BIJBAAN IN DE ZORG - AVOORD

 • DienstverbandParttime
 • Aantal uren per week08 - 16 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • LocatieBreda

Jouw uitdaging

Ben jij bezig met een studie gerelateerd aan de zorgsector? Zoek je een betekenisvolle bijbaan die goed op jouw cv staat én waarmee je goed verdient? Dan is deze parttime functie als Verzorgende bij Avoord in Zundert en Etten-Leur iets voor jou!

Wat ga je doen?

Na het behalen van de benodigde certificaten ga je ouderen ondersteunen wanneer zij dit zelf niet meer kunnen. Je verleent zorg aan ouderen die in een van de kleinschalige groepswoningen van Avoord wonen. Je gaat basiszorg (ADL) verlenen en ondersteunt bijvoorbeeld bij het aan- en uitkleden, wassen, het aantrekken van steunkousen, eten en drinken en mondverzorging. Maar dit is nóg niet alles! Tijdens het werk maak je gebruik van tilliften en verricht je verpleegtechnische handelingen, zoals wondzorg, medicatie verstrekking en injecteren. Veel verschillende taken dus, waarmee je veel betekent voor de cliënten van Avoord. 

Waar ga je werken?

Avoord is een organisatie die zorgt voor de overgang van zelfstandig wonen naar wonen met zorg in een veilige omgeving. Avoord kent verschillende locaties in de regio van Etten-Leur, Rijsbergen en Zundert. Er zijn verschillende woongroepen. Hiervan is een woongroep voor mensen met lichamelijke beperkingen, een woongroep voor mensen met geheugenbeperkingen en twee zorgappartementen. Je werkt gedurende de ochtenddienst tussen 07:00 – 14:00 uur. Of een dagdienst tussen 14:00 – 23:00 uur, dit kan in het weekend of door de weeks. Voor je zelfstandig aan het werk gaat, word je ingewerkt door een ervaren collega. We proberen je zoveel mogelijk in hetzelfde team in te delen, zodat je de cliënten en collega’s goed leert kennen. Maar het is mogelijk dat je rouleert in verschillende teams.

Jouw talent

Jij bent iemand die plezier heeft zodra je een babbeltje maakt met anderen. Een lach op het gezicht van ouderen tovert en met enthousiasme te werk gaat. Daarnaast kun je goed zelfstandig werken, durf je vragen te stellen en heb je een leergierige houding. En verder:

Je volgt een (MBO, HBO of WO) opleiding gericht op de zorgsector, bijvoorbeeld Verzorgende IG, HBO-V, Fysiotherapie, Geneeskunde of Gezondheidswetenschappen.

Je bent gemiddeld 16 uur, verdeeld over twee dagen, per week beschikbaar. Hiervan werk je er ongeveer 8-12 uur.

Wij bieden jou

8 redenen waarom je moet solliciteren:
 •          Je verdient een goed salaris van €11,17 bruto per uur (minimaal €1.748,- bruto per maand o.b.v. fulltime/36u)
 •          Aethon en Avoord bieden optimale begeleiding
 •          Je behaalt waardevolle certificaten
 •          Je bepaalt zelf wanneer en hoe lang je werkt
 •          Je groeit door de praktijkervaring met verpleegtechnische handelingen
 •          Je verrijkt jouw cv met relevante werkervaring
 •          Je breidt jouw netwerk uit
 •          Jij zorgt ervoor dat er minder tekorten zijn binnen de zorgsector

Over Aethon

Wij zijn Aethon. Wij leiden talent in goede banen en verbinden ambitieuze talenten aan de leukste studiegerichte bijbanen bij zorginstellingen. Ook bij Avoord, een zorgorganisatie in de regio van Tilburg en Breda. Zo brengen we jouw carrière in de zorg in versnelling.

SOLLICITEER

(*) Verplicht veld

/

/

DOCUMENTEN

cv uploaden
Ik ga akkoord met het privacy statement*

Powered by jobrock.com