MEDEWERKER KLANTCONTACT BIJ EEN WONINGCORPORATIE - PARTTIME

 • DienstverbandParttime
 • Aantal uren per week16 - 24 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • LocatieNederland

Jouw uitdaging

Doe jij een studie op HBO- of WO niveau (of heb je deze gedaan)? En wil jij praktijkervaring opdoen bij een woningcorporatie? Dan hebben wij voor jou de ideale (bij)baan. Begin nu als Medewerker Klantcontact bij een woningcorporatie in de regio Zwolle, Deventer, Apeldoorn, Zutphen, Enschede en Groningen en sta middenin de bruisende woningmarkt!

Werken als Medewerker Klantcontact.
Met jouw communicatie skills zorg je samen met collega’s voor een optimale bereikbaarheid van de woningcorporatie via meerdere kanalen. Denk hierbij aan vragen via online media, maar ook via de telefoon. Je gaat er altijd voor om huurders met volle tevredenheid te woord te staan en al de vragen te beantwoorden. Zo is geen dag hetzelfde!

Het ene moment kun je gebeld worden dat er een lekkage is in een huis. Hier ga jij gelijk mee aan de slag en belt een aannemer om dit probleem op te gaan lossen. Vervolgens krijg je een bericht via social media van een bewoner waar er een wespennest in de brandgang zit. Jij gaat hier proactief mee om en zorgt direct dat er een ongediertebestrijder wordt ingeschakeld die het wespennest verplaatst naar een veilige plek. Veel afwisseling dus!

Jouw talent

Als Medewerker Klantcontact heb jij zin om elke dag het verschil te maken voor de huurders. Je vindt het fijn om mensen (telefonisch) te woord te staan én om ze goed verder te helpen. Ook weet jij goed om te gaan met de geboden flexibiliteit. Zo stellen we samen af hoeveel uur per maand je beschikbaar bent. Mocht je een keer een weekje minder kunnen werken (door tentamens of vakantie bijvoorbeeld), dan kun je dat op andere momenten in de maand compenseren. Meer werken mag natuurlijk altijd. Mooi geregeld, toch?! Daarnaast:

 • Studeer je (of heb je gestudeerd) aan het HBO of de universiteit.
 • Ben je bereid om maximaal 1 uur te reizen voor je werk.
 • Zoek je een (bij)baan voor tenminste één jaar.
 • Ben je bereid om ook bij andere woningcorporaties te werken als het niet lukt om voor jou de meest optimale match te maken, hoewel we daar natuurlijk wel altijd ons best voor doen!

Wij bieden jou

Als parttime Medewerker Klantcontact bieden we jou uitdagend en betekenisvol werk in jouw regio. Ook ondersteunen we je met trainingen en opleidingen om jezelf te ontwikkelen en het maximale uit jouw functie te halen. Je komt voor minimaal een jaar in dienst bij Aethon voor een vast aantal uur per maand, met een bijbehorend gegarandeerd maandsalaris. Daarnaast kom je terecht in een groep met leuke collega's en een informele werksfeer. Ook bieden we jou:
 • Werkervaring en een netwerk waarmee je jouw carrière een kickstart geeft.
 • Een contract voor bepaalde tijd met een uurloon vanaf €13,15 per uur.
 • 8,33% vakantiegeld en vakantiedagen naar rato van het aantal contracturen.
 • Flexibiliteit en vrijheid, je geeft elke maand zelf aan wanneer je beschikbaar bent om jouw uren in te vullen.
 • De mogelijkheid om ook bij andere woningcorporaties ervaringen op te doen.

Nieuwsgierig?
Heb je interesse in deze betekenisvolle flexibele baan? Een baan waarmee je waardevolle studiegerichte - én praktijkervaring opdoet. Ontstijg jezelf! Begin nu! Reageer via bovenstaand formulier! Na solliciteren nemen we binnen 48 uur contact met je op om jouw carrièrepad te bespreken.

Je kunt voor vragen ook altijd contact opnemen met Bert van der Veen (recruiter). Je kunt hem bereiken via bert.vanderveen@aethon.nl of telefonisch via 06-11078972 (bellen of whatsappen).

Over Aethon

Wij zijn Aethon. Wij verbinden ambitieuze talenten aan de leukste studiegerichte bijbanen bij verschillende woningcorporaties door het hele land. Je doet hier waardevolle praktijkervaring op.

Wij nodigen iedereen uit te solliciteren. We maken graag kennis met je.

SOLLICITEER

(*) Verplicht veld

Ik ga akkoord met het privacy statement*

Powered by jobrock.com