BIJBAAN IN DE ZORG BIJ VIVA! ZORGGROEP IN CASTRICUM, HEEMSKERK OF UITGEEST

 • DienstverbandParttime
 • Aantal uren per week08 - 16 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • LocatieCastricum

Jouw uitdaging

Volg jij een studie in een zorgrichting, of heb je deze afgerond en zoek je een flexibele en betekenisvolle bijbaan? Als Zorgverlener (niveau 2, 2+ of 3) ga je flexibel aan de slag in een een functie waar je écht iets voor mensen betekent en ook nog goed verdient!

Wat ga je doen?
 • Je begeleidt zo’n 8 tot 16 uur per week oudere cliënten met zowel somatische als PG indicaties. Je draait wekelijks diensten (vroeg of laat) van meestal 8 uur waarin je zorgt voor ritme en structuur en ADL-handelingen verricht.
 • Je helpt cliënten bijvoorbeeld bij het aan- en uitkleden, het aantrekken van steunkousen en bij het gebruik van tilliften
 • Je helpt bij het eten en drinken en soms kook je voor bewoners
 • Je begeleidt bij het bewegen en bij creatieve dagbestedingsactiviteiten
 • Soms voer je ook medische handelingen uit, zoals het delen en toedienen van medicatie

  Een heel divers takenpakket dus. Je hebt vaak te maken met dezelfde cliënten die elke keer weer uitkijken naar je komst! Je bent een luisterend oor, maakt makkelijk een praatje en levert zo écht een maatschappelijke bijdrage waarmee je waardevolle ervaring opdoet. Je komt terecht in een hardwerkend gezellig team, waarin jouw praktijkcoach je wegwijs maakt en ook daarna altijd voor je klaar staat. Wel zo prettig.

  Voor je start bij Viva! Zorggroep haal je via Aethon een waardevol certificaat, waarmee je de gevraagde handelingen mag uitvoeren. Je verdient direct een goed salaris in een leuke en leerzame bijbaan die je prima kunt afstemmen op je studiedruk, stage of op je vakantie. Zo brengen we jouw carrière in de zorg in versnelling.

  Waar ga je werken?
  Je kunt als Flexmedewerker Zorg aan de slag in Limmen (Castricum), Heemskerk of Uitgeest. Uiteraard kun je in overleg en op verzoek ook op meerdere locaties worden ingezet.
 • Zorglocatie De Cameren op de Lage Weide in Limmen (Castricum) heeft 55 appartementen verdeeld over drie verdiepingen en is van alle moderne gemakken en faciliteiten voorzien. Het restaurant is de hele dag open en er worden veel activiteiten georganiseerd.
 • Zorglocatie Sint Agnes aan de Zamenhof in Heemskerk ligt vlakbij het centrum van Heemskerk, heeft ruime, lichte appartementen en een sfeervol restaurant annex recreatiezaal, waar van alles georganiseerd wordt voor de bewoners (van handwerken tot bingo!).
 • Zorglocatie Geesterheem in de Dokter Brugmanstraat in Uitgeest ligt in het oude dorp van Uitgeest. Het restaurant is de centrale ontmoetingsplek waar regelmatig concerten en andere activiteiten georganiseerd worden. Geesterheem heeft een prachtige belevingstuin.

Overal ervaar je direct als je binnenloopt de fijne en rustige sfeer. Alle locaties zijn goed bereikbaar, ook met het OV.

Jouw talent

Wie ben je?
Jij bent iemand waar oudere, kwetsbare mensen blij van worden als je langskomt! Je helpt graag  mensen, bent betrokken, positief ingesteld en betrouwbaar. En verder:
 • Volg je een (mbo,hbo of wo) zorgopleiding of heb je deze afgerond; bijvoorbeeld (maar niet uitsluitend) Hbo-v, MWD, Psychologie, Geneeskunde, Ergotherapie, Fysiotherapie of Mbo-V
 • Ben je 8 tot 16 uur per week beschikbaar om diensten van meestal 8 uur te werken. Dat kan een vroege of late dienst zijn ergens tussen 07u en 23u op basis van je eigen beschikbaarheid. Gemiddeld werk je zo’n 16 uur per week, meer of minder mag ook. Flexibiliteit ten top dus en uiteraard zijn we nóg flexibeler tijdens je coschappen of stages

Wij bieden jou

Wat hebben we je te bieden?
 • Een uitstekend uurloon tussen de €10,00 en €12,00 (vanaf ca. €1.709,- per maand o.b.v. 36u)
 • Daarnaast 8% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag volgens de CAO voor de Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg, ook bouw je vakantie-uren op
 • Een opleiding via Aethon met waardevol certificaat (niveau 2, 2+ of 3)
 • Een bijbaan waarin je zelf bepaalt op welke momenten je werkt, in een bijzonder gezellig en deskundig team met je eigen praktijkcoach, waarin je praktische en relevante ervaring opdoet voor je studie en je loopbaan daarna
 • En tot slot onvergetelijke ervaringen met dankbare, prachtige, mooie, interessante en kwetsbare mensen, die al een heel leven achter de rug hebben en voor wie je écht iets betekent en het verschil maakt!


Interesse?
Heb je interesse in deze goedbetaalde flexibele bijbaan waarin je als Flexmedewerker Zorg waardevolle studiegerichte praktijkervaring opdoet? Ontstijg jezelf. Begin nu. Reageer! Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op voor een eerste kennismaking. Voor je het weet ga je aan de slag bij Viva! Zorggroep! Heb je nog vragen? Neem dan contact met onze recruiter Mike Marselis op nummer 0621437504 of mail naar mike.marselis@aethon.nl!

Over Aethon

Wij zijn Aethon. Wij leiden talent in goede banen en verbinden ambitieuze talenten aan de leukste studiegerichte bijbanen bij zorginstellingen. Ook bij ViVa! Zorggroep, waar gezorgd wordt dat cliënten, ook wanneer hun gezondheid grenzen aangeeft, zoveel mogelijk zichzelf kunnen blijven en zelf kunnen beslissen. Want dat bepaalt de kwaliteit van hun leven.

SOLLICITEER

(*) Verplicht veld

Ik ga akkoord met het privacy statement*

Powered by jobrock.com