BIJBAAN IN DE OUDERENZORG BIJ VIVA! ZORGGROEP

 • DienstverbandParttime
 • Aantal uren per week08 - 16 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • LocatieHeemskerk

Jouw uitdaging

Volg jij een studie in een zorgrichting, of heb je deze afgerond en zoek je een flexibele en betekenisvolle bijbaan? Als Zorgverlener (niveau 2, 2+ of 3) ga je flexibel aan de slag in een een functie waar je écht iets voor mensen betekent en ook nog goed verdient!

Wat ga je doen?
Voor je start bij Viva! Zorggroep haal je middels een cursus via Aethon een waardevol certificaat waarmee je de gevraagde handelingen mag uitvoeren.
 • Je begeleidt zo’n 8 tot 16 uur per week oudere cliënten met zowel somatische als Psychogeriatrische indicaties. Je draait diensten (vroeg of laat) tussen de 4 en 8 uur waarin je zorgt voor ritme en structuur en ADL-handelingen verricht
 • Je helpt cliënten bijvoorbeeld bij het aan- en uitkleden, het aantrekken van steunkousen en bij het gebruik van tilliften
 • Je helpt bij het eten en drinken en soms kook je voor bewoners
 • Je begeleidt bij het bewegen en bij creatieve dagbestedingsactiviteiten
 • Soms voer je ook medische handelingen uit, zoals het delen en toedienen van medicatie (wanneer je daarvoor bevoegd bent)

  Een heel divers takenpakket dus! Je hebt vaak te maken met dezelfde cliënten die elke keer weer uitkijken naar je komst! Je bent een luisterend oor, maakt makkelijk een praatje en levert zo écht een maatschappelijke bijdrage waarmee je waardevolle ervaring opdoet. Je komt terecht in een hardwerkend gezellig team, waarin jouw praktijkcoach je wegwijs maakt en ook daarna altijd voor je klaar staat. Wel zo prettig.

  Waar ga je werken?
  Als Flexmedewerker Zorg ga je aan de slag op de volgende vier locaties van Viva! Zorggroep;
 • Zorglocatie De Cameren op de Lage Weide in Limmen (naast Castricum) heeft 55 appartementen verdeeld over drie verdiepingen en is van alle moderne gemakken en faciliteiten voorzien. Het restaurant is de hele dag open en er worden veel activiteiten georganiseerd.
 • Zorglocatie Sint Agnes aan de Zamenhof in Heemskerk ligt vlakbij het centrum van Heemskerk, heeft ruime, lichte appartementen en een sfeervol restaurant annex recreatiezaal, waar van alles georganiseerd wordt voor de bewoners (van handwerken tot bingo!).
 • Zorglocatie Geesterheem in de Dokter Brugmanstraat in Uitgeest ligt in het oude dorp van Uitgeest. Het restaurant is de centrale ontmoetingsplek waar regelmatig concerten en andere activiteiten georganiseerd worden. Geesterheem heeft een prachtige belevingstuin.
 • Zorglocatie de Santmark in Castricum is een gezellig woon-zorgcentrum liggend in een groene omgeving, voorzien van wandelpaden, bankjes en een vijver met fontein. In De Santmark wordt zowel verpleeghuiszorg als verzorgingshuiszorg gegeven.

Overal ervaar je direct als je binnenloopt de fijne en rustige sfeer. Alle locaties zijn goed bereikbaar, ook met het OV.

Jouw talent

Jij bent iemand waar oudere, kwetsbare mensen blij van worden als je langskomt! Je helpt graag mensen, bent betrokken, positief ingesteld en betrouwbaar. En verder:
 • Ben je minimaal 18 jaar of ouder
 • Volg je of heb je een zorggerelateerde opleiding gevolgd op mbo (minimaal niveau 3), hbo of wo-niveau. Volg je een mbo opleiding dan kun je in deze leuke en leerzame functie aan de slag vanaf studiejaar 2. Als je op hbo- of wo-niveau studeert, kun je al in je eerste studiejaar in deze interessante bijbaan aan het werk
 • Kun je goed zelfstandig werken, sta je stevig in je schoenen, ben je geduldig, maar geeft ook duidelijk grenzen aan

Wij bieden jou

Wat hebben we je te bieden?
 • Een uitstekend uurloon tussen de €10,95 en €12,00 (vanaf ca. €1.709,- per maand o.b.v. 36u)
 • Daarnaast 8% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag volgens de CAO voor de Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg, ook bouw je vakantie-uren op
 • Je krijgt een opleiding en het waardevolle certificaat ADL-vaardigheden & Transfers. Hiermee ben je bevoegd om deze handelingen in de praktijk uit te voeren
 • Een bijbaan waarin je zelf bepaalt op welke momenten je werkt, in een bijzonder gezellig en deskundig team met je eigen praktijkcoach, waarin je praktische en relevante ervaring opdoet voor je studie en je loopbaan daarna
 • En tot slot onvergetelijke ervaringen met dankbare, prachtige, mooie, interessante en kwetsbare mensen, die al een heel leven achter de rug hebben en voor wie je écht iets betekent en het verschil maakt!

Interesse?
Heb je interesse in deze goedbetaalde flexibele bijbaan waarin je als Flexmedewerker Zorg waardevolle studiegerichte praktijkervaring opdoet? Ontstijg jezelf. Begin nu. Reageer! Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op voor een eerste kennismaking. Voor je het weet ga je aan de slag bij Viva! Zorggroep! Heb je nog vragen? Neem dan contact met onze recruiter Mike Marselis op nummer 0621437504 of mail naar mike.marselis@aethon.nl!

Over Aethon

Wij zijn Aethon. Wij leiden talent in goede banen en verbinden ambitieuze talenten aan de leukste studiegerichte bijbanen bij zorginstellingen. Ook bij ViVa! Zorggroep, waar gezorgd wordt dat cliënten, ook wanneer hun gezondheid grenzen aangeeft, zoveel mogelijk zichzelf kunnen blijven en zelf kunnen beslissen. Want dat bepaalt de kwaliteit van hun leven.

Wij nodigen iedereen uit te solliciteren. We maken graag kennis met je.

SOLLICITEER

(*) Verplicht veld

Ik ga akkoord met het privacy statement*

Powered by jobrock.com