MBO Verpleegkundige met coördinatiefunctie

Dienstverband Mogelijk vast contract (tijdelijk met uitzicht op vast)
Aantal uren per week 24 - 32,32 - 40 uur
Opleidingsniveau MBO
Locatie Zoetermeer

Let op: deze vacature is reeds vervuld. Bekijk alle actieve vacatures

Jouw uitdaging

Wil jij onderdeel zijn van iets nieuws? Een nieuw team vormen en samen iets moois opbouwen? Wellicht is deze vacature dan iets voor jou!

Voor het vormgeven van een nieuw team binnen een van de nieuwe vestigingen zijn wij op zoek naar een MBO verpleegkundige met een hands-on mentaliteit. Jij gaat namelijk een coördinerende functie bekleden binnen een van de nieuwe teams van de organisatie (omgeving Zoetermeer). In deze functie speel jij een grote rol bij het organiseren van zaken en bij het oplossen van problemen die (kunnen) ontstaan op de werkvloer. Daarnaast heb jij in deze functie ook een voorbeeldrol. Het is daarom erg belangrijk dat je weet wat je doet en waarom je op die manier handelt.

De vestigingen waarbinnen jij kan gaan werken bieden:
·       Zelfstandig wonen (eventueel met thuiszorg)
·       Appartementen voor kortdurend verblijf (waar cliënten tijdelijk kunnen verblijven om bijvoorbeeld te herstellen na een ziekenhuisbezoek)
·       Afdelingen kleinschalig wonen

Binnen de vestigingen vind je diversen doelgroepen. Binnen ‘kortdurend verblijf’ verblijven onder andere cliënten die revaliderend zijn. Binnen het ‘zelfstandig wonen’ bied je, afhankelijk van de zorgvraag, ondersteuning aan cliënten met somatische klachten en binnen de ‘afdelingen voor kleinschalig wonen’ draag je zorg voor cliënten met bijvoorbeeld Alzheimer of dementie.  

We gaan graag met jou in gesprek om te horen wat jouw voorkeuren en wensen zijn om vervolgens de vestiging te vinden die het beste bij jou past!

Jouw talent

  • Jij bent in het bezit van je MBO Verpleegkunde diploma
  • Jij beschikt over sterke communicatieve vaardigheden
  • Jij bent écht een teamplayer
  • Jij durft het voortouw te nemen

Wij bieden jou

  • Parttime of fulltime dienstverband (24 tot 36 uur per week)
  • De mogelijkheid om zelf jouw eigen secundaire arbeidsvoorwaarden te bepalen.
  • Uitzicht op een vast contract
  • Goed salaris met ORT en een eindejaarsuitkering
  • Een persoonlijk ontwikkelbudget
  • Een vast contactpersoon waarmee je jouw wensen, ontwikkeling en andere zaken kan besprek

Over Aethon

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.