PARTTIME BIJBAAN IN DE ZORG - DE KOPERHORST

 • DienstverbandParttime
 • Aantal uren per week< 08 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • LocatieAmersfoort

Jouw uitdaging

Volg jij een zorgstudie, wil je flexibel werken, goed bijverdienen en heb je passie voor de zorg? Start dan als zorgmedewerker bij de Koperhorst en doe direct praktijkervaring op!

Wil je liever in Hilversum werken? Ook daar hebben we beschikbare vacatures!

Je start jouw carrière met een training en waardevol certificaat basiszorg en medicatie. Jouw cliënten zijn voornamelijk ouderen met dementie of somatische problematiek. Jij helpt deze ouderen met alle dagelijkse levensverrichtingen en het uitdelen van medicatie. Naast deze werkzaamheden word je door de ouderen gezien als een onderdeel van hun dagelijkse activiteiten. Je maakt dan ook graag een praatje en enthousiasmeert de cliënten met jouw aanwezigheid.

Deze flexibele bijbaan is goed te combineren met je drukke studie- en privéleven. Zo brengen we jouw zorgcarrière in een stroomversnelling.

Werken bij de Koperhorst in Amersfoort
De Koperhorst is een zelfstandige organisatie die verschillende mogelijkheden aanbiedt op het gebied van zorg en wonen. De Koperhorst droomt ervan dat elke cliënt en bewoner in Amersfoort en specifiek in de wijk Schothorst op zijn eigen manier van het leven kan en mag genieten. De doelstelling is dan ook dat cliënten en wijkbewoners zich in onze omgeving thuis voelen. De warmte en de prettige sfeer is direct voelbaar als je binnenloopt. Iedereen staat voor je klaar en je voelt je direct thuis.
Klik op de link hieronder voor een sfeerimpressie van de Koperhorst:
Werken bij de Koperhorst

De woningen zijn allemaal goed bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit Hilversum (30 min) en Utrecht (30 min).

Jouw talent

Jij vindt het belangrijk dat ouderen de zorg krijgen die zij echt nodig hebben. Zo geef je cliënten het gevoel dat je de tijd neemt voor ze, ondanks dat er meerdere cliënten op jouw hulp rekenen. Ook voldoe jij aan de volgende criteria:
 • Een zorg gerelateerde opleiding volgt (of hebt afgerond) op HBO-, WO-niveau of minimaal het 2e leerjaar van jouw MBO-niveau 3 opleiding.

Wij bieden jou

Een onvergetelijke ervaringen met dankbare, interessante en kwetsbare mensen. Voor hen kan je echt het verschil maken én echt iets betekenen! Uiteraard staat daar iets tegenover.
 • Je komt in dienst bij Aethon voor een vast aantal uren per maand met een uurloon van €10,96 per uur
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • Een opleiding en waardevol certificaat: Basiszorg & Transfers en medicatie
 • Flexibiliteit en vrijheid, je geeft elke maand zelf aan wanneer je beschikbaar bent
 • Praktische en relevante ervaring voor je studie en je loopbaan daarna

Interesse?
Heb je interesse in deze goedbetaalde bijbaan waarin je als Helpende waardevolle én studiegerichte praktijkervaring opdoet?

Ontstijg jezelf. Begin nu. Solliciteer!

Heb je toch nog vragen? Dan kan je altijd terecht bij onze recruiter Claire via claire.habets@aethon.nl of via 06-11220294 (bellen of whatsappen).

Over Aethon

Wij zijn Aethon. Wij verbinden ambitieuze talenten aan de leukste studiegerichte bijbanen in de zorg. Wij bieden jou de trainingen en handvatten die nodig zijn om in stroomversnelling jouw carrière in de zorg vorm te kunnen geven. Met jouw opgedane kennis en expertise ondersteun je onze klanten in het verlenen van de best mogelijke zorg. Zo ook bij de Koperhorst.

Dus werk jij graag in een kleine en zelfstandige organisatie in Amersfoort, waar de cliënten voorop staan? Dan maken wij en de Koperhorst graag kennis met je!

Wij nodigen iedereen uit te solliciteren. We maken graag kennis met je.

SOLLICITEER


(*) Verplicht veld

Ik ga akkoord met het privacy statement*

Powered by jobrock.com