RNI Medewerker – Regio Utrecht

Dienstverband Tijdelijk contract
Aantal uren per week 32 - 40 uur
Opleidingsniveau HBO
Locatie Utrecht

Let op: deze vacature is reeds vervuld. Bekijk alle actieve vacatures

Jouw uitdaging

We nemen de maatregelen tegen het coronavirus enorm serieus. Onze kantoren zijn gesloten, maar onze banen gaan nooit dicht. In deze bijzondere tijden is het namelijk nog belangrijker om bij te dragen.  


Voor een gemeente in regio Utrecht zijn wij op zoek naar een RNI medewerker. Heb jij recente werkervaring binnen de afdeling Burgerzaken bij een gemeente? Krijg jij energie van het contact met klanten en ga jij uitdagingen niet uit de weg? Lees dan snel verder!

De Registratie Niet-Ingezetenen (RNI) registreert personen die niet in Nederland wonen, maar wel contact hebben met de Nederlandse overheid. Hierbij kun je denken aan mensen die korter dan 4 maanden in Nederland zijn om te werken, of mensen die in Nederland hebben gewoond maar nu in het buitenland verblijven. Daarnaast kunnen ze bij een RNI loket terecht om persoonsgegevens te wijzigen, inzage te geven in persoonsgegevens of om afschriften en uittreksels te verstrekken.

Als medewerker aan het RNI-loket fungeer jij als eerste aanspreekpunt. Je kunt personen alles vertellen over de RNI. Als de persoon aan alle eisen voldoet is het aan jou de taak om de persoon in te schrijven, persoonsgegevens te wijzigen of een uittreksel te verstrekken. Je voert de werkzaamheden uit aan het RNI-loket. Dat betekent dat je voortdurend klantcontact hebt en dat je dienstverlenend bent. Gezien je vaak te maken hebt met mensen uit het buitenland is het van belang dat je effectief kunt communiceren in het Nederlands en Engels, Duits is een pré.


Heeft onze baan jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met je!

Jouw talent

  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding;
  • Ervaring binnen Burgerzaken is noodzakelijk (kennis van RNI is een pré maar geen must: Dat leer je bij ons!)
  • Je bent full time (minimaal 32 uur) per week beschikbaar;
  • Je hebt je rijbewijs B en vindt reizen voor je werk prima;
  • Je woont in omgeving Utrecht, Amersfoort of Amsterdam.

Wij bieden jou

  • Een tijdelijk dienstverband met een salaris vanaf €2.200,-
  • De mogelijkheid om een leaseauto te rijden (ook voor privé gebruik);
  • Een tijdelijk contract van minimaal 32 uur per week.

Over Aethon


Aethon verbindt professionals zoals jij aan de beste carrières in de publieke sector. Wij vinden het belangrijk om samen met jou én onze opdrachtgevers te praten over jouw doelen en groei. Wil jij dit jaar nog van start gaan met jouw toekomstplan? Laat het ons dan direct weten! Dan neemt een van onze recruiters contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.
Wij nodigen iedereen uit te solliciteren. We maken graag kennis met je.