ACCOUNTMANAGER AETHON

 • DienstverbandFulltime
 • Aantal uren per week32 - 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • LocatieEindhoven

Jouw uitdaging

Accountmanager Eindhoven. Ben jij succesvol in het sluiten van sales deals en communiceer jij goed op alle niveaus? Aethon biedt innovatieve concepten in de (semi) publieke sector, duurzame oplossingen waarmee jij als accountmanager aan de slag mag. Wil jij jezelf ontwikkelen in een sales gedreven omgeving? Check dan eens of jij als kandidaat een match bent met deze vacature in Eindhoven!


Klinkt uitdagend, wat ga je dan precies doen?
Ziekenhuizen en zorginstellingen kampen met een grote schaarste aan goed personeel. Samen met jouw klanten ga je op zoek naar duurzame oplossingen die passen bij een moderne bedrijfsvoering en een organisatie die zich continu kan aanpassen aan veranderende omstandigheden.

Wij bieden hoogopgeleide talenten een flexibele en uitdagende baan in de zorg of publieke sector, een aansluitende opleiding en persoonlijke begeleiding. We hebben bij Aethon duizenden van deze talenten die we inzetten bij de leukste organisaties. Jij onderhoudt het contact met de managers van deze instellingen, bent een stevige gesprekspartner en denkt op tactisch niveau mee over hun personele inzet.

Jij hebt overtuigingskracht, binnen de regio zorg jij dat het team van recruiters, talentmanagers en planners tot het uiterste gaan om jouw klanten optimaal te bedienen. Je wordt gedreven door omzet, marge en klanttevredenheid en ziet altijd mogelijkheden tot het uitbreiden en optimaliseren van onze samenwerking met klanten.

Ontwikkeling
Aethon ontwikkelt zich snel, uiteraard nemen we jou hier graag in mee. In onze eigen Aethon Aecademy zetten wij alles in op jouw talenten. Gezamenlijk met andere accountmanagers volg je een opleidingsprogramma met seminars, workshops en trainingen speciaal gericht op de ontwikkeling van jouw specialisme.

 Je wordt uitgedaagd om uit je dagelijkse werkzaamheden te stappen en je verder te verdiepen en specialiseren. Heb jij de ambitie om jezelf continue te blijven ontwikkelen? Wij bieden je de kansen, we vragen jou om deze kansen met beide handen aan te pakken!

Waar ga je werken?
Aethon is een innovatieve HR-Partner, die organisaties in de (semi)- publieke sector helpt om flexibeler te zijn en die een oplossing biedt voor de maatschappelijke problemen. Wij verbinden hoogopgeleide en ambitieuze studenten en young professionals aan de leukste (bij)banen in de zorg en publieke sector.

We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met gedegen opleidingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie, begeleiden we studenten bij de start van hun carrière en helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Steeds meer organisaties maken gebruik van onze startklare medewerkers. We zijn één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en waren in 2017 Uitzendondernemer van het jaar.

Vestiging Eindhoven
Aethon heeft vestigingen in Rijswijk (ons hoofdkantoor), Amsterdam, Zwolle en jouw nieuwe werkplek Eindhoven. In Eindhoven zit ons kantoor in het centrum. Een modern en open kantoorgebouw, van alle gemakken voorzien, en met mooi uitzicht over Eindhoven centrum.

Onze Eindhovense vestiging is net als de rest daadkrachtig en gedreven. We bruisen van de energie en regelen het gewoon. Dat doen we op een intelligente, eigenwijze en optimistische manier.

We geloven dat het altijd beter kan.

Jouw talent

 • Je hebt tenminste hbo werk- en denkniveau
 • Je hebt 2 tot 5 jaar werkervaring, bij voorkeur in een commerciële omgeving
 • Je bent commercieel, ondernemend en innovatief en ziet altijd mogelijkheid tot optimalisatie van onze dienstverlening
 • Je bent communicatief sterk en een échte verbinder
 • Je herkent verbanden en werkt planmatig en resultaatgericht
 • Je hebt ambitie om door te groeien; stilstaan is geen optie

Wij bieden jou

 • Ontwikkeling en optimale inzet van jouw talenten door gerichte opleiding, coaching en begeleiding
 • Een marktconform salaris (afhankelijk van leeftijd en ervaring)
 • Een fulltime baan (40 uur) op basis van een tijdelijk contract met uitzicht op onbepaalde tijd
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, 24 vakantiedagen, laptop, telefoon, een goeie pensioenregeling, een leaseauto en een gratis parkeerplek
 • Een baan waarin je écht het verschil kunt maken voor onze klanten en talenten

Over Aethon

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Ben je toe aan een volgende stap in jouw vakgebied en geïnteresseerd in deze boeiende rol als Accountmanager Eindhoven?

Ontstijg jezelf. Begin nu. Solliciteer!

Na je sollicitatie, nemen we contact op voor een eerste kennismaking. Wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact op met Lisette van Wijk (Vestigingsmanager Eindhoven, via lisette.vanwijk@aethon.nl of 06 15 13 87 76).

We geloven dat je kaders hebt te doorbreken om potentie volledig te benutten. Als aanjager van ontwikkeling en groei, staat jouw ontwikkeling voorop. Samen gaan we voor het allerbeste resultaat!

SOLLICITEER

(*) Verplicht veld

/

/

DOCUMENTEN

cv uploaden
Ik ga akkoord met het privacy statement*

Powered by jobrock.com