KLANTADVISEUR WONINGCORPORATIE

  • DienstverbandFulltime
  • Aantal uren per week32 - 40 uur
  • Opleidingsniveau HBO
  • LocatieBreda

Jouw uitdaging

Krijg jij energie van contact met klanten en ben jij graag (part time of full time) dienstverlenend bezig? Ben jij flexibel en ga je uitdagingen niet uit de weg? Word jij het nieuwe visitekaartje van een woningcorporatie in de regio West Brabant? Dan zijn op zoek naar jou!

Als klantadviseur kom je in een open en energiek team terecht dat denkt in mogelijkheden en praktische oplossingen. Er wordt van je verwacht dat je oprecht betrokkenheid voelt ten aanzien van de huurders en de kernen waar zij wonen (goed te bereiken vanuit Rotterdam, Breda en Tilburg). Het is belangrijk dat je goed kan luisteren naar wat deze mensen je vertellen. Jij staat namelijk midden in de samenleving en levert actief een bijdrage aan goed wonen en aan het borgen, verbeteren en optimaliseren van de leefbaarheid. Een grote verantwoordelijkheid? Jazeker! Maar dit doe je natuurlijk niet alleen. Met ca. 9.000 verhuureenheden in 18 (dorps)kernen werk je samen met ongeveer 70 collega’s. Deze zijn voortdurend gericht op verbetering, door verandering en vernieuwing. De corporatie sector is volop in beweging en zoekt daarom ook iemand die hier proactief in mee wilt denken en een frisse blik kan geven.

De afdeling wonen, wijken en kernen is verantwoordelijk voor het uitvoeren van de primaire dienstverlening aan klanten (bijvoorbeeld verhuur, verkoop, huurincasso en dagelijks onderhoud). Het streven is om te werken volgens de principes “click, call, face”, waarbij huurders zoveel mogelijk zaken zelf digitaal regelen, en alleen contact wordt gezocht/nodig is met de klantenservice bij zaken die begeleiding of ondersteuning vragen. Om dit proces goed te laten verlopen, ben je in staat mensen hierin mee te nemen en een kei in administratieve afwikkeling.

Is je interesse gewekt en ben je per direct beschikbaar om deze woningcorporatie te gaan ondersteunen in deze mooie functie? Neem dan snel contact met ons op!

Jouw talent

• Je bent een expert op het gebied van dienstverlening, kunt snel schakelen en voelt je thuis in een dynamische omgeving
• Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden
• Je hebt een HBO opleiding afgerond en bent parttime of fulltime beschikbaar
• Je bent flexibel en gaat graag de uitdaging aan
• Je hebt al ervaring opgedaan bij een klantcontact centrum van een woningcorporatie

Wij bieden jou

• Een marktconform salaris en een tijdelijk dienstverband voor minimaal 32 uur per week
• De mogelijkheid om een lease auto te rijden
• Keuze uit verschillende masterclasses op het gebied van persoonlijke ontwikkeling of vakinhoudelijke kennis

Over Aethon

Aethon verbindt (Young) Professionals zoals jij aan de beste carrières in de publieke sector. Wij vinden het belangrijk om samen met jou én onze opdrachtgevers te praten over jouw doelen en groei. Hierbij willen wij die springplank zijn voor jouw carrière of de partij zijn die jouw carrière een nieuwe impuls geeft. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons heel belangrijk!

Wij nodigen iedereen uit te solliciteren. We maken graag kennis met je.

SOLLICITEER

(*) Verplicht veld

/

/

DOCUMENTEN*

cv uploaden
Ik ga akkoord met het privacy statement*

Powered by jobrock.com