PARTTIME VERPLEEGKUNDIGE BIJ VIVA! ZORGGROEP

 • DienstverbandParttime
 • Aantal uren per week08 - 16 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • LocatieCastricum

Jouw uitdaging

Zoek je een flexibele en betekenisvolle baan als Zorgverlener waarin je écht iets voor mensen betekent en ook nog goed verdient? Een leuke en leerzame bijbaan die je goed om andere verplichtingen heen kunt plannen. Zo brengen we jouw carrière in de zorg in versnelling. Dan is parttime verzorgende in de Ouderenzorg bij Viva! Zorggroep in de regio Kennemerland echt iets voor jou!

Voor je via Aethon start bij Viva! Zorggroep haal je middels een cursus via Aethon het waardevolle certificaat ‘Basis- en Transfertraining’. Daarmee mag je diverse ADL-handelingen uitvoeren. Afhankelijk van je zorgervaring kun je ook de opleiding 'Verpleegtechnische Vaardigheden' volgen, waarmee je diverse medische handelingen mag verrichten en medicatie mag toedienen. Volop doorgroeimogelijkheden dus!
 
Wat ga je doen?
Je begeleidt oudere cliënten met zowel somatische als Psychogeriatrische indicaties. Je draait diensten (vroeg of laat) tussen de 4 en 8 uur waarin je zorgt voor ritme en structuur en ADL-handelingen verricht. Je helpt cliënten bijvoorbeeld bij het aan- en uitkleden, het aantrekken van steunkousen en bij het gebruik van tilliften. Soms kook je voor bewoners en zet je een kop koffie voor ze. Daarnaast begeleid je hen bij het bewegen en bij creatieve dagbestedingsactiviteiten. Ook voer je (als je daarvoor bevoegd bent) diverse medische handelingen uit, zoals het delen en toedienen van medicatie, wondverzorging, katheter- en stomazorg, injecteren en zuurstof toedienen. Je rapporteert in het zorgdossier. Een heel divers takenpakket dus! Je hebt vaak te maken met dezelfde cliënten die elke keer weer uitkijken naar je komst! Je bent een luisterend oor, maakt makkelijk een praatje en levert zo écht een maatschappelijke bijdrage waarmee je waardevolle ervaring opdoet.
 
Waar ga je werken?
Als Flexmedewerker Zorg ga je aan de slag op de volgende vier locaties van Viva! Zorggroep;
 • Zorglocatie De Cameren op de Lage Weide in Limmen (naast Castricum) heeft 55 appartementen verdeeld over drie verdiepingen en is van alle moderne gemakken en faciliteiten voorzien. Het restaurant is de hele dag open en er worden veel activiteiten georganiseerd.
 • Zorglocatie Sint Agnes aan de Zamenhof in Heemskerk ligt vlakbij het centrum van Heemskerk, heeft ruime, lichte appartementen en een sfeervol restaurant annex recreatiezaal, waar van alles georganiseerd wordt voor de bewoners (van handwerken tot bingo!).
 • Zorglocatie Geesterheem in de Dokter Brugmanstraat in Uitgeest ligt in het oude dorp van Uitgeest. Het restaurant is de centrale ontmoetingsplek waar regelmatig concerten en andere activiteiten georganiseerd worden. Geesterheem heeft een prachtige belevingstuin.
 • Zorglocatie de Santmark in Castricum is een gezellig woon-zorgcentrum liggend in een groene omgeving, voorzien van wandelpaden, bankjes en een vijver met fontein. In De Santmark wordt zowel verpleeghuiszorg als verzorgingshuiszorg gegeven. Op de eerste en derde etage zijn huiskamers gevestigd voor de cliënten met een psychogeriatrische zorgvraag.

Jouw talent

Jij bent iemand waar oudere, kwetsbare mensen blij van worden als je langskomt! Je helpt graag mensen, bent betrokken, positief ingesteld en betrouwbaar. En verder:
 • Ben je minimaal 18 jaar of ouder
 • Volg je of heb je een zorggerelateerde opleiding gevolgd op mbo (minimaal niveau 3), hbo of wo-niveau. Volg je een mbo opleiding dan kun je in deze leuke en leerzame functie aan de slag vanaf studiejaar 2. Als je op hbo- of wo-niveau studeert, kun je al in je eerste studiejaar in deze interessante functie aan de slag
 • Ben je enthousiast en krijg je energie van mensen helpen
 • Maak je makkelijk een praatje, bent flexibel en je leert graag
 • Kun je goed zelfstandig werken en je stelt je pro-actief op
 • Sta je stevig in je schoenen, je bent geduldig maar geeft ook duidelijk grenzen aan

Wij bieden jou

 • Je komt in dienst bij Aethon voor een vast aantal uren per maand en bijbehorend gegarandeerd maandsalaris (gebaseerd op een uurloon tussen de €11 en €12 euro, ca. €1.745,- bruto per maand o.b.v. fulltime / 36 u)
 • Je krijgt 8,33% vakantiegeld, een reiskostenvergoeding en een onregelmatigheidstoeslag volgens de CAO voor de Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg
 • Je krijgt vakantiedagen naar rato van je aantal contracturen (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • Je groeit door praktijkervaring in verzorgende handelingen
 • Je verrijkt je cv met relevante werkervaring
 • Je bepaalt zelf hoe vaak en hoe lang je werkt

Interesse?
Heb je interesse in deze flexibele bijbaan? Ontstijg jezelf. Begin nu. Reageer! Na je sollicitatie nemen we binnen 48 uur contact met je op voor een eerste telefonische intake.

Je kunt voor vragen ook altijd contact opnemen met onze recruiter Mike. Je kunt hem bereiken via mike.marselis@aethon.nl of telefonisch via 06-21437504 (bellen of whatsappen).

Over Aethon

Bij Aethon dus, een innovatieve arbeidsbemiddelaar die zorginstellingen, gemeenten en woningcorporaties helpt om flexibel personeel in te zetten. Op deze manier bieden wij een oplossing voor de maatschappelijke problemen binnen ons land.

Wij verbinden hoogopgeleide en ambitieuze studenten en young professionals aan de leukste banen in de zorg en publieke sector. We werven niet alleen, maar investeren ook in onze talenten met gedegen opleidingsprogramma’s binnen de Aethon academy. We zijn één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Zo zijn wij in 2017 uitzendondernemer van het jaar geweest.

Wij nodigen iedereen uit te solliciteren. We maken graag kennis met je.

SOLLICITEER

(*) Verplicht veld

Ik ga akkoord met het privacy statement*

Powered by jobrock.com