BIJBAAN OUDERENZORG IN DE REGIO ALKMAAR

 • DienstverbandParttime
 • Aantal uren per week08 - 16 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • LocatieAlkmaar

Jouw uitdaging

Zoek je een flexibele en betekenisvolle baan als Zorgverlener waarin je écht iets voor mensen betekent en ook nog goed verdient? Een leuke en leerzame baan die je goed om andere verplichtingen heen kunt plannen. Zo brengen we jouw carrière in de zorg in versnelling. Dan is parttime verzorgende in de Ouderenzorg bij Magentazorg of Woonzorggroep Samen in de regio Alkmaar echt iets voor jou!

Voor je start bij Magentazorg of Woonzorggroep Samen haal je middels een cursus via Aethon het waardevolle certificaat ‘Basis- en Transfertraining’. Daarmee mag je diverse ADL-handelingen uitvoeren. Afhankelijk van je zorgervaring kun je ook de opleiding 'Verpleegtechnische Vaardigheden' volgen, waarmee je diverse medische handelingen mag verrichten en medicatie mag toedienen. Volop doorgroeimogelijkheden dus!
 
Wat ga je doen?
Je begeleidt zo’n 8 tot 16 uur per week oudere cliënten met zowel somatische als Psychogeriatrische indicaties. Je draait diensten (vroeg of laat) tussen de 4 en 8 uur waarin je zorgt voor ritme en structuur en ADL-handelingen verricht. Je helpt cliënten bijvoorbeeld bij het aan- en uitkleden, het aantrekken van steunkousen en bij het gebruik van tilliften. Soms kook je voor bewoners en zet je een kop koffie voor ze. Daarnaast begeleid je hen bij het bewegen en bij creatieve dagbestedingsactiviteiten. Ook voer je (als je daarvoor bevoegd bent) diverse medische handelingen uit, zoals het delen en toedienen van medicatie, wondverzorging, katheter- en stomazorg, injecteren en zuurstof toedienen. Je rapporteert in het zorgdossier. Een heel divers takenpakket dus! Je hebt vaak te maken met dezelfde cliënten die elke keer weer uitkijken naar je komst! Je bent een luisterend oor, maakt makkelijk een praatje en levert zo écht een maatschappelijke bijdrage waarmee je waardevolle ervaring opdoet.

Waar ga je werken?
Als Flexmedewerker Zorg ga je aan de slag op de volgende locaties;
 • Voor MagentaZorg ligt de zorglocatie Nieuw Varne in een groene omgeving aan de rand van Heiloo. Het wonen is hier mogelijk voor mensen met dementie of psychische ondersteuningsvraag. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op 4 minuten lopen van de locatie stopt de bus.
 • Voor Woonzorggroep Samen kom je te werken op zorglocatie Magnushof in Schagen op loopafstand van het station.

Jouw talent

Jij bent iemand waar oudere, kwetsbare mensen blij van worden als je langskomt! Je helpt graag mensen, bent betrokken, positief ingesteld en betrouwbaar. En verder:
 • Ben je minimaal 18 jaar of ouder
 • Volg je of heb je een zorggerelateerde opleiding gevolgd op mbo (minimaal niveau 3), hbo of wo-niveau. Volg je een mbo opleiding dan kun je in deze leuke en leerzame functie aan de slag vanaf studiejaar 2. Als je op hbo- of wo-niveau studeert, kun je al in je eerste studiejaar in deze interessante bijbaan aan het werk
 • Ben je enthousiast en krijg je energie van mensen helpen
 • Maak je makkelijk een praatje, bent flexibel en je leert graag
 • Kun je goed zelfstandig werken en je stelt je pro-actief op
 • Sta je stevig in je schoenen, je bent geduldig maar geeft ook duidelijk grenzen aan

Wij bieden jou

 • Je verdient goed: tussen de €10,95 en €12,00 per uur
 • Je krijgt 8% vakantiegeld, een reiskostenvergoeding en een onregelmatigheidstoeslag
 • Je krijgt een opleiding en het waardevolle certificaat 'ADL-vaardigheden & Transfer' en/of 'Verpleegtechnische Vaardigheden'. Hiermee ben je versneld bevoegd om deze handelingen in de praktijk uit te voeren
 • Je groeit door praktijkervaring in verzorgende handelingen
 • Je verrijkt je cv met relevante werkervaring, waardoor je sneller een goede baan vindt na je studie
 • Je bepaalt zelf hoe vaak en hoe lang je werkt, ook tijdens tentamen- of stageperiodes

Interesse?
Heb je interesse in deze goedbetaalde flexibele baan waarin je als Flexmedewerker Zorg waardevolle praktijkervaring opdoet? Ontstijg jezelf. Begin nu. Reageer! Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op voor een eerste kennismaking. Voor je het weet ga je aan de slag bij Magentazorg! Heb je nog vragen? Neem dan contact met onze recruiter Mike Marselis op nummer 0621437504 of mail naar mike.marselis@aethon.nl!

Over Aethon

Wij zijn Aethon. Wij leiden talent in goede banen en verbinden ambitieuze talenten aan de leukste studiegerichte bijbanen bij zorginstellingen. Ook bij Magentazorg, waar gezorgd wordt dat cliënten, ook wanneer hun gezondheid grenzen aangeeft, zoveel mogelijk zichzelf kunnen blijven en zelf kunnen beslissen. Want dat bepaalt de kwaliteit van hun leven.

Wij nodigen iedereen uit te solliciteren. We maken graag kennis met je.

SOLLICITEER

(*) Verplicht veld

/

/

DOCUMENTEN

cv uploaden
Ik ga akkoord met het privacy statement*

Powered by jobrock.com