FLEXIBELE BAAN IN DE ZORG

 • DienstverbandParttime
 • Aantal uren per week08 - 16 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • LocatieNederland

Jouw uitdaging

Volg jij een zorggerelateerde, paramedische of sociale studie, of heb je deze afgerond? En ben jij op zoek naar een flexibele baan in de zorg in de regio Haarlem, Amsterdam en Alkmaar? Dan is dit misschien wel dé geschikte baan voor jou!

Wat ga je precies doen?
Nadat je via Aethon een training hebt gevolgd ga je aan de slag bij één of meerdere zorginstellingen. Hier ondersteun je ouderen met het verlenen van Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen (ADL). Denk hierbij aan het wassen, aan- en uitkleden en het gebruik van actieve en passieve tilliften. Ook ga je aan de slag met het uitdelen en toedienen van medicatie.

Mocht je al enige ervaring hebben in de zorg dan bieden we je graag aan extra training aan. Hierin leren we je om te gaan met verpleegtechnische vaardigheden zoals subcutaan injecteren, zwachtelen, insuline toedienen en tensie meten.

Jouw talent

 • Je volgt een zorggerelateerde, paramedische of sociale opleiding op MBO (minimaal niv. 3), HBO- of WO-niveau
 • Je hebt een hart voor de zorg en krijgt energie van mensen helpen
 • Je wilt je graag verder ontwikkelen binnen de zorg
 • Je bent flexibel beschikbaar naast je studie

Klinkt dit als jouw volgende baan? Laat dan je gegevens achter!

Wij bieden jou

Meer dan een baan! Zo doe je bij onze opdrachtgevers relevante werkervaring op die je direct kan toevoegen aan jouw CV. Ook bepaal je zelf hoe vaak en hoe lang je werkt. Je beschikbaarheid geef je simpelweg op via een app op je telefoon. Daarnaast krijg je van ons:
 • Een dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
 • Een uurloon tussen €10,96 en €11,17 per uur
 • 8,33% vakantiegeld, een reiskostenvergoeding en een onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)

Belangrijke update
We nemen de maatregelen tegen het coronavirus enorm serieus. Onze kantoren zijn gesloten, maar onze (bij)banen gaan nooit dicht. In deze bijzondere tijden is het nog belangrijker om bij te dragen. De zorg heeft talent zoals jij namelijk keihard nodig!

Heeft onze (bij)baan jouw interesse gewerkt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met je.

Je kunt voor vragen ook altijd contact opnemen met Mike Marselis (recruiter). Je kunt hem bereiken via mike.marselis@aethon.nl of telefonisch via 06-21437504 (bellen of whatsappen).

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 14 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.

Wij nodigen iedereen uit te solliciteren. We maken graag kennis met je.

SOLLICITEER


(*) Verplicht veld

Ik ga akkoord met het privacy statement*

Powered by jobrock.com