Parttime Thuiszorg medewerker – De Zellingen

Locatie Krimpen aan den IJssel
Opleidingsniveau HBO

Jouw uitdaging

Een bijbaan die er echt toe doet én direct relevante werkervaring opbouwen na(ast) jouw zorggerelateerde opleiding. In de thuiszorg bij De Zellingen in Krimpen - en Capelle aan den IJssel is het mogelijk!

Jouw ontwikkeling staat centraal
Je komt in dienst bij Aethon en krijgt voor aanvang van je dienstverband de training Verpleegtechnische Vaardigheden. Hierin leer je alles over ADL-handelingen, medicatie en verpleegtechnische vaardigheden. Na het succesvol afronden van de training ontvang je een certificaat waarmee je gerechtigd bent om aan de slag te gaan bij De Zellingen en/of een van onze vele andere opdrachtgevers. Ook tijdens jouw dienstverband bij Aethon houd één van onze Talent Managers jouw ontwikkeling goed in de gaten. Heb je ambities binnen de zorg of wil je doorgroeien? Maak het bespreekbaar bij jouw Talent Manager!

Werken bij De Zellingen
De Zellingen biedt thuiszorg aan bij cliënten, afgestemd op persoonlijke omstandigheden en de thuissituatie. Jij komt terecht in een team van ondersteunend en verpleegkundige. Jouw taken zullen gericht zijn op het ondersteunen in basiszorg, het aan- en uitkleden van cliënten, wassen en de meest voorkomende verpleegtechnische vaardigheden. Denk hierbij aan bloedsuiker prikken, polsslag meten, wondzorg en subcutaan injecteren.

De routes in Capelle aan den IJssel kunnen gedaan worden met de fiets. Hiervoor zijn OV-fietsen beschikbaar bij metrostation Rotterdam Alexander. De routes in Krimpen aan den IJssel zijn groter. Hiervoor is een rijbewijs en eigen auto noodzakelijk. In samenspraak met De Zellingen kan je een voorkeurswijk aangeven.

Jouw talent

Jij bent een ster in het plannen van jouw agenda. De functie is parttime en flexibel in te plannen op momenten die voor jou goed uitkomen. Daarnaast beschik je over affiniteit met de (ouderen)zorg. Ook is het belangrijk dat jij:

  • Volg je een zorggerelateerde opleiding (of hebt deze afgerond) op hbo-, wo-niveau of minimaal het 2e leerjaar van jouw mbo-niveau 3 opleiding
  • stevig in je schoenen staat en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel hebt
  • ambities hebt binnen de zorg en deze wilt waarmaken

Wij bieden jou

  • Een parttime dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
  • Een bruto salaris van €11,34 bruto per uur
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
  • De flexibiliteit om je eigen diensten in te plannen
  • Een loyaliteitsprogramma waarmee je je softskills en inhoudelijke skills verder kunt ontwikkelen
Wil jij werkervaring opdoen bij De Zellingen?
Laat dan je gegevens achter in het formulier en plan vervolgens zelf een telefonische kennismaking in op een moment dat het jou gelegen komt!

Toch nog vragen? Neem dan direct contact op met onze recruiter Claire via claire.habets@aethon.nl of telefonisch via 06 11220294 (bellen of whatsappen).

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 14 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.