Uitdagende bijbaan bij een woningcorporatie

Uurloon € 13,65
Locatie Apeldoorn
Opleidingsniveau HBO / Universitair

Jouw uitdaging

Volg jij een hbo/wo studie (of ben je afgestudeerd op dit niveau)? Krijg jij daarnaast energie van contact met klanten en ben jij graag dienstverlenend bezig? Ben jij flexibel en ga je uitdagingen niet uit de weg? Word jij het nieuwe visitekaartje van de woningcorporatie in de omgeving van Apeldoorn?

Het is een verantwoordelijke en afwisselende job waar jij je uren zelf flexibel inplant. In deze functie mag jij laten zien hoe goed jij bent in multitasken en effectief communiceren. Je informeert bij een woningcorporatie huurders over de dienstverlening en geeft advies over uiteenlopende onderwerpen. Reparatieverzoeken, vragen over huurcontracten of mensen helpen met het zoeken naar een woning, niets is jou te veel gevraagd. Huurdersvragen probeer je zoveel mogelijk naar volle tevredenheid tijdens het eerste contact af te handelen.

Samen met je collega’s van het KCC zorg je voor een optimale telefonische bereikbaarheid van de woningcorporatie. Je onderscheidt je door jouw dienstverlenende instelling en stelt de klant altijd centraal. Je hebt een proactieve houding, zowel richting de huurders als de (interne) klant.

Je krijgt de kans om tijdens je studie alvast een kijkje te nemen bij een moderne maatschappelijke onderneming en een waardevol netwerk op te bouwen voor de toekomst.

Jouw talent

 • Je volgt een studie of bent afgestudeerd op hbo- of wo- niveau;
 • Je bent op doordeweekse dagen (+/- 16 uur per week) beschikbaar (tussen 08.00-18:00);
 • Je zoekt een baan voor de minimale periode van een halfjaar;
 • Telefonie-ervaring is een pré.

Wij bieden jou

 • Een afwisselende en uitdagende parttime functie binnen een woningcorporatie bij jou in de regio
 • Flexibiliteit, je geeft zelf je beschikbaarheid op, waardoor de functie goed te combineren is met je studie
 • Een goed salaris vanaf €13,65 bruto per uur
 • Versterking van je cv met inhoudelijke werkervaring
 • Ontwikkeling van een relevant netwerk
 • Een werklocatie die goed te bereiken is vanuit Deventer, Zutphen en Zwolle.
 • Doorgroeimogelijkheden voor een functie die aansluit op jouw studie bij ons Detacheringsbureau Samen Professionals wanneer jij jouw studie hebt afgerond

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 15 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.