WIJKZORG VERZORGENDE IG

 • DienstverbandFulltime
 • Aantal uren per week16 - 24 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • LocatieMaastricht

Jouw uitdaging

Heb jij een hart voor de zorg? Wil je cliënten helpen om het dagelijkse leven zo goed mogelijk te kunnen leiden? En vind je het ook zo belangrijk dat je een bijdrage kan leveren aan de zelfstandigheid van cliënten? Dan heb ik een gezellige team voor je!

Wat ga je doen?
Jij komt bij verschillende cliënten over de vloer met een ieder zijn eigen zorgvraag. Je gaat dagelijkse zorg toe passen en hierop schakelen waar nodig is. Wanneer er een situatie veranderd, weet jij met je positieve instelling en inlevingsvermogen meteen wat je moet doen. Geen dag is hetzelfde binnen de wijkzorg, dit maakt dat je veel verantwoordelijkheid hebt over de dagelijkse verzorging en begeleiding van jouw cliënten. Gelukkig hoef je niet in – en uit te klokken want het zijn allemaal aaneengesloten diensten. Zo heb je meer tijd en oog voor de welzijn van je cliënt.

Jouw talent

Je kennis van je diploma verzorgende IG neem je met je mee. Zo sta jij altijd stevig in je schoenen en ga je altijd op zoek naar oplossingen en wat beter kan.
Daarnaast:
 • Vind je het fijn om in de avonden en weekenden te werken
 • Ben je minimaal 24 tot 32 uur per week beschikbaar
 • Ben je woonachtig in omgeving Maastricht of het Heuvelland

Wij bieden jou

Je komt in dienst bij Aethon waar jij regelmatig contact hebt met je accountmanager Joyce
Verder bieden we jou:
 • Een gezellig en hecht team
 • Salaris conform CAO VVT
 • Tijdelijk dienstverband
 • Mogelijkheid om zowel parttime als fulltime aan de slag te gaan


Hebben we je nieuwsgierig gemaakt?
Beginnen je handen al te jeuken? En kan je niet wachten om te gaan beginnen? Juist nu ben jij harder dan ooit nodig!
Sollicitatiegesprekken doen wij online zodat jij veilig & gezond in je eigen woonomgeving kan gaan blijven. Én toch kunnen wij het selectieprocedure door laten gaan telefonisch of digitaal.

Interesse? Neem dan gerust contact op met Priya Raghoe (recruiter) via priya.raghoe@aethon.nl of telefonisch via 06-18818231

Belangrijke update
We nemen de maatregelen tegen het coronavirus enorm serieus. Onze kantoren zijn gesloten, maar onze (bij)banen gaan nooit dicht. In deze bijzondere tijden is het nog belangrijker om bij te dragen. De zorg heeft talent zoals jij namelijk keihard nodig!

Over Aethon

Aethon verbindt ambitieuze talenten zoals jij aan de beste carrières in de zorg. Wij vinden het belangrijk om samen te praten over jouw doelen en groei. Samen met jou én onze opdrachtgevers. We geloven dat je kaders hebt te doorbreken om potentie volledig te benutten. Als aanjager van ontwikkeling en groei, gaan we alleen voor het allerbeste resultaat.

Wie zijn wij?
‘’Missie met een visie’’
Wij bieden zorg aan op het gebied van wonen, welzijn en zorg aan ouderen en chronische zieken in Maastricht en het Heuvelland. Het kwaliteit van de dienstverlening en het werkplezier wordt bepaald door de relatie die u tijdens uw werkperiode ervaart. Daarom vinden wij het belangrijk om optimaal te faciliteren zodat jij als werknemer je eigen bijdrage mag gaan leven en vooral waar je jezelf kan gaan zijn.

Wij nodigen iedereen uit te solliciteren. We maken graag kennis met je.

SOLLICITEER


(*) Verplicht veld

/

/

DOCUMENTEN*

cv uploaden

Ik ga akkoord met het privacy statement*

Powered by jobrock.com