BIJBAAN PEDAGOGISCH MEDEWERKER UTRECHTSE HEUVELRUG

 • DienstverbandParttime
 • Aantal uren per week08 - 16 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • LocatieVeenendaal

Jouw uitdaging

Zit jij in het derde of vierde jaar van je HBO studie en wil je een goedbetaalde flexibele bijbaan? Heb je een goede klik met kinderen van 0 tot 13 jaar en zit jij vol creatieve ideeën om deze doelgroep een leuke dag te bieden? Dan is een bijbaan als pedagogisch medewerker bij een kinderdagverblijf (KDV) of buitenschoolse opvang (BSO) op de Utrechtse Heuvelrug iets voor jou!


Wat ga je doen?
Bij een BSO werk je met kinderen tussen de 4 en 13 jaar. Je haalt ze op bij school en loopt met een klein groepje naar de BSO in de buurt. De activiteiten die worden aangeboden staan in het teken van de ontwikkeling van de kinderen. Je gaat met ze buiten spelen, puzzelen, knutselen, huiswerk maken, enz. Het wordt altijd gewaardeerd als je zelf creatieve ideeën hebt om afwisseling te bieden in de bezigheden. De BSO vindt plaats na schooltijd vanaf 14.00 a 15.00 uur tot 19.00 uur (op woensdag en vrijdag vaak vanaf 12 uur). Jouw dienst valt binnen deze tijden. Ook in de vakanties biedt de BSO opvang aan kinderen.

Bij een kinderdagverblijf ligt de nadruk op het verzorgen en opvoeden van kinderen van 0 tot 4 jaar. Denk hierbij aan gezamenlijk eten, kinderen naar bed brengen, voorlezen, verschonen en diverse activiteiten aanbieden. Kinderendagverblijven zijn meestal open van 8 tot 19.00 uur. Jij werkt een dienst van 8 uur die binnen deze tijden valt.

De maandag, dinsdag en donderdag zijn de drukste dagen in de kinderopvang. Op die dagen krijgen wij de meeste aanvragen binnen en kan jij het gemakkelijkst worden ingepland.

Waar ga je werken?
Je komt in dienst bij Aethon en haalt via ons een waardevol certificaat voor de Kinderopvang. De werkgever waarvoor jij aan de slag gaat heeft diverse locaties op de Utrechtse heuvelrug. Een prachtige omgeving waar je met de kinderen van de mooie natuur kunt genieten. De locaties zijn gemakkelijk te bereiken vanuit o.a. Maarn, Veenendaal, Driebergen, enz.

Er wordt binnen deze kinderopvang veel tijd besteed aan sport, muziek en bijvoorbeeld natuur. Verder wordt er gekeken naar het individuele kind en wat hij/zij nodig heeft en wordt het gewaardeerd als je zelf activiteiten wilt organiseren.

Je team
Elke vestiging heeft een vast team waarin je terecht komt. Dit zijn vaak hechte teams met veel vakkennis. Ze zijn enthousiast, geven je een warm welkom en werken je gedegen in. Wel zo fijn.

Jouw talent

 • Onze ideale kandidaat zit ten minste in het 3e jaar (of eind 2e jaar) van een kindgerichte HBO- of WO-opleiding waarmee je in de Kinderopvang mag werken. De studie die je volgt kan heel divers zijn. Denk bijvoorbeeld aan: jeugdwelzijn, kinderopvang, kinderverzorging, een lerarenstudie, social work of een pedagogische opleiding. Maar ook met een muziektherapie, culturele, kunstzinnige, sport of sociaal georiënteerde studie kom je in aanmerking;
 • Je bent beschikbaar voor een samen afgesproken aantal uren per maand. Mocht je een keer een weekje minder kunnen werken (door tentamens of vakantie bijvoorbeeld), dan kun je dat op andere momenten in de maand compenseren. Meer werken mag natuurlijk altijd!;
 • De flexibiliteit om soms ook op andere locaties te werken als het niet lukt om voor jou de meest optimale match te maken, hoewel we daar natuurlijk wel altijd ons best voor doen.

  Daarnaast:
 • Heb je een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en ben je sociaal vaardig;
 • Werk je graag aan je eigen ontwikkeling;
 • Je hebt een hart voor kinderen;
 • Je maakt makkelijk een praatje, bent flexibel en je leert graag;
 • Je staat stevig in je schoenen, je bent geduldig maar geeft ook duidelijk grenzen aan.

Wij bieden jou

Wat bieden we je?
 • Je komt in dienst bij Aethon voor een vast aantal uren per maand en bijbehorend gegarandeerd maandsalaris (gebaseerd op een uurloon tussen de €12 en €14 euro, ca. €1.875,- bruto per maand o.b.v. fulltime / 36 u);
 • Bij een vast maandsalaris hoort ook vakantiegeld, in dit geval 8,33%, en reiskostenvergoeding;
 • Vergoeding van onkosten, zoals je VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en je inschrijving in het Personenregister Kinderopvang;
 • Je krijgt vakantiedagen naar rato van je aantal contracturen (fulltime is 25 dagen per jaar);
 • Een opleiding via Aethon met een waardevol certificaat;
 • Flexibiliteit en vrijheid, je geeft elke maand zelf aan wanneer je beschikbaar bent om jouw uren in te vullen;
 • Bovendien een bijbaan waarin je praktische en relevante ervaring opdoet voor je studie en je loopbaan daarna;


Geïnteresseerd? Meer informatie?
Heb je interesse in zo’n goedbetaalde bijbaan waarin je als pedagogisch medewerker bij een KDV of BSO op de Utrechtse Heuvelrug leuke en waardevolle praktijkervaring opdoet? Ontstijg jezelf. Begin nu. Reageer. Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op voor een eerste kennismaking en om al je vragen te beantwoorden. Voor je het weet kan je aan de slag!

Over Aethon

Wij zijn Aethon. Wij verbinden ambitieuze talenten aan de leukste bijbanen bij de buitenschoolse opvang (BSO) en het kinderdagverblijf (KDV). Voor je start haal je via ons een waardevol certificaat. Daarmee leer je diverse praktische vaardigheden en mag je snel aan de slag.

Wij nodigen iedereen uit te solliciteren. We maken graag kennis met je.

SOLLICITEER

(*) Verplicht veld

/

/

DOCUMENTEN

cv uploaden
Ik ga akkoord met het privacy statement*

Powered by jobrock.com