BIJBAAN IN DE THUISZORG - BIJ QUARIJN IN BUNNIK

 • DienstverbandParttime
 • Aantal uren per week08 - 16 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • LocatieBunnik

Jouw uitdaging

Volg jij een studie in een zorgrichting? Zoek je een flexibele en betekenisvolle bijbaan als Zorgverlener waarin je écht iets voor mensen betekent en ook nog goed verdient? Dan is Verzorgende in de Thuiszorg bij QuaRijn in Bunnik iets voor jou!

Wat ga je doen?
Je ondersteunt ouderen en hulpbehoevenden ’s ochtends en/of ’s avonds thuis met algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL), zoals aan- en uitkleden, wassen en het aantrekken van steunkousen. Daarnaast dien je af en toe ook medicatie toe. Je rapporteert over de zorg via een app op je telefoon. Met jouw hulp als Zorgverlener zijn deze mensen in staat om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven en dat is wat deze mensen het meest gelukkig maakt. Niemand is graag afhankelijk. Je maakt voor deze kwetsbare mensen echt het verschil! 
 
Je komt in dienst bij Aethon en haalt via ons een waardevol certificaat. Daarmee mag je ADL én diverse medische handelingen uitvoeren. Je maakt deel uit van een team, maar werkt grotendeels zelfstandig. Je verdient direct een goed salaris, doet waardevolle praktijkervaring op voor je studie en maakt onvergetelijke momenten mee met soms onzekere en kwetsbare, maar vooral dankbare cliënten. Bovendien kun je deze flexibele baan prima afstemmen op je studiedruk, stage of op je vakantie!
 
Waar ga je werken?
QuaRijn biedt senioren een breed pakket van wonen, welzijn en zorg in de gemeenten Bunnik. Je bezoekt namens QuaRijn ’s ochtends of ’s avonds in diensten van 4 tot 6 uur cliënten in Bunnik.. Afhankelijk van je beschikbaarheid bepalen we samen welke diensten je kunt vervullen. Je beschikbaarheid stem je af via de Aethon-app. Dit cluster kent verschillende wijkteams. Je geeft het wijkteam van je voorkeur aan, zodat je je cliënten goed leert kennen, maar rouleert ook mee met de overige wijkteams. Je route ontvang je via de app en leg je af met je eigen fiets, scooter of auto. Uiteraard word je vakkundig ingewerkt door een ervaren collega, voordat je zelfstandig op pad gaat, wel zo prettig! Maar ook daarna is telefonische hulp natuurlijk altijd dichtbij.

Wil je een nog beter beeld van de locatie, kijk dan eens naar onderstaand filmpje:
https://www.youtube.com/watch?v=tKV4oLB7Mws&feature=youtu.be

Jouw talent

Je zet je graag in voor het welzijn van ouderen. Je stelt je dan ook proactief op op de werkvloer en krijgt energie van het helpen van ouderen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij:
Een zorggerelateerde opleiding volgt (of hebt afgerond) op HBO-, WO-niveau of minimaal het 2e leerjaar van jouw MBO-niveau 3 opleiding.
 • De flexibiliteit om soms ook op of bij andere zorglocaties of -instellingen te werken als het niet lukt om voor jou de meest optimale match te maken
 • Je beschikt eventueel over een eigen fiets, scooter of auto (soms moet je flinke afstanden afleggen, ook ’s avonds)

Wij bieden jou

 • Een dienstverband bij Aethon met een vast aantal uur per maand
 • Een salaris tussen 11,34 en €11,56 per uur
 • 8,33 vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • Een opleiding via Aethon met het waardevolle certificaat Verpleegtechnische Vaardigheden
 • De flexibiliteit om zelf te bepalen wanneer en hoelang je werkt
 • De mogelijkheid om ook bij andere zorginstellingen ervaringen op te doen
 • Bovendien een bijbaan waarin je praktische en relevante ervaring opdoet voor je studie en je loopbaan daarna


Belangrijke update
We nemen de maatregelen tegen het coronavirus enorm serieus. Onze kantoren zijn gesloten, maar onze (bij)banen gaan nooit dicht. In deze bijzondere tijden is het nog belangrijker om bij te dragen. De zorg heeft talent zoals jij namelijk keihard nodig!

Heeft onze (bij)baan jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met je.

Heb je toch nog vragen? Dan kan je altijd terecht bij onze recruiter Thomas via thomas.boots@aethon.nl of via 06-11886075 (bellen of whatsappen).

Over Aethon

Wij zijn Aethon. Wij leiden talent in goede banen en verbinden ambitieuze talenten aan de leukste studiegerichte bijbanen bij zorginstellingen. Samen met QuaRijn bieden we senioren een breed pakket van wonen, welzijn en zorg in de gemeenten Bunnik.

Wij nodigen iedereen uit te solliciteren. We maken graag kennis met je.

SOLLICITEER


(*) Verplicht veld

Ik ga akkoord met het privacy statement*

Powered by jobrock.com