CORPORATE RECRUITER

  • DienstverbandFulltime
  • Aantal uren per week32 - 40 uur
  • Opleidingsniveau HBO
  • LocatieRijswijk

Jouw uitdaging

Maak met jouw frisse blik het verschil. Als corporate recruiter geef jij kandidaten de aandacht die ze verdienen. Het verschil maken op de arbeidsmarkt dat doen onze collega’s zowel intern als extern iedere dag! Wil jij hier een directe bijdrage aan leveren door het beste talent uit de markt aan Aethon te binden? Dan hopen we dat je Aethon selecteert als jouw volgende werkgever, want wij bieden je die kans!

Wat ga je doen?
Jij bent het gezicht van Aethon, ambassadeur van ons concept en verantwoordelijk voor het aantrekken van talent. Het continu binden en boeien van potentiële collega’s is in de huidige arbeidsmarkt een uitdaging. Jij zorgt voor een constante instroom van kandidaten.

Als specialist in werving en selectie ben jij o.a. verantwoordelijk voor het mede opzetten en uitvoeren van de werving strategie. Dit doe je door wervingsvraagstukken in kaart te brengen en uit te voeren. Als corporate recruiter bouw jij een talentpool op en voorzie je de managers van (on)gevraagd advies. Je voert sollicitatiegesprekken op onze 4 kantoren en zorgt voor een eerste selectie.

Samen met de vacaturehouders breng jij het wervingsproces in kaart, dit start met een gedegen vacature intake en het schrijven van onderscheidende vacatureteksten. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het uitzetten van campagnes en het beheren en monitoren van het gehele werving en selectieproces. Dit alles met als doel om na een onderhandeling de hand van de kandidaat te schudden. YES! Weer een nieuwe Aethonner erbij.

Waar ga je werken?
Bij Aethon dus, misschien ken je ons al. Wij verbinden al meer dan 14 jaar talentvolle en gedreven studenten en professionals aan betekenisvol werk in de zorg, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met gedegen opleidingsprogramma’s. We zijn één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en waren in 2017 Uitzendondernemer van het jaar.

Hoofdkantoor Rijswijk
We hebben vestigingen in Amsterdam, Eindhoven en Zwolle en een hoofdkantoor in Rijswijk (jouw werkplek). Je werkt in een modern kantoorpand met meer dan honderd collega’s, die met elkaar zorgen voor een bruisende sfeer vol energie (dat zegt iedereen, maar bij ons is het écht zo!). De cultuur is daadkrachtig en gedreven. We geloven dat het altijd beter kan. Ons pand aan de Braillelaan is prima bereikbaar, uiteraard voorzien van érg goeie koffie en elke dag vers fruit.

Jouw team
Het corporate recruitmentteam bestaat uit twee recruiters, Dionne en Jeroen. Het team vormt een afdeling samen met HR en de Aecademy, hier werk je ook nauw mee samen. De afdeling bestaat naast twee corporate recruiters uit de HR manager, twee HR business partners, een opleidingscoördinator, een trainer en een medewerker opleidingen.

Jouw talent

Jij bent net als Aethon daadkrachtig, gedreven en optimistisch. Je gelooft er in, gaat ervoor en regelt het. Maar je bent vooral een ambitieuze en leergierige Corporate Recruiter, die wil leren en ontwikkelen en toe is aan een volgende stap. En verder:
  • Ben je in het bezit van een hbo-diploma;
  • Heb je minimaal 4 jaar ervaring als (corporate) recruiter (binnen een commerciële setting is een pré);
  • Heb je kennis van social media, recruitmentsystemen en tools;
  • Ben je in het bezit van een rijbewijs;
  • Ben je een verbinder en communicatief sterk, je krijgt energie van mensen helpen en meenemen in jouw verhaal;
  • Heb je weinig ruzie met deadlines en vind je een beetje werkdruk eigenlijk best lekker.

Wij bieden jou

Een werkplek bij dé arbeidsbemiddelaar voor studenten en professionals;
Een plek in een ambitieus en informeel team dat barst van de ambitie en energie;
Een fulltime functie (32 tot 40 uur), een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vast contract;
We investeren in jouw talent dat we samen verder gaan ontwikkelen.

Over Aethon

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt?
Ben je toe aan een volgende stap in jouw vakgebied en geïnteresseerd in deze boeiende rol als Corporate Recruiter bij Aethon in Rijswijk?

Ontstijg jezelf. Begin nu. Solliciteer!

Na je sollicitatie nemen we contact met je op voor een eerste kennismaking. Wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact op met één van onze Corporate Recruiters, Dionne Slijpen of Jeroen Duinhouwer via carriere@aethon.nl.

We geloven dat je kaders hebt te doorbreken om potentie volledig te benutten. Als aanjager van ontwikkeling en groei, staat jouw ontwikkeling voorop. Samen gaan we voor het allerbeste resultaat

Wij nodigen iedereen uit te solliciteren. We maken graag kennis met je.

SOLLICITEER

(*) Verplicht veld

/

/

DOCUMENTEN

cv uploaden
Ik ga akkoord met het privacy statement*

Powered by jobrock.com