PARTTIME ZORG TRAINER ZINZIA ZORGGROEP

  • DienstverbandFulltime
  • Aantal uren per week32 - 40 uur
  • Opleidingsniveau HBO
  • LocatieWageningen

Jouw uitdaging

Ben jij een Verzorgende IG of een Verpleegkundige met ervaring in de ouderenzorg; Intramuraal of Thuiszorg? Vind je het leuk om jonge collega’s te coachen, trainen en te ontwikkelen? Krijg jij van jouw cliënten en (nieuwe) collega's complimenten over jouw geduld, manier van uitleg en geef jij graag feedback? Dan is de functie van Aethon trainer echt iets voor jou.

Wat ga je doen?
Jij bent het gezicht van Aethon, ambassadeur van ons concept en verantwoordelijk voor het bekwaam maken van onze talenten, zorgstudenten! Bij Aethon creëren we nieuw zorgtalent door studenten van verschillende zorg gerelateerde HBO, en WO-studies (en in sommige gevallen ook MBO-studies) in te zetten in de zorg. Afhankelijk van de studie worden de talenten klaargestoomd om aan de slag te gaan op niveau twee-plus of niveau drie. 

Nadat het nieuwe talent in het opleidingsprogramma bevoegd is bevonden, wordt hij/zij op locatie bij de zorginstelling (In dit geval de Zinzia Zorggroep in Wageningen) bekwaam gemaakt. Hierin speel jij als Aethon trainer een cruciale rol. Als Aethon trainer ken je onze klant, en hun teams, de verschillende soorten zorg en begeleid je onze talenten aansluitend op de behoeften van de klant in hun inwerkperiode. Dit doe je door in beginsel zélf de zorg uit te voeren, voldoende uitleg te geven en vervolgens een stapje terug te nemen door de coachende rol aan te nemen.

Behalve het inwerken van de talenten, plan jij in overleg met de klant en de talenten zelf de inwerkdiensten in. Hiermee bepaal je ook de kwaliteit van onze dienstverlening. De start van de nieuwe talenten in de zorg, is bepalend in het vormgeven van hun verdere carrière. Jij zorgt voor een warm welkom in het team en met een goede inwerkperiode geef je het vertrouwen mee om zelfstandig aan de slag te gaan. Je komt bij verschillende klanten over de vloer, waardoor je bij verschillende instellingen en teams een toegevoegde waarde bent. 

Die toegevoegde waarde lever jij natuurlijk ook binnen Aethon! Als Aethon trainer kom je in veel situaties terecht waar Aethon en collega-trainers iets van op kunnen steken. Jij bent daarom een sterke conceptuele denker, begrijpt Aethon en het concept en zoekt naar toegevoegde waarde of creëert die.

Waar ga je werken?
Als afgestudeerd verpleegkundige of verzorgende IG volg je eerst een onboardingsprogramma waarin je Aethon, onze dienstverlening, je collega’s en ons opleidingsprogramma beter leert kennen. Daarna ben jij als Aethon trainer en ambassadeur nog regelmatig bij ons op kantoor te vinden, om te werken aan optimalisatie van ons concept, deel te nemen aan trainingen binnen het Aethon-skills-lab en natuurlijk om bij te praten met je collega’s. Je zal worden gekoppeld aan een in te werken student, studentmedewerkers inwerken doe je dus bij verschillende organisaties en binnen diverse locaties.

Werkgever van talent
Wij moedigen je aan in alles wat je doet. Tijdens je studie, je baan en bij projecten. Je krijgt de kans om jouw carrière vorm te geven en je drijfveren te ontplooien. We begeleiden je én dagen je uit. Ga in stroomversnelling, dwars door barrières en voorbij de status quo.

Jouw talent

Wie ben jij?
• Je hebt een diploma Verzorgende IG (Niveau 3) of Verpleegkundige (niveau 4);
• Je hebt ervaring in de ouderenzorg (en bij voorkeur ervaring in het begeleiden van stagiaires en/of nieuwe collega’s);
• Jij bent per direct en 32 uur per week beschikbaar;
• Je bent ruimdenkend, sociaal en communicatief vaardig;
• Je bent flexibel in uren, avonden en weekenden;
• Je bent reisbereid tot een afstand van maximaal 1,5 uur enkele reis;
Daarnaast sta je stevig in je schoenen, je bent geduldig maar geeft ook goed je grenzen aan. Jij bent ambassadeur van het Aethon-concept, bedenkt oplossingen, bent positief en kartrekker en neemt het op voor Aethon en de student.

Wij bieden jou

Wat bieden wij jou?
Bij Aethon word je onderdeel van een dynamisch bedrijf waar regelmatig leuke activiteiten als trainingsdagen en borrels worden georganiseerd. Wij geloven in je, dagen je uit, leiden je op en coachen je op weg naar een mooie carrière in de zorg. Bovendien krijg je als trainer:
• Een goed salaris gebaseerd op je huidige cao inschaling, vermeerderd met een toeslag;
• Een fulltime dienstverband (32 uur per week);
• Een tijdelijk contract voor tenminste zeven maanden, met uitzicht op een vaste aanstelling;
• Een vast contactpersoon waarmee je jouw wensen, ontwikkeling en andere zaken kan bespreken.

Over Aethon

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt?
Ben je toe aan een volgende stap in jouw vakgebied en geïnteresseerd in deze boeiende rol bij Aethon? Als aanjager van ontwikkeling en groei, staat jouw ontwikkeling voorop. Samen gaan we voor het allerbeste resultaat! Ontstijg jezelf. Begin nu. Solliciteer! Na je sollicitatie, nemen we snel contact op voor een eerste kennismaking.

Wij nodigen iedereen uit te solliciteren. We maken graag kennis met je.

SOLLICITEER

(*) Verplicht veld

/

/

DOCUMENTEN

cv uploaden
Ik ga akkoord met het privacy statement*

Powered by jobrock.com