WIJKZORG VERZORGENDE IG

 • DienstverbandFulltime
 • Aantal uren per week16 - 24 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • LocatieMaastricht

Jouw uitdaging

Vind jij het belangrijk om je cliënt centraal te zetten en aan hun behoeftes te voldoen? Ervoor te zorgen dat de zelfredzaamheid wordt gestimuleerd zodat ze langer thuis kunnen blijven wonen? Samen met je team de juiste zorg toepassen kijkend naar de zorgvraag? Deze klant vindt het uiterst belangrijk dat de cliënten een thuis-gevoel ervaren wat in de eigen thuissituatie niet meer lukt. Help jij mee dit terug te geven en weer een lach op het gezicht terug te toveren?

Wat ga je doen?
Als Verzorgende IG weet jij als geen ander hoe belangrijk het is dat een cliënt zich veilig en vertrouwd hoort te voelen. Door jouw passie in de zorg heb jij dan ook het streven om dit voor elkaar te krijgen. Jij komt bij verschillende cliënten over de vloer met een ieder zijn eigen zorgvraag. Je gaat dagelijkse zorg toe passen en hierop schakelen waar nodig is. Geen dag is hetzelfde binnen de wijkzorg, dit maakt dat je veel verantwoordelijkheid hebt over de dagelijkse verzorging en begeleiding van jouw cliënten. Je bent verantwoordelijk voor het leveren van de juiste kwaliteit, je voert ADL werkzaamheden uit en verzorgt je cliënten met veel liefde. Jij weet met een positieve instelling en inlevingsvermogen meteen wat je moet doen wanneer een cliënt niet lekker in zijn vel zit. Gelukkig hoef je niet in – en uit te klokken want het zijn allemaal aaneengesloten diensten. Zo heb je meer tijd en oog voor de welzijn van je cliënt. En rijd je vaker door het prachtige heuvelachtige landschap in Zuid – Limburg.

Wat kan je verwachten?
Jouw wensen en behoeftes staan voorop! Je krijgt een vaste aanspreekpunt die jou gaat begeleiden gedurende jouw loopbaan. Zo worden er evaluatiegesprekken gehouden, krijg je fast forward advies en wordt er samen met jou gekeken naar jouw wensen en ambities. Natuurlijk gaan we eerst goed in kaart brengen waar jouw passie in de zorg ligt of dit nu met somatiek, psychogeriatrie of revalidatie is. Verder heb je een persoonlijk opleidingsbudget die jij mag inzetten of dit nu een cursus, training of een BBL opleiding is. Over de kosten hoef jij je geen zorgen te maken want die zijn voor Aethon.

Jouw talent

Je neemt je kennis van je diploma verzorgende IG met je mee en sta je altijd stevig in je schoenen. Je gaat graag op zoek naar oplossingen en bent verder positief ingesteld met boordevol energie! Verder ben je:
 • 📅 Flexibel inzetbaar en bereid om in de avonden en weekenden te werken
 • 🕜Ben je minimaal 24 tot 32 uur per week beschikbaar
 • 📍Ben je woonachtig in omgeving Maastricht, Heerlen of Sittard
 • 💪In staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken

Wij bieden jou

 • Een kijkje op verschillende afdelingen en doelgroepen om in stroomversnelling ontwikkeling op te doen
 • Een salaris op fulltime basis op €2.155,63 – €2.965,48
 • Volledige reisvergoeding van jouw OV kosten of €0,19 cent per kilometer
 • Een betrokken contactpersoon die jou persoonlijk gaat begeleiden en ondersteunen
 • Tijdelijk dienstverband met uitzicht op verlening bij goed functioneren!
 • Mogelijkheid om zowel parttime als fulltime aan de slag te gaan
 • De mogelijkheid om te gaan doorgroeien met je persoonlijke opleidingsbudget die je kan gaan inzetten voor cursussen, trainingen en opleidingen!


Hebben we je nieuwsgierig gemaakt?
Kan jij als Verzorgende IG niet wachten om aan de slag te gaan en jouw talenten te gaan inzetten? Heb jij de ambitie om jezelf verder te gaan specialiseren in het vak? Solliciteer snel via het sollicitatieformulier en we nemen binnen 24 uur contact met je op! Hierna plannen we samen een kennismaking in met een kopje koffie of thee! ☕

Heb je toch nog vragen? Dan kan je altijd contact opnemen met Priya Raghoe (recruiter), via 📧 priya.raghoe@aethon.nl of 📲 via 06-18818231. Of met Lotte Niens (recruiter), via 📧 lotte.niens@aethon.nl of 📲 via 06-11503679.

Over Aethon

Aethon verbindt ambitieuze professionals zoals jij aan de beste carrières in de zorg. Wij vinden het belangrijk om samen te praten over jouw doelen en groei. Samen met jou én onze opdrachtgevers. We geloven dat je kaders hebt te doorbreken om potentie volledig te benutten. Als aanjager van ontwikkeling en groei, gaan we alleen voor het allerbeste resultaat.

Wij nodigen iedereen uit te solliciteren. We maken graag kennis met je.

SOLLICITEER


(*) Verplicht veld

/

/

DOCUMENTEN*

cv uploaden

Ik ga akkoord met het privacy statement*

Powered by jobrock.com