Bijbaan Pedagogisch medewerker kinderopvang

Uurloon € 13,66
Locatie Nederland
Opleidingsniveau HBO / MBO

Jouw uitdaging

Zit jij in het derde of vierde jaar van je studie? Wil je een goedbetaalde flexibele bijbaan? Vind je het leuk om met kinderen te werken en wil je tegelijk waardevolle praktijkervaring opdoen waarmee je jouw cv verrijkt? Dan is deze bijbaan als pedagogisch medewerker bij een kinderopvangorganisatie iets voor jou! Je kan aan de slag in de regio Rotterdam/Capelle, Pijnacker, Den Haag/Wassenaar of Utrecht.

Je verdient direct een goed salaris in een leuke afwisselende bijbaan waarin je werkt met kinderen tussen de 0-4 jaar (baby en peutergroep op het KDV) of 4-13 jaar (op de BSO). Een baan die je makkelijk kunt afstemmen op je studiedruk, stage of op je vakantie. Zo breng jij jouw carrière in versnelling.

Wat ga je doen en waar ga je werken?
Je komt in dienst bij Aethon en haalt via ons een waardevol certificaat voor de kinderopvang. In de praktijk werk je op één of een beperkt aantal locaties van dezelfde kinderopvangorganisatie. In het kinderdagverblijf verzorg je baby’s en peuters van 0-4 jaar. Naast de verzorging speel je met ze, bijvoorbeeld door met ze te zingen, knutselen of spelletjes te doen.

Binnen een buitenschoolse opvang (4-12 jarige kinderen) ligt de nadruk voornamelijk op ontspanning. Zodra ze op de BSO komen, krijgen de kinderen alle tijd om te spelen met leeftijdsgenoten, zelfstandig een activiteit te ondernemen of juist uit te rusten. De activiteiten die worden aangeboden staan bij de BSO wel in het teken van de ontwikkeling van de kinderen. De BSO vindt plaats na schooltijd. Ook in de vakanties biedt de BSO opvang aan kinderen.

Als pedagogisch medewerker:

 • Zorg je ervoor dat kinderen op hun eigen tempo de wereld en zichzelf leren kennen
 • Koester en knuffel je en neem je de tijd voor vragen en verhalen
 • Kijk je naar de ontwikkeling van de kinderen
 • Organiseer je leuke activiteiten
  Je gaat deel uitmaken van een enthousiast en vakkundig team. Als je begint, staat er een ervaren collega voor je klaar om je welkom te heten en je zorgvuldig in te werken. Wel zo fijn. Bij elke organisatie is er aandacht voor gezond eten en drinken.

Jouw talent

Jij vindt jouw eigen ontwikkeling belangrijk, en werkt hier dan ook graag aan. Ook heb je een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en je bent sociaal vaardig. Tevens ben je minimaal 18 jaar en voldoe je aan één van onderstaande kwalificaties:

 • Je zit in het 3e of 4e jaar van jouw kindergerichte hbo-studie
 • Je volgt de academische PABO
 • Je hebt een kindgerichte mbo opleiding afgerond
  Bij twijfel kan je de studiecheck doen op www.kinderopvang-werkt.nl.

Wij bieden jou

 • Een dienstverband bij Aethon met een gegarandeerd maandsalaris
 • Een salaris vanaf €13,66 bruto per uur
 • 8,33% vakantiegeld en reiskostenvergoeding
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • Flexibiliteit en vrijheid, je geeft elke maand zelf aan wanneer je beschikbaar bent
  Hebben we je nieuwsgierig gemaakt?
  Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je! Na sollicitatie ontvang je nog enkele korte vragen per e-mail. Het invullen hiervan duurt slechts twee minuten.
> Toch nog vragen? Stel deze hier via Whatsapp!

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 15 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.