BIJBAAN IN DE OUDERENZORG- REGIO APELDOORN

 • DienstverbandParttime
 • Aantal uren per week08 - 16 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • LocatieApeldoorn

Jouw uitdaging

Ben jij een zorgprofessional in spe? Wil jij meer doen dan alleen in de schoolbanken zitten? En wil jij je steentje bijdragen aan het terugdringen van de tekorten in de zorg? Dan is Aethon het juiste adres voor jou! Aethon biedt leuke, leerzame en goed betaalde bijbanen aan voor dé zorgprofessionals in opleiding.

Voordat je aan de slag gaat krijg je van ons een korte training. Hierin leer je niet alleen alles over ADL basiszorg, maar je leert ook eenvoudige verpleegtechnische handelingen. Na deze trainingen zul jij door een ervaren medewerker op locatie worden ingewerkt. Dus of je nu in opleiding bent voor hbo-V, mbo-V of geneeskundige, waardevolle ouderenzorg ervaring kun je opdoen bij ons.

Waar ga je werken?

Na het afronden van de training start je als Student Zorgverlener in een verzorgingstehuis van Talma Borgh in Apeldoorn. Binnen Talma Borgh wordt er 'vraaggestuurde- en verantwoorde zorg' geleverd. Dit wil zeggen: er wordt rekening gehouden met de keuzevrijheid en keuzemogelijkheid van de cliënt en daarnaast word er zoveel mogelijk gestuurd op het behoud en bevorderen van de zelfstandigheid en maatschappelijke participatie. Binnen Talma Borgh zul je voornamelijk werken binnen de psychogeriatrie.

Wat ga je doen?

Je biedt ouderen en hulpbehoevenden de zorg die zij nodig hebben, zodat zij nog zo zelfstandig mogelijk kunnen blijven leven. Hierbij verricht je ADL-zorg handelingen zoals aan- en uitkleden, wassen en het aantrekken van steunkousen. Maar je werk is meer dan dit, je gaat ook helpen met medicatie, zwachtelen, steunkousen aantrekken en wondverzorging. Het werken met tilliften en rapporteren zijn tevens onderdeel van het werk.

Kortom: een leuke diverse bijbaan met veel verschillende taken waarbij je zowel avondwerk, weekendwerk als dagdiensten kunt doen. Ideaal voor naast je studie!

Jouw talent

 • Je volgt een zorgopleiding. Bijvoorbeeld: Geneeskunde, HBO-V, MBO-V, Ergotherapie, Fysiotherapie.
 • Je hebt al enige ervaring met ADL-handelingen.
 • Je bent 16 uur per week beschikbaar. Meestal werk je 2 diensten per week, wat gemiddeld uit komt op 8-12 uur per week. Meer kan altijd! De werktijden liggen meestal in de ochtenden vanaf 7:00 of in de avonden vanaf 17:00 uur. Een gemiddelde dienst duurt 3 á 5 uur.

Wij bieden jou

 • Je verdient goed: tussen de €11 en €12 per uur
 • Je krijgt een opleiding en het waardevolle certificaat Verpleegtechnische Handelingen. Hiermee ben je bevoegd om specifieke verpleegtechnische handelingen uit te voeren
 • Je verrijkt je cv met relevante werkervaring; je vindt sneller een goede baan na je studie
 • Je bepaalt zelf hoe vaak en hoe lang je werkt, ook tijdens tentamen- of stageperiodes
 • Je helpt de tekorten in de zorg op te vullen, je betekent iets voor de maatschappij
 • Een werklocatie in Apeldoorn die goed is te bereiken met het openbaar vervoer of eigen auto vanuit o.a. Deventer, Zutphen en Zwolle
 • Je komt bij veel verschillende mensen over de vloer. Je weet van tevoren nooit wat je achter de voordeur aantreft. Dit maakt het werk erg interessant en afwisselend

Over Aethon

Wij zijn Aethon. Wij begeleiden je, én dagen je uit om een kickstart in de zorg te maken! Wij verbinden ambitieuze zorgstudenten aan de leukste studiegerichte bijbanen bij zorginstellingen. Ook in jouw regio, bij een zorgorganisatie in Apeldoorn en omgeving.

Wij nodigen iedereen uit te solliciteren. We maken graag kennis met je.

SOLLICITEER

(*) Verplicht veld

/

/

DOCUMENTEN

cv uploaden
Ik ga akkoord met het privacy statement*

Powered by jobrock.com