Young Professional bij een Woningcorporatie

Dienstverband Traineeship
Aantal uren per week 24 - 32,32 - 40 uur
Opleidingsniveau HBO
Locatie Eindhoven

Let op: deze vacature is reeds vervuld. Bekijk alle actieve vacatures

Jouw uitdaging

Zie jij nog veel uitdagingen in de wereld van de woningcorporaties? En wil je steeds beter worden in je vak of juist een nieuwe richting op? Lees dan snel verder!

Als Young Professional bij Aethon krijg je toegang tot een enorm netwerk binnen woningcorporatieland, bijvoorbeeld in Tilburg, Den Bosch of Breda. Je krijgt de kans om full time bij verschillende woningcorporaties en in verschillende functies een "kijkje in de keuken te nemen". Er wordt van je verwacht dat je oprecht betrokkenheid voelt bij de huurders en de kernen waar zij wonen. Je bent een echte dienstverlener en laat dit in een van je eerste opdrachten bij de klantenservice zien. Het is belangrijk dat je goed kan luisteren naar wat de mensen je vertellen, je stemt je toon dan ook makkelijk op hen af. Jij staat midden in de samenleving en levert actief een bijdrage aan goed wonen en aan het borgen, verbeteren en optimaliseren van de leefbaarheid.

Een grote verantwoordelijkheid? Jazeker! Maar wij gaan je helpen om dit via ons allemaal in een stroomversnelling te doen. Wij leiden je theoretisch en in de praktijk op tot o.a opzichter, woonconsulent, medewerker huurincasso, verhuurmakelaar en -medewerker. Het is aan jou om te bepalen welke richting je op wilt en hoe je hier met de aanmoediging van je accountmanager gaat komen. Na het traineeship stroom je namelijk door tot de Aecademy waarin je verschillende masterclasses volgt om je te specialiseren in je vak of juist te verbreden in een richting die bij jouw ambities past.

Jouw talent

• Je hebt je rijbewijs B en vindt reizen voor je werk geen probleem
• Je bent fulltime beschikbaar
• Je bent in het bezit van een HBO/WO diploma, bijvoorbeeld Vastgoed & Makelaardij of Bouwkunde
• Je hebt al (stage) ervaring in de woningbranche
• Technisch inzicht is een pré
• Jij ziet de voordelen van detacheren en weet daar het maximale uit te halen, dus een flexibele instelling

We nemen de maatregelen tegen het coronavirus enorm serieus. Onze kantoren zijn gesloten, maar onze (bij)banen gaan nooit dicht. In deze bijzondere tijden is het namelijk nog belangrijker om bij te dragen.
Heeft onze (bij)baan jouw interesse gewerkt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met je.

Wij bieden jou

• Een goed salaris en een leaseauto (die je ook privé mag rijden). Heb je even geen opdracht? Dan krijg je gewoon doorbetaald!
• Een traineeship en diverse relevante masterclasses
• Begeleiding en coaching vanuit je accountmanager
• Vakkundige training en coaching vanuit opleider HabiTask
• Carrièregarantie en met regelmaat een vaste baan. Samen zoeken we naar een passende uitdaging in je werk!
• Events met jouw accountmanager en de andere (Young) Professionals!

Over Aethon

Aethon verbindt (Young) Professionals zoals jij aan de beste carrières in de publieke sector. Wij vinden het belangrijk om samen met jou én onze opdrachtgevers te praten over jouw doelen en groei. Hierbij willen wij die springplank zijn voor jouw carrière of de partij zijn die jouw carrière een nieuwe impuls geeft. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons heel belangrijk!