PEDAGOGISCHE BIJBAAN IN DE KINDEROPVANG - REGIO DEN HAAG

 • DienstverbandParttime
 • Aantal uren per week08 - 16 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • LocatieDen Haag

Jouw uitdaging

Zit jij in het derde of vierde jaar van je studie? Wil je een goedbetaalde flexibele bijbaan? Vind je het leuk om met kinderen te werken? En wil je tegelijk waardevolle praktijkervaring opdoen waarmee je jouw cv verrijkt? Dan is deze bijbaan als pedagogisch medewerker bij een naschoolse opvang (BSO) iets voor jou.

Wij zijn Aethon. Wij verbinden ambitieuze talenten aan de leukste bijbanen bij de buitenschoolse opvang (BSO) in Den Haag. Voor je start haal je via ons een waardevol certificaat. Daarmee leer je diverse praktische BSO vaardigheden en mag je aan de slag bij een buitenschoolse opvang.

Je verdient direct een goed salaris in een leuke afwisselende bijbaan waarin je werkt met kinderen tussen de 4 en 13 jaar. Een baan die je prima kunt afstemmen op je studiedruk, stage of op je vakantie. Zo brengen we jouw carrière in versnelling.

Waar ga je werken?
Je komt in dienst bij Aethon en haalt via ons een waardevol certificaat voor de Kinderopvang. Je gaat via Aethon als pedagogisch medewerker aan de slag bij een BSO in Den Haag. Binnen een buitenschoolse opvang ligt de nadruk voornamelijk op ontspanning. Zodra ze op de BSO komen, krijgen de kinderen alle tijd om te spelen met leeftijdsgenoten, zelfstandig een activiteit te ondernemen of juist uit te rusten. De activiteiten die worden aangeboden staan bij de BSO wel in het teken van de ontwikkeling van de kinderen. De BSO vindt plaats na schooltijd. Ook in de vakanties biedt de BSO opvang aan kinderen.

Naast locaties in Den Haag hebben we ook werk in Zoetermeer, Gouda en omstreken.

Wat ga je doen?
Je haalt de kinderen op bij school en brengt ze naar de BSO. Op de buitenschoolse opvang bied je als pedagogisch medewerker kinderen een fijne, gezellige, vertrouwde omgeving. Het ene moment help je Samira met haar tekening en even later geef je Bas een high five omdat het hem eindelijk gelukt is zijn legpuzzel af te maken. Dat is iets wat je leuk vindt om te doen en wat bij jou past. Het begeleiden, motiveren en inspireren van kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar.

Je team
Jij gaat aan de slag in een enthousiast en betrokken team dat werkt met passie en vakmanschap. Als je begint, staat er een ervaren BSO teamlid voor je klaar om je welkom te heten en zorgvuldig in te werken. Wel zo fijn. In de praktijk werk je op 1 of een beperkt aantal BSO-locaties.

Jouw talent

 • Onze ideale kandidaat zit ten minste in het 3e jaar (of eind 2e jaar) van een kindgerichte HBO- of WO-opleiding waarmee je in de Kinderopvang mag werken. De studie die je volgt kan heel divers zijn. Denk bijvoorbeeld aan: jeugdwelzijn, kinderopvang, kinderverzorging, een lerarenstudie, social work of een pedagogische opleiding. Maar ook met een muziektherapie, culturele, kunstzinnige, sport of sociaal georiënteerde studie kom je in aanmerking;
 • Je bent beschikbaar voor een samen afgesproken aantal uren per maand. Mocht je een keer een weekje minder kunnen werken (door tentamens of vakantie bijvoorbeeld), dan kun je dat op andere momenten in de maand compenseren. Meer werken mag natuurlijk altijd;
 • De flexibiliteit om soms ook op andere locaties te werken als het niet lukt om voor jou de meest optimale match te maken, hoewel we daar natuurlijk wel altijd ons best voor doen!

  Daarnaast:
 • Heb je een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en ben je sociaal vaardig;
 • Werk je graag aan je eigen ontwikkeling;
 • Je hebt een hart voor kinderen;
 • Je maakt makkelijk een praatje, bent flexibel en je leert graag;
 • Je staat stevig in je schoenen, je bent geduldig maar geeft ook duidelijk grenzen aan.

Wij bieden jou

Wat bieden we je?
 • Je komt in dienst bij Aethon voor een vast aantal uren per maand en bijbehorend gegarandeerd maandsalaris (gebaseerd op een uurloon tussen de €12 en €14 euro, ca. €1.875,- bruto per maand o.b.v. fulltime / 36 u);
 • Bij een vast maandsalaris hoort ook vakantiegeld, in dit geval 8,33%, en reiskostenvergoeding ;
 • Vergoeding van onkosten, zoals je VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en je inschrijving in het Personenregister Kinderopvang;
 • Je krijgt vakantiedagen naar rato van je aantal contracturen (fulltime is 25 dagen per jaar);
 • Een opleiding via Aethon met een waardevol certificaat;
 • Flexibiliteit en vrijheid, je geeft elke maand zelf aan wanneer je beschikbaar bent om jouw uren in te vullen;
 • Bovendien een bijbaan waarin je praktische en relevante ervaring opdoet voor je studie en je loopbaan daarna.


Interesse?
Heb je interesse in deze goedbetaalde bijbaan waarin je als pedagogisch medewerker bij een BSO buitenschoolse opvang in Den Haag leuke en waardevolle praktijkervaring opdoet? Ontstijg jezelf. Begin nu. Solliciteer.

Na je sollicitatie nemen we contact met je op voor een eerste kennismaking. Voor je het weet ga je aan de slag bij een buitenschoolse opvang.

Over Aethon

Wij zijn Aethon. Wij verbinden ambitieuze talenten aan de leukste bijbanen bij de buitenschoolse opvang (BSO) in Den Haag en omstreken. Voor je start haal je via ons een waardevol certificaat. Daarmee leer je diverse praktische BSO vaardigheden en mag je aan de slag bij een buitenschoolse opvang.

Wij nodigen iedereen uit te solliciteren. We maken graag kennis met je.

SOLLICITEER

(*) Verplicht veld

/

/

DOCUMENTEN

cv uploaden
Ik ga akkoord met het privacy statement*

Powered by jobrock.com