JUNIOR STEDENBOUWKUNDIGE

  • DienstverbandFulltime
  • Aantal uren per week32 - 40 uur
  • Opleidingsniveau HBO
  • LocatieHilversum

Jouw uitdaging

We nemen de maatregelen tegen het coronavirus enorm serieus. Onze kantoren zijn gesloten, maar onze banen gaan nooit dicht. In deze bijzondere tijden is het namelijk nog belangrijker om bij te dragen.

Heb jij al minimaal 1 jaar recente werkervaring als stedenbouwkundige binnen een gemeente en wil je je graag verder ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Met jouw collega's houd je je onder andere bezig met het ondersteunen bij bestuderen en analyseren van stedenbouwkundige opgaven, het opstellen van stedenbouwkundige randvoorwaarden bij een ruimtelijke opgave en het stedenbouwkundig beoordelen van ruimtelijke initiatieven en plannen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het adviseren vanuit stedenbouwkundige deskundigheid aan de beleidsadviseurs van andere taakvelden, de afdeling Vergunningen, Toezicht en Handhaving en aan de projectleiders gebiedsgebonden projecten.

Heeft onze baan jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met je!

Jouw talent

Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting van Bouwkunde, Planologie of Ruimtelijke Ordening
Aantoonbare werkervaring als stedenbouwkundige binnen een gemeentelijke organisatie
Je bent full time (minimaal 36 uur) per week beschikbaar
Je woont in omgeving Gooise Meren, Amsterdam, Almere, Utrecht, Hilversum

Wij bieden jou

Een tijdelijk dienstverband met een goed salaris dat we aanvullen met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
Persoonlijke ontwikkeling staat centraal
Een gezellige en informele werksfeer

Over Aethon

Aethon verbindt professionals zoals jij aan de beste carrières in de publieke sector. Wij vinden het belangrijk om samen met jou én onze opdrachtgevers te praten over jouw doelen en groei. Wil jij dit jaar nog van start gaan met jouw toekomstplan? Laat het ons dan direct weten! Dan neemt een van onze recruiters contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

Wij nodigen iedereen uit te solliciteren. We maken graag kennis met je.

SOLLICITEER


(*) Verplicht veld

/

/

DOCUMENTEN*

cv uploaden

Ik ga akkoord met het privacy statement*

Powered by jobrock.com