FLEXIBELE BIJBAAN IN DE ZORG- HUIZE HET OOSTEN IN BILTHOVEN

  • DienstverbandParttime
  • Aantal uren per week08 - 16 uur
  • Opleidingsniveau HBO
  • LocatieBilthoven

Jouw uitdaging

Volg jij een zorgstudie, wil je flexibel leuk bijverdienen en heb je passie voor de zorg? Start dan als zorgmedewerker bij Huize het Oosten in Bilthoven en doe direct praktijkervaring op!

Je komt in dienst bij Aethon en haalt via ons het waardevolle certificaat voor de basiszorg en medicatie. Jouw cliënten zijn voornamelijk ouderen met dementie, niet aangeboren hersenletsel of somatische problematiek. Het is jouw taak om deze ouderen te helpen bij alle dagelijkse levensverrichtingen, zoals uit bed komen, douchen, omkleden en steunkousen aantrekken. Daarnaast mag je ook medicijnen uitdelen. Deze flexibele bijbaan is goed te combineren met je drukke studie- en privéleven. Zo brengen we jouw zorgcarrière in een stroomversnelling.

Waar ga je werken?
Nadat je jouw certificaat hebt behaald, ga je als zorgmedewerker aan de slag bij Huize het Oosten in Bilthoven. Deze locatie staat bekend om haar rustige en groene omgeving. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Station Bilthoven is op loopafstand.

Jouw talent

Je zet je graag in voor het welzijn van ouderen. Je stelt je dan ook proactief op op de werkvloer en krijgt energie van het helpen van ouderen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij:
Een zorggerelateerde opleiding volgt (of hebt afgerond) op HBO-, WO-niveau of minimaal het 2e leerjaar van jouw MBO-niveau 3 opleiding.

Wij bieden jou

  • Je komt in dienst bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
  • Een goed salaris van 11,34 bruto per uur
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
  • Een cursus met het waardevolle certificaat verpleegtechnische vaardigheden
  • De flexibiliteit om zelf je uren in te vullen in de Aethon app


En daarnaast doe je veel praktische en relevante ervaring op voor je studie en loopbaan daarna. Dit alles in een omgeving met dankbare en kwetsbare cliënten voor wie jij écht het verschil maakt!

Belangrijke update
We nemen de maatregelen tegen het coronavirus enorm serieus. Onze kantoren zijn gesloten, maar onze (bij)banen gaan nooit dicht. In deze bijzondere tijden is het nog belangrijker om bij te dragen. De zorg heeft talent zoals jij namelijk keihard nodig!

Heeft onze (bij)baan jouw interesse gewerkt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met je.

Heb je toch nog vragen? Dan kan je altijd terecht bij onze recruiter Thomas via thomas.boots@aethon.nl of via 06-11886075 (bellen of whatsappen).

Ontstijg jezelf. Begin nu. Solliciteer!

Over Aethon

Wij zijn Aethon. Wij verbinden ambitieuze talenten aan de leukste studiegerichte bijbanen bij zorginstellingen. Wil je samen met Huize het Oosten het verschil maken voor haar cliënten?

Wij nodigen iedereen uit te solliciteren. We maken graag kennis met je.

SOLLICITEER


(*) Verplicht veld

Ik ga akkoord met het privacy statement*

Powered by jobrock.com