PARTTIME VERZORGENDE - REGIO AMSTERDAM (MBO)

 • DienstverbandParttime
 • Aantal uren per week08 - 16 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • LocatieAmsterdam

Jouw uitdaging

Werkervaring opdoen om na je MBO opleiding op een hoger niveau aan de slag te kunnen en tegelijkertijd helpen om de zorgtekorten tegen te gaan, maar weet je niet hoe? Laat het ons uitleggen!

Even vooropgesteld. We zoeken talenten die een MBO-zorgopleiding volgen of deze opleiding hebben afgerond. Volg jij een HBO- of WO-opleiding, of heb je deze voltooid, dan is deze vacature zeker interessant voor jou!

Voordat je aan slag gaat bij een van onze opdrachtgevers haal je via Aethon het certificaat ADL & Transfer. Met deze praktische cursus leer jij alle belangrijke kneepjes van het vak. Uiteraard krijg je ook altijd de kans om door te groeien binnen Aethon en onze opdrachtgevers!

Nadat je deze training(en) heb gevolgd ga je als zorgtalent aan de slag bij verschillende zorginstellingen in Amsterdam. Zoals Amsta, Amstelring, Stichting Sint Jacob, Cordaan, Evean en ZGAO. Hier kom je in aanraking met meerdere doelgroepen binnen de ouderenzorg, zoals:
 • Psychogeriatrisch: veelal dementerende ouderen
 • Somatiek: ouderen met lichamelijke problemen
 • NAH: ouderen met niet aangeboren hersenletsel

Wat ga je doen?
Je helpt de ouderen met wassen, ondersteunt hen met aan- en uitkleden en dient de benodigde medicatie toe. Deze ondersteuning zorgt ervoor dat de de doelgroep erg blij is met je komst. Het zijn de kleine dingen die jij dagelijks doet, die de dag van deze ouderen zoveel prettiger maakt. De activiteiten voer je uit binnen de zorginstelling. Hierdoor heb je altijd collega's om je heen die jou kunnen ondersteunen of advies kunnen geven. Hiermee doe je zeer waardevolle praktijkervaring op en draag je bij aan het oplossen van een maatschappelijk probleem. Namelijk de tekorten binnen de zorg.

Een win-win-win situatie dus!

Jouw talent

Je bent empathisch, waardoor je je goed kan inleven in de ouderen. Ook ben je een ster in communiceren met de doelgroep en heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel om deze doelgroep te voorzien van de beste zorg. Daarnaast:
 • Zit je minimaal in het tweede leerjaar van een MBO-zorgopleiding richting zorg. MBO-4 nodigen we in het eerste jaar al uit om te solliciteren
 • Is een afgeronde MBO-opleiding in de zorg uiteraard ook voldoende
 • Vinden we het super leuk als jij openstaat om jezelf door te ontwikkelen. Hier helpen we je dan ook graag bij!

Wij bieden jou

Je komt in dienst bij Aethon voor een vast aantal uren per maand en bijbehorend gegarandeerd maandsalaris. Ook bieden we je de benodigde scholing aan en een daarbij behorende certificaat. Hetgeen uiteindelijk leidt tot een verrijking van je cv door relevante werkervaring! Ook bieden we je:
 • een uurloon tussen de €10,96 en €12,00 per uur
 • onregelmatigheidstoeslag en 8,33% vakantiegeld
 • vakantiedagen naar rato van je contracturen
 • flexibileit. Jij bepaalt wanneer je werkt!

Interesse?
Heb je interesse in deze flexibele bijbaan? Ontstijg jezelf en reageer! Na je sollicitatie nemen we binnen 48 uur contact met je op voor een eerste telefonische intake.

Je kunt voor vragen ook altijd contact opnemen met onze recruiter Dylan. Je kunt hem bereiken op 06-11887533 of per mail via dylan.germans@aethon.nl.

Over Aethon

Bij Aethon dus, een innovatieve arbeidsbemiddelaar die zorginstellingen, gemeenten en woningcorporaties helpt om flexibel personeel in te zetten. Op deze manier bieden wij een oplossing voor de maatschappelijke problemen binnen ons land.

Wij verbinden ambitieuze studenten en young professionals aan de leukste banen in de zorg en publieke sector. We werven niet alleen, maar investeren ook in onze talenten met gedegen opleidingsprogramma’s binnen de Aethon academy. We zijn één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Zo zijn wij in 2017 arbeidsbemiddelaar van het jaar geweest!

Wij nodigen iedereen uit te solliciteren. We maken graag kennis met je.

SOLLICITEER

(*) Verplicht veld

Ik ga akkoord met het privacy statement*

Powered by jobrock.com