BIJBAAN PEDAGOGISCH MEDEWERKER (BSO) - REGIO ROTTERDAM

 • DienstverbandParttime
 • Aantal uren per week08 - 16 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • LocatieRotterdam

Jouw uitdaging

Zit jij in het derde of vierde jaar van je HBO studie en wil je een goedbetaalde flexibele bijbaan? Heb je een goede klik met kinderen van 0 tot 13 jaar en zit jij vol creatieve ideeën om deze doelgroep een leuke dag te bieden? Dan is een bijbaan als pedagogisch medewerker bij de Buitenschoolse Opvang (BSO) in regio Rotterdam iets voor jou!

Wat ga je doen?
Bij de BSO werk je met kinderen tussen de 4 en 13 jaar. De activiteiten die worden aangeboden staan bij de BSO in het teken van de ontwikkeling van de kinderen. Je gaat met de kinderen buiten spelen, puzzelen, knutselen, huiswerk maken, enz. Het wordt altijd gewaardeerd als je zelf leuke ideeën hebt om afwisseling te bieden in de bezigheden. De BSO vindt plaats na schooltijd vanaf 14.00 uur tot 19.00 uur (op woensdag en vrijdag vaak vanaf 12.00 uur). Jouw dienst valt binnen deze tijden. Ook in de schoolvakanties biedt de BSO opvang aan kinderen.

Bij een kinderdagverblijf ligt de nadruk op het verzorgen en opvoeden van kinderen van 0 tot 4 jaar. Denk hierbij aan kinderen eten geven, verschonen, naar bed brengen, voorlezen, activiteiten aanbieden, enz. Kinderendagverblijven zijn meestal open van 08.00 uur tot 19.00 uur. Je draait hierin diensten van 8 uur.

Waar ga je werken?
Je komt in dienst bij Aethon en haalt via ons een waardevol certificaat Kinderopvang. Je gaat aan de slag bij een of meerdere locaties in de regio Rotterdam. Afhankelijk van je woonplaats, beschikbaarheid en wensen gaan we kijken welke locatie het beste bij jou past. De locaties zijn allemaal goed bereikbaar met de fiets, scooter of OV en stuk voor stuk fijne werkplekken.

Jouw team
Je komt terecht in een hecht team met veel vakkennis. Ze zijn enthousiast, zullen je een warm welkom geven en gedegen inwerken.

Jouw talent

Onze ideale kandidaat zit ten minste in het 3e jaar (of eind 2e jaar) van een kindgerichte HBO- of WO-opleiding waarmee je in de Kinderopvang mag werken. De studie die je volgt kan heel divers zijn. Denk bijvoorbeeld aan: jeugdwelzijn, kinderopvang, kinderverzorging, een lerarenstudie, social work of een pedagogische opleiding. Maar ook met een muziektherapie, culturele, kunstzinnige, sport of sociaal georiënteerde studie kom je in aanmerking. Daarnaast:
 • Ben je beschikbaar voor een samen afgesproken aantal uren per maand.
 • Ben je flexibel om soms ook op andere locaties te werken als het niet lukt om voor jou de meest optimale match te maken.
 • Heb je een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en ben je sociaal vaardig;
 • Werk je graag aan je eigen ontwikkeling;
 • Je hebt een hart voor kinderen;

Wij bieden jou

 • Een dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand met een uurloon tussen de €12 en €14 euro p/u.
 • 8,33% vakantiegeld en reiskostenvergoeding.
 • Vakantiedagen naar rato van je aantal contracturen (fulltime is 25 dagen per jaar).
 • Een opleiding via Aethon met een waardevol certificaat.
 • Flexibiliteit en vrijheid, je geeft elke maand zelf aan wanneer je beschikbaar bent om jouw uren in te vullen.

Al met al dus een bijbaan waarin je veel praktische en relevante ervaring opdoet voor je studie en je loopbaan daarna. Tot slot vergoeden we jouw onkosten, zoals je de aanvraag van jouw VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en je inschrijving in het Personenregister Kinderopvang.

Geïnteresseerd?
Heb je interesse in deze goedbetaalde bijbaan? Ben je klaar om als pedagogisch medewerker bij een KDV of BSO leuke en waardevolle praktijkervaring op te doen?

Ontstijg jezelf. Begin nu. Reageer!

Heb je toch nog vragen? Stel ze gerust aan Sanne Molenbeek (recruiter) via sanne.molenbeek@aethon.nl of via 06-15447136.

Over Aethon

Wij zijn Aethon. Wij verbinden ambitieuze talenten aan de leukste, flexibele en goed betaalde bijbanen, bijvoorbeeld in de kinderopvang. Waar kinderen dagelijks begeleid worden in de ontdekkingstocht naar hun eigenheid, om uniek te worden en trots te zijn op wie zij zijn. Een studie gerelateerde bijbaan die je prima kunt afstemmen op je studiedruk, stage en je vakantie. Zo brengen we jouw carrière in versnelling.

Wij nodigen iedereen uit te solliciteren. We maken graag kennis met je.

SOLLICITEER

(*) Verplicht veld

Ik ga akkoord met het privacy statement*

Powered by jobrock.com