BIJBAAN IN HET ZIEKENHUIS

 • DienstverbandParttime
 • Aantal uren per week< 08 uur
 • Opleidingsniveau Uni
 • LocatieUtrecht

Jouw uitdaging

Wil jij jouw passie uitoefenen en zien en gezien worden in het ziekenhuis? Dan bieden wij jou de ideale kans in een ziekenhuis in Nieuwegein en Leidsche Rijn! Je gaat als MST'er aan de slag in het St. Antonius Ziekenhuis of Diakonessenhuis.

Optie 1: Ondersteuning bieden op de Dialyse-afdeling
Op de dialyse-afdeling komen de patiënten in twee shifts per dag voor de behandeling. Hierbij kun jij de verpleging ondersteunen bij de praktische zaken, denk hierbij aan het klaarzetten van de spullen, bijvullen van het benodigde materiaal en het begeleiden van de patiënten. 
Diensttijden op de dialyse-afdeling zijn in de middag (12.00-16.00 uur) en avond (18.00-21.30 uur).

Optie 2: Patiëntbegeleider op de Psychiatrie afdeling
Hoor jij vaak van vrienden dat je zo'n fijne gesprekspartner bent, goed kunt luisteren en een ander makkelijk gerust kunt stellen? Zet deze skills dan in om psychiatrische patiënten kalm te houden voor en na het ondergaan van een ECT-scan. Voor deze functie is het van belang dat je sterk in je schoenen staat én een BLS-certificaat hebt en/of reanimatiecursus hebt afgerond (een aftekening vanuit de studie is soms ook voldoende).
Diensttijden voor deze functie zijn specifiek alleen op de maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend (7.30-10.30 uur).

Optie 3: Nachtdienstmedewerker op de SEH
Ben jij een nachtmens én ben je gefascineerd door de acute zorg? Dan kun je via Aethon aan de slag als nachtdienstmedewerker op de SEH. Ervaar wat er allemaal komt kijken als een patiënt zich meldt bij de SEH en ondersteun de verpleegkundigen en artsen waar nodig. Je zult je voornamelijk bezighouden met de baliewerkzaamheden, zoals het inschrijven van de patiënten, waarvoor je ook een EPIC-training (patiëntendossier) krijgt aangeboden. 
De diensttijden op de SEH zijn tussen 22.00-05.00 uur.

Optie 4: Medewerker op de Kinderafdeling/ couveuseafdeling
Op de afdeling Neonatologie kom je in contact met: neonatologen, kinderartsen, zaalartsen, coassistenten, verpleegkundigen, pedagogisch medewerkers, afdelingsassistenten en voedingsassistenten. Op de afdeling worden de pasgeboren baby's goed in te gaten gehouden. Jouw taak is om te ondersteunen op de afdeling waar nodig. Je zorgt ervoor dat de afdelingen netjes zijn. Je moet de reanimatiekar en andere medische apparatuur regelmatig controleren. Kinderen verschonen en de fles geven. Je bent er echt om de verpleging te ondersteunen.
Door de weeks zijn de diensten van 17:00 tot 21:00 uur. In het weekend van 8:00 tot 15:00 uur en van 15:00 tot 21:00 uur.

Kun je niet kiezen tussen de verschillende smaken? Een combinatie van twee of meer is zeker mogelijk!

Jouw talent

 • Je studeert Geneeskunde of HBO-V
 • Je voelt je als een vis in het water in het ziekenhuis

Wij bieden jou

Bij Aethon draait alles om talent. We dagen uit, leiden op en coachen je op weg naar een mooie carrière. Hoe mooi wil je het hebben?
 • Een top salaris van € 10.92 bruto per uur (excl. ORT)
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • Een afwisselende en leerzame parttime functie in het ziekenhuis
 • Dé kans om je netwerk in de zorg uit te breiden en te werken aan jouw cv
 • ​ Flexibiliteit (zelf je uren inplannen) waardoor de functie goed te combineren is met jouw studie en drukke sociale agenda


Interesse?
Heb je interesse in deze goedbetaalde bijbaan waarin je praktijkervaring opdoet in het Ziekenhuis?

Ontstijg jezelf. Begin nu. Solliciteer!

Heb je toch nog vragen? Dan kan je altijd terecht bij onze recruiter Thomas via thomas.boots@aethon.nl of via 06-11886075 (bellen of whatsappen).

Over Aethon

Wij zijn Aethon. Wij verbinden ambitieuze talenten aan de leukste studiegerichte bijbanen in de zorg.

Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan in de zorg en is Aethon de organisatie waar jij dit wilt doen? Reageer dan direct online, dan maken we snel een afspraak om jouw wensen te bespreken!

Wij nodigen iedereen uit te solliciteren. We maken graag kennis met je.

SOLLICITEER

(*) Verplicht veld

Ik ga akkoord met het privacy statement*

Powered by jobrock.com