Bijbaan in de zorg – Veenendaal

Uurloon € 11,68
Locatie Veenendaal
Opleidingsniveau HBO

Jouw uitdaging

Wil jij naast je zorgstudie bijverdienen in een baan waarin je veel betekent voor ouderen? Vind je het belangrijk om zelf je werktijden te kunnen bepalen en toch een vast aantal uren per maand betaald te krijgen? Bij Aethon kan het! In deze functie medewerker thuiszorg ga je aan de slag bij Vitras in de regio Veenendaal, Leersum, Amerongen en Scherpenzeel. Een flexibele en interessante (bij)baan!

Jouw werkzaamheden
Voordat je bij Vitras begint, krijg je bij Aethon eerst de training Basiszorg & Medicatie. Je sluit deze training af met een praktijkexamen en certificaat. Zo weet je precies wat je in je nieuwe baan kunt verwachten. Ook word je in jouw eerste 3 á 4 diensten onder goede begeleiding ingewerkt. Op deze manier kun je direct veel betekenen voor de ouderen die je thuis bezoekt en verzorgt. Ouderen die vaak nog scherp van geest zijn en waar je prima een gezellig praatje mee kunt maken. Leuk toch!? Tegelijkertijd help je de cliënten waar je over de vloer komt met ADL-activiteiten. Onmisbare dagelijkse basiszorg dus, zoals de ouderen wassen, aankleden en hen helpen bij het eten. Om maar eens een aantal van je belangrijke taken te noemen. Ook ondersteun je jouw collega’s bij het toedienen van medicatie en bij andere zorggerelateerde werkzaamheden. Leerzaam werk waar je vaak veel waardering voor terugkrijgt!

Thuiszorgorganisatie Vitras
Je komt in dienst bij Aethon, maar gaat werken bij thuiszorgorganisatie Vitras in Veenendaal, Leersum, Amerongen en Scherpenzeel. Vitras heeft hier in totaal vijf wijkteams, ieder team met zijn eigen cliëntenkring. Jij gaat deel uitmaken van een van deze teams, maar het kan ook zijn dat je af en toe in een ander team meedraait. Je werkt samen met ervaren collega’s, die je goed begeleiden en je veel kunnen leren. In de wijk ga je voornamelijk 's morgens en 's avonds aan de slag. Dit zijn de momenten dat cliënten de meeste hulp nodig hebben bij de eerder genoemde dagelijkse activiteiten. Doordat je vroeg begint en/of laat eindigt, heb je nog de hele dag over voor colleges, thuisstudie, sporten en vrije tijd. Zo kun je bijverdienen in werk dat aansluit bij je studie prima combineren met andere belangrijke dingen!

De afstand tussen woningen van cliënten is altijd goed overbrugbaar. Eigen vervoer is een vereiste.

Jouw talent

Je bent flexibel en schakelt makkelijk tussen verschillende cliënten. Je vindt het belangrijk om iets te betekenen voor oudere, kwetsbare mensen en hen te helpen nog het maximale uit het leven te halen. Je kunt je dan ook goed inleven in de ouderen die je verzorgt en je bent betrokken. Ook kun je goed zelfstandig werken en je staat stevig in je schoenen. En verder:

  • Volg je een zorggerelateerde opleiding (of hebt deze afgerond) op hbo-, wo-niveau of minimaal het 2e leerjaar van jouw mbo-niveau 3 opleiding (ADL zorgstage afgerond).

Wij bieden jou

  • De kans om ervaring op te doen bij een thuiszorgorganisatie met zorg op maat
  • Een tijdelijk dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uur per maand
  • Een uurloon van €11,68 per uur
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • Een training via Aethon met een waardevol certificaat
  • Een parttime bijbaan waarbij je zelf bepaalt wanneer en hoe vaak je werkt
  • Een loyaliteitsprogramma waarmee je je softskills en inhoudelijke skills verder kunt ontwikkelen
wil jij relevante werkervaring opdoen in de zorg?
Laat dan je gegevens achter in het formulier en plan vervolgens zelf een telefonische kennismaking in op het moment dat het jou uitkomt!

Toch nog vragen? Neem dan contact op met onze recruiter Thomas via thomas.boots@aethon.nl of telefonisch via 06 1188 6075 (bellen of whatsappen).

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 14 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.