BIJBAAN PEDAGOGISCH MEDEWERKER

  • DienstverbandParttime
  • Aantal uren per week08 - 16 uur
  • Opleidingsniveau HBO
  • LocatieAmsterdam

Jouw uitdaging

Zit jij in het derde of vierde jaar van je HBO studie en wil je een goedbetaalde flexibele bijbaan? Heb je een klik met kinderen van 0 tot 13 jaar en zit jij vol creatieve ideeën om deze doelgroep een leuke dag te bieden? Dan is een bijbaan als pedagogisch medewerker iets voor jou!

Wat ga jij doen?
Bij een BSO werk je met kinderen tussen de 4 en 13 jaar. Je haalt ze na schooltijd op bij school en neemt ze mee naar de BSO. De activiteiten die worden aangeboden staan bij de BSO in het teken van de ontwikkeling van de kinderen. Je gaat met de kinderen buiten spelen, puzzelen, knutselen, huiswerk maken, enz. Het wordt altijd gewaardeerd als je zelf leuke ideeën hebt om afwisseling te bieden in de bezigheden. De BSO vindt plaats na schooltijd vanaf 14.00 à 15.00 uur tot 19.00 uur (op woensdag en vrijdag vaak vanaf 12.00 uur). Jouw dienst valt binnen deze tijden. Ook in de vakanties biedt de BSO opvang aan kinderen.

Bij een kinderdagverblijf ligt de nadruk op het verzorgen en opvoeden van kinderen van 0 tot 4 jaar. Denk hierbij aan kinderen eten geven, verschonen, naar bed brengen, voorlezen, activiteiten aanbieden, enz. Kinderendagverblijven zijn meestal open van 8 tot 19.00 uur. Jouw dienst valt betreft 8 uur en valt binnen deze tijden.

Waar ga je werken?
Je gaat aan de slag bij een of meerdere vestigingen van Humankind in de regio Amsterdam. Humankind is met ruim 35 jaar ervaring een toonaangevende organisatie op het gebied van kinderopvang en -ontwikkeling.

Er wordt bij de kinderopvang organisatie goed gekeken naar het individuele kind en wat zij nodig hebben. Verder worden de kinderen vrij gelaten om binnen of buiten te spelen. Uiteraard worden er allerlei activiteiten aangeboden om de ontwikkeling van het kind te stimuleren en uiteraard om zich mee te vermaken. Je kunt hierbij o.a. denken aan knutselen, koken, sporten en muziek maken.

Jouw talent

• Je zit in het 3e of 4e jaar van een kindgerichte hbo- of wo-opleiding waarmee je bevoegd bent om in de Kinderopvang te werken;
Via deze link kun je checken of jouw opleiding in aanmerking komt: https://www.kinderopvang-werkt.nl/cao-kinderopvang/kwalificatie-eisen
• Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en ben je sociaal vaardig;
• Je bent minimaal 10 uur per week inzetbaar;
• Verder werk je graag aan je eigen ontwikkeling en heb je uiteraard hart voor kinderen!

Wij bieden jou

• Een prima salaris vanaf € 13,00 bruto per uur plus reiskostenvergoeding (als je OV-kaart niet geldig is);
• De mogelijkheid om alvast studie gerelateerde werkervaring op te doen;
• Een training met certificaat;
• Flexibiliteit in werkdagen en -tijden, zodat je je werkzaamheden prima kunt afstemmen op je studiedruk, stage en vakantie;
• Onvergetelijke ervaringen.

Heb je interesse in deze goedbetaalde bijbaan? Ben je klaar om als pedagogisch medewerker bij een KDV of BSO leuke en waardevolle praktijkervaring op te doen? Ontstijg jezelf. Begin nu. Reageer. Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op voor een eerste kennismaking en om al je vragen te beantwoorden. Voor je het weet kan je aan de slag!

Over Aethon

Wij zijn Aethon. Wij verbinden ambitieuze talenten aan de leukste, flexibele en goed betaalde bijbanen, bijvoorbeeld in de kinderopvang. Waar kinderen dagelijks begeleid worden in de ontdekkingstocht naar hun eigenheid, om uniek te worden en trots te zijn op wie zij zijn. Een studie gerelateerde bijbaan die je prima kunt afstemmen op je studiedruk, stage en je vakantie. Zo brengen we jouw carrière in versnelling.

Wij nodigen iedereen uit te solliciteren. We maken graag kennis met je.

SOLLICITEER

(*) Verplicht veld

Ik ga akkoord met het privacy statement*

Powered by jobrock.com