam

Jouw uitdaging

Wil jij na je opleiding HBO-Verpleegkundige een echte specialist in de ouderenzorg worden? Een verantwoordelijke rol hebben met overstijgende taken om de kwaliteit te verbeteren in de thuiszorg, verpleeghuizen en revalidatiecentra? En wil jij met jouw functie écht het verschil gaan maken? Lees dan snel verder want in 24 maanden gaan wij ervoor zorgen dat jij word klaargestoomd!

Wat ga je doen?
De ouderenzorg is zó veel meer dan je in eerste instantie zou denken. Wij bieden jou de mogelijkheid om in deze dynamische wereld te treden. In het traineeship creëer je in een korte tijd sneller ervaring en talent dan de gemiddelde professional. Persoonlijke ontwikkeling is hierbij de schakel om jou te laten groeien.
Daardoor staat de communicatie en coaching hierin centraal.

De combinatie tussen de lesdagen en de begeleiding in praktijk maakt het mogelijk dat jij hierin snel weet te schakelen om het beste uit je zelf te blijven halen.
1 keer per maand heb je een lesdag via ons waarin we een verdieping slag maken die jij kan toepassen in praktijk. Je krijgt hier begeleiding van docenten die echt uit het praktijk komen om jouw de beste kansen te bieden. Deze nieuwe kennis neem je met mee om dit in praktijk te gaan uitvoeren.

Waar ga je werken?
Je gaat 24 maanden werken binnen de ouderenzorg in de regio van Amsterdam, Haarlem en Alkmaar. Hier ga je echt op jouw niveau jouw capaciteiten inzetten terwijl je ondertussen gecoacht zal worden vanuit 3 kanten.
· Je vast contactpersoon
· Je docent van de Breederhoge school
· Je manager op het werkvloer

Tijdens je parttime traineeship ontvang je een goed salaris, een leaseauto én direct een vast contract! Naast de 144 punten (van de benodigde 184 in vijf jaar) ontvang je een geaccrediteerd Post-HBO-diploma.

Jouw talent

Jij bent (bijna) klaar met je studie HBO verpleegkundige of in bezit van dit diploma. Ook ben je ambitieus en wil je graag het verschil maken in de zorg.
Daarnaast:
· Ben je BIG-geregistreerd (of ben je dit binnen 3 maanden)
· Ben je in het bezit van rijbewijs B

Wij bieden jou

Je komt in dienst bij ons en krijgt direct een onbepaalde tijd. Een mooie binnenkomer! Uiteraard kan je ook rekenen op het volgende:
· 24 lesdagen van ervaren docenten uit praktijk
· Een contract voor 32 uur per week
· Op basis van 40 uur heb je een salaris van €2.965,48
· 8,33% vakantiegeld en 25 vakantiedagen
· Een leaseauto met 10.000 vrije KM per jaar
· 144/184 punten voor het V&V Kwaliteitsregister

Over Aethon

Aanmoedigers van ontwikkeling. In alles wat we doen. Tijdens je studie, je baan en bij projecten. Bij ons krijg je de kans om jouw carrière vorm te geven, om je drijfveer te ontplooien. Om projecten verder te brengen en markten te doorbreken. We begeleiden je en dagen je uit.
Ga in stroomversnelling. Dwars door barrières en voorbij de satus quo. Ontwikkel, leer en groei. Voor het allerbeste resultaat.

Start vandaag. Ontstijg jezelf!

Wij nodigen iedereen uit te solliciteren. We maken graag kennis met je

Wij nodigen iedereen uit te solliciteren. We maken graag kennis met je.

SOLLICITEER


(*) Verplicht veld

/

/

DOCUMENTEN*

cv uploaden

Ik ga akkoord met het privacy statement*

Powered by jobrock.com