VERZORGENDE OF VERPLEEGKUNDIGE | INTRAMURALE THUISZORG

  • DienstverbandParttime
  • Aantal uren per week24 - 32 uur
  • Opleidingsniveau MBO
  • LocatieArnhem

Jouw uitdaging

Heb jij actuele verpleegtechnische kennis? Durf jij zelfstandig te werken en initiatief te nemen op de werkvloer? Zie jij het als een uitdaging om het team mee te nemen in veranderingen en zorgprocessen te verbeteren? Dan is dit de baan voor jou!

Op de locatie in Arnhem staat een zorginstelling met meerdere luxe aanleunwoningen. Je loopt binnen in de aankomstruimte en voelt direct de zorg en aandacht dat in de omgeving is gestoken. De woningen zijn luxe ingestoken en bevinden zich op een groot landgoed. Jouw cliënten wonen hier in alle rust en in een natuurlijke omgeving. Jij bent de zorgverlener die je eigen route loopt lans de verschillende woningen op het landgoed. Je komt te werken bij de woningen op het landgoed, waar jij jouw eigen looproute hebt en heerlijk zelfstandig jouw vak kan uitoefenen. Tijdens jouw dienst heb je afwisselend contact met je collega's over specifieke casussen en bespreek je de juiste technieken toe te passen.

Klinkt dit als jouw nieuwe uitdaging?
Voor meer informatie kun je Lois van den Berg altijd bellen op 06-21673226 of e-mailen op lois.vandenberg@aethon.nl. Wij maken heel graag telefonisch of digitaal kennis met jou!

Jouw talent

Jij bent een professional met actuele kennis paraat en een assertieve houding. Je bent bereid om het team opnieuw te motiveren en bent enthousiast over het vak dat je uitoefent. Je verdiept je in de cliëntprofielen, neemt je verantwoordelijkheid en draagt dit uit naar je collega's, je kan goed schakelen en bent veerkrachtig.

Daarnaast ben je:
  • afgestudeerd Verzorgende IG of Verpleegkundige;
  • minimaal 24 t/m 32 uur per week beschikbaar;
  • bereid om in Arnhem te werken.

Wij bieden jou

Nu je bij dit onderdeel bent aangekomen wil je natuurlijk weten wat Aethon jou kan bieden, als tegenprestatie van al jouw kwaliteiten. Je verdient hiervoor een vaste baan met een vast aantal uren per week, begeleiding in het volledige arbeidsproces, een vaste contactpersoon die jouw belangen behartigd en een persoonlijk ontwikkelbudget.

Daarnaast ontvang je natúúrlijk:
  • een salaris tussen de €1.940,- en de €3.012,- (conform cao VVT);
  • een ORT regeling en een exclusieve bonus van 8,3%;
  • een parttime dienstverband, mét uitzicht op een vast contract.

Over Aethon

Wij zijn Aethon. Aanmoedigers van ontwikkeling. In alles wat we doen. Tijdens je studie, je baan en bij projecten.
Bij ons krijg je de kans om jouw carrière vorm te geven, om je drijfveer te ontplooien. Om projecten verder te brengen en markten te doorbreken. We begeleiden je en dagen je uit. Ga in stroomversnelling. Dwars door barrières en voorbij de status quo. Ontwikkel, leer en groei. Voor het allerbeste resultaat.

Start vandaag. Ontstijg jezelf!

Wij nodigen iedereen uit te solliciteren. We maken graag kennis met je.

SOLLICITEER


(*) Verplicht veld

/

/

DOCUMENTEN*

cv uploaden

Ik ga akkoord met het privacy statement*

Powered by jobrock.com