PEDAGOGISCH MEDEWERKER BSO/ KINDERDAGVERBLIJF HILVERSUM

 • DienstverbandParttime
 • Aantal uren per week08 - 16 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • LocatieHilversum

Jouw uitdaging

Zit jij in het derde of vierde jaar van je studie of ben je afgestudeerd? Wil je een goedbetaalde flexibele bijbaan? Vind je het leuk om met kinderen te werken en tegelijk waardevolle praktijkervaring op te doen? Dan is een bijbaan als pedagogisch medewerker bij een kinderdagverblijf (KDV) of buitenschoolse opvang (BSO) in Hilversum iets voor jou!

Wat ga je doen?
In een KDV spelen kinderen van 0-4 jaar (baby’s en peuters) gedurende de hele dag. Als pedagogisch medewerker laat je de kinderen in hun eigen tempo de wereld ontdekken. Je koestert en knuffelt, neemt de tijd voor vragen en verhalen en uiteraard kijk je naar de ontwikkeling van de kinderen. Ook organiseer je binnen en buiten leuke activiteiten.

Als pedagogisch medewerker bij een BSO haal je de kinderen van 4 tot 13 jaar op bij school en brengt ze naar de BSO. Daar bied je ze een fijne, gezellige, vertrouwde omgeving. Het ene moment help je Sacha met haar tekening en even later geef je Bas een high five omdat zijn legpuzzel af is. De activiteiten die worden aangeboden staan bij de BSO in het teken van de ontwikkeling van de kinderen. De BSO vindt plaats na schooltijd. Ook in de vakanties biedt de BSO opvang aan kinderen.

Waar ga je werken?
Je komt in dienst bij Aethon en haalt via ons een waardevol certificaat Kinderopvang. In de praktijk werk je op één of een beperkt aantal locaties in Hilversum. Afhankelijk van je beschikbaarheid en wensen kijken we gezamenlijk waar je gaat werken. De locaties zijn allemaal goed bereikbaar met de fiets, scooter of OV en stuk voor stuk fijne werkplekken.

Je team
Jij gaat aan de slag in een enthousiast, vakkundig en betrokken team. Als je begint, staat er een collega voor je klaar om je welkom te heten en zorgvuldig in te werken. Wel zo fijn.

Jouw talent

 • Je bent beschikbaar voor een samen afgesproken aantal uren per maand
 • Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en je bent sociaal vaardig
 • Je bent minimaal afgestudeerd op mbo niveau of bent 3e jaars student en hebt minimaal 120 studiepunten. Ben je 4e jaars student, dan ben je in het bezit van minimaal 180 studiepunten of een overgangsbewijs naar het 4e jaar. Als je een wo studie volgt kom je in aanmerking met de studie Ac. Pabo. Bij twijfel kan je de studiecheck doen op https://www.kinderopvang-werkt.nl/
 • Je werkt graag aan je eigen ontwikkeling
 • Je bent minimaal 18 jaar

Wij bieden jou

 • Je komt in dienst bij Aethon voor een vast aantal uren per maand en bijbehorend gegarandeerd maandsalaris (gebaseerd op een uurloon tussen de €12 en €14 euro, ca. €1.875,- bruto per maand o.b.v. fulltime/36 u);
 • Bij een vast maandsalaris hoort ook vakantiegeld, in dit geval 8,33%, en reiskostenvergoeding
 • Vergoeding van onkosten, zoals je VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en je inschrijving in het Personenregister Kinderopvang;
 • Je krijgt vakantiedagen naar rato van je aantal contracturen (fulltime is 25 dagen per jaar).
 • Een opleiding via Aethon met een waardevol certificaat;
 • Flexibiliteit en vrijheid, je geeft elke maand zelf aan wanneer je beschikbaar bent om jouw uren in te vullen.
 • Bovendien een bijbaan waarin je praktische en relevante ervaring opdoet voor je studie en je loopbaan daarna;


Hebben we je nieuwsgierig gemaakt?
Ontstijg jezelf! Begin nu! Solliciteer! Heb je eerst nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Liselotte Straatsma (Recruiter) via 06-11103741 of via liselotte.straatsma@aethon.nl.

Over Aethon

Wij zijn Aethon. Wij verbinden ambitieuze talenten aan de leukste bijbanen, bijvoorbeeld in de kinderopvang in Hilversum. Bijbanen die je prima kunt afstemmen op je studiedruk, stage of op je vakantie. Zo brengen we jouw carrière in versnelling.

Wij nodigen iedereen uit te solliciteren. We maken graag kennis met je.

SOLLICITEER

(*) Verplicht veld

Ik ga akkoord met het privacy statement*

Powered by jobrock.com