ACCOUNTMANAGER DETACHERING

 • DienstverbandFulltime
 • Aantal uren per week32 - 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • LocatieArnhem

Jouw uitdaging

Jij bent dé gesprekspartner voor onze zorgklanten en managers en je weet hen de oplossing te bieden met de perfecte professional. Als ondernemende Accountmanager ben jij in staat om de professionals te binden en boeien.

In iets meer woorden: voor jou ligt er bij Aethon de opdracht om een team van twintig tot dertig talentvolle en ervaren professionals te matchen met en binden aan interessante opdrachtgevers in jouw regio. Je werkt hiervoor samen met de Recruiters en Regiomanager. New business genereren is een belangrijk onderdeel van jouw functie, maar relatiebeheer is daarbij minstens zo belangrijk. Het is daarnaast de uitdaging om jouw professionals zo goed mogelijk inzetbaar te krijgen en te houden. Het is jouw doel dat de professionals zich continu blijven ontwikkelen. Je bent verantwoordelijk voor het welzijn van de medewerkers en hun doorontwikkeling. Regelmatig evalueer en overleg je met de opdrachtgevers en professionals en stuur je bij, wanneer dit nodig is.

De uitdaging weet je inmiddels. Het volgende komt daar allemaal bij kijken:
 • Je bent een relatiebeheerder pur sang en je gaat met jouw accounts op zoek naar de beste invulling van flexibele arbeid. Commerciële kansen laat jij hierbij niet liggen;
 • Je bent daarnaast ook een hunter: Je zorgt er voor dat je binnen jouw regio continu nieuwe opdrachtgevers aan je weet te binden;
 • Jij zorgt dat je onze professionals op uitdagende opdrachten plaatst zodat zij zichzelf op zowel persoonlijk als professioneel vlak kunnen ontwikkelen;
 • Je volgt die ontwikkeling op de voet en coacht waar nodig. Je houdt constant in de gaten of de match tussen opdrachtgever en professional optimaal is;
 • Je gaat met plezier drie stappen harder lopen van KPI’s zoals: omzet- en margegroei, medewerkerstevredenheid, klanttevredenheid, inzetbaarheid en ontwikkeling van jouw professionals.

Waar ga je werken?

Bij Aethon dus, misschien ken je ons al. Wij verbinden al meer dan 14 jaar talentvolle en gedreven studenten en professionals aan betekenisvol werk in de zorg, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met gedegen opleidingsprogramma’s. We zijn één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en waren in 2017 Uitzendondernemer van het jaar.

Kantoor Zwolle
Meer dan 20 collega’s, die met elkaar zorgen voor een bruisende sfeer vol energie (dat zegt iedereen, maar bij ons is het écht zo!). De cultuur is daadkrachtig en gedreven. We geloven dat het altijd beter kan. Ons pand aan het Lubeckplein is prima bereikbaar, uiteraard voorzien van érg goeie koffie en elke dag vers fruit.

Jouw talent

 • In het bezit van een hbo-/ wo-diploma;
 • Je hebt een gedegen track record binnen een commerciële organisatie, werving en selectie of de detacheringsbranche;
 • Je hebt een hoog energieniveau en een winnaarsmentaliteit;
 • Je bent ondernemend, ambitieus en resultaatgericht.

Wij bieden jou

Nog even de highlights op een rijtje:
 • Een fulltime werkplek bij dé arbeidsbemiddelaar voor studenten en professionals in de zorg;
 • Een plek in een ambitieus en informeel team dat barst van ambitie en energie;
 • Vrijheid om je functie verder vorm te geven en te ontwikkelen;
 • Een contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vast contract;
 • Je gaat onderdeel uitmaken van een snelgroeiende organisatie. Op basis van performance, ondernemerschap en resultaten krijg je veel kans om door te groeien.

Over Aethon

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt?

Ben je toe aan een volgende stap in jouw vakgebied en geïnteresseerd in deze boeiende rol als Accountmanager Detachering bij Aethon in Zwolle?

Ontstijg jezelf. Begin nu. Solliciteer!

Na je sollicitatie nemen we contact met je op voor een eerste kennismaking. Wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact op met één van onze Corporate Recruiters, Dionne Slijpen of Jeroen Duinhouwer via carriere@aethon.nl.

We geloven dat je kaders hebt te doorbreken om potentie volledig te benutten. Als aanjager van ontwikkeling en groei, staat jouw ontwikkeling voorop. Samen gaan we voor het allerbeste resultaat

Wij nodigen iedereen uit te solliciteren. We maken graag kennis met je.

Wij nodigen iedereen uit te solliciteren. We maken graag kennis met je.

SOLLICITEER

(*) Verplicht veld

/

/

DOCUMENTEN

cv uploaden
Ik ga akkoord met het privacy statement*

Powered by jobrock.com