ACCOUNTMANAGER PUBLIEKE SECTOR

 • DienstverbandFulltime
 • Aantal uren per week32 - 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • LocatieRijswijk

Jouw uitdaging

Accountmanager Zuid-Holland. Ben jij succesvol in het sluiten van sales deals en communiceer jij goed op alle niveaus? Aethon biedt innovatieve concepten in de (semi) publieke sector, duurzame oplossingen waarmee jij als accountmanager aan de slag mag. Wil jij jezelf ontwikkelen in een sales gedreven omgeving? Check dan eens of jij als kandidaat een match bent met deze vacature bij Aethon!


Klinkt uitdagend, wat ga je dan precies doen?
Jij, onze ondernemende Accountmanager bent commercieel verantwoordelijk voor woningcorporaties en/of gemeenten in Zuid-Holland. Dit betekent, dat je in jouw regio verder bouwt aan ons unieke concept: woningcorporaties & gemeenten helpen aan flexibel inzetbare, gemotiveerde, gekwalificeerde en ingewerkte studenten op hbo- en wo-niveau. Er zijn nog veel opdrachtgevers binnen te halen en we hebben een enorme groeiambitie. Jij weet de balans te vinden tussen new business en relatiemanagement en bent ambassadeur van ons concept.

Wij bieden hoogopgeleide talenten een flexibele en uitdagende baan in de zorg of publieke sector, een aansluitende opleiding en persoonlijke begeleiding. We hebben bij Aethon duizenden van deze talenten die we inzetten bij de leukste organisaties. Jij onderhoudt het contact met de managers van deze organisaties, bent een stevige gesprekspartner en denkt op tactisch niveau mee over hun personele inzet.

Jij hebt overtuigingskracht, binnen de regio zorg jij dat het team van recruiters, talentmanagers en planners tot het uiterste gaan om jouw klanten optimaal te bedienen. Je wordt gedreven door omzet, marge en klanttevredenheid en ziet altijd mogelijkheden tot het uitbreiden en optimaliseren van onze samenwerking met klanten.

Ontwikkeling
Aethon ontwikkelt zich snel, uiteraard nemen we jou hier graag in mee. In onze eigen Aethon Aecademy zetten wij alles in op jouw talenten. Gezamenlijk met andere accountmanagers volg je een opleidingsprogramma met seminars, workshops en trainingen speciaal gericht op de ontwikkeling van jouw specialisme.

Je wordt uitgedaagd om uit je dagelijkse werkzaamheden te stappen en je verder te verdiepen en specialiseren. Heb jij de ambitie om jezelf continue te blijven ontwikkelen? Wij bieden je de kansen, we vragen jou om deze kansen met beide handen aan te pakken!

Waar ga je werken?
Aethon is een innovatieve HR-Partner, die organisaties in de (semi)- publieke sector helpt om flexibeler te zijn en die een oplossing biedt voor de maatschappelijke problemen. Wij verbinden hoogopgeleide en ambitieuze studenten en young professionals aan de leukste (bij)banen in de zorg en publieke sector.

We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met gedegen opleidingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie, begeleiden we studenten bij de start van hun carrière en helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Steeds meer organisaties maken gebruik van onze startklare medewerkers. We zijn één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en waren in 2017 Uitzendondernemer van het jaar.

Hoofdkantoor Rijswijk
We hebben vestigingen in Amsterdam, Eindhoven en Zwolle en een hoofdkantoor in Rijswijk (jouw werkplek). Je werkt in een modern kantoorpand met meer dan honderd collega’s, die met elkaar zorgen voor een bruisende sfeer vol energie (dat zegt iedereen, maar bij ons is het écht zo!). De cultuur is daadkrachtig en gedreven. We regelen het gewoon, op een intelligente, eigenwijze en optimistische manier. We geloven dat het altijd beter kan. Ons pand aan de Braillelaan is prima bereikbaar, uiteraard voorzien van érg goeie koffie en elke dag vers fruit. We hebben bovendien een bijzonder actieve personeelsvereniging, die zorgt voor pubquizzen, uitjes, gezellige vrijdagmiddagborrels en legendarische Aethon-weekenden (geloof ons, die wil je meemaken!).

Jouw talent

 • Je bent in het bezit van hbo- of wo-diploma;
 • Je hebt hebt een gedegen track record binnen de arbeidsbemiddeling of zakelijke dienstverlening;
 • Je deinst niet terug voor acquisitie;
 • Je bent een goede luisteraar en je bent toegankelijk;
 • Je haalt energie uit relatiebeheer en bent daarin een sterke gesprekspartner;
 • Je bent oprecht geïnteresseerd en doet er alles aan om de behoefte van de klant in te vullen.

Wij bieden jou

 • Ontwikkeling en optimale inzet van jouw talenten door gerichte opleiding, coaching en begeleiding
 • Een marktconform salaris (afhankelijk van leeftijd en ervaring)
 • Een fulltime baan (40 uur) op basis van een tijdelijk contract met uitzicht op onbepaalde tijd
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 24 vakantiedagen, laptop, telefoon, een goeie pensioenregeling, een leaseauto en een gratis parkeerplek
 • Een baan waarin je écht het verschil kunt maken voor onze klanten en talenten

Over Aethon

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Ben je toe aan een volgende stap in jouw vakgebied en geïnteresseerd in deze boeiende rol als Accountmanager Publieke Sector?

Ontstijg jezelf. Begin nu. Solliciteer!

Na je sollicitatie nemen we contact op voor een eerste kennismaking. Wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact op met Jeroen Duinhouwer (Corporate Recruiter, via jeroen.duinhouwer@aethon.nl of 06 11 17 69 17).

We geloven dat je kaders hebt te doorbreken om potentie volledig te benutten. Als aanjager van ontwikkeling en groei, staat jouw ontwikkeling voorop. Samen gaan we voor het allerbeste resultaat!

SOLLICITEER

(*) Verplicht veld

/

/

DOCUMENTEN

cv uploaden
Ik ga akkoord met het privacy statement*

Powered by jobrock.com