BIJBAAN IN DE ZORG - BIJ VILENTE

 • DienstverbandParttime
 • Aantal uren per week08 - 16 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • LocatieArnhem

Jouw uitdaging

Volg jij een studie in een zorgrichting? Zoek je een flexibele en betekenisvolle bijbaan als Student Zorgverlener waarin je écht iets voor mensen betekent en ook nog goed verdient? Dan is deze vacature van Verzorgende (niveau 2) bij Vilente in Gelderland (regio Ede, Wageningen, Renkum, Oosterbeek, Heelsum en Doorwerth) iets voor jou!

Wat ga je doen?
Je ondersteunt ouderen en hulpbehoevenden in onze woonzorgcentra of thuiszorg met algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL), zoals aan- en uitkleden, wassen, het aantrekken van steunkousen, eten en drinken en mondverzorging. Je zet het ontbijt klaar, schenkt koffie in voor de bewoners en kookt met en voor cliënten. Daarnaast stimuleer je cliënten om deel te nemen aan de dagelijkse activiteiten die op de locatie worden georganiseerd en zorg je voor een veilige, opgeruimde en gezellige leefomgeving.

Voor je start bij Vilente volg je via Aethon de basis- en transfertraining. Met het behaalde waardevolle certificaat mag je ADL handelingen uitvoeren (niveau 2). Je werkt samen met de collega’s van Vilente, maar ook met diverse Aethon-collega’s. De cliënten vragen het nodige van de medewerkers, er wordt dan ook stevig doorgewerkt. Je verdient direct een goed salaris, doet waardevolle praktijkervaring op voor je studie en maakt onvergetelijke momenten mee. Bovendien kun je deze flexibele baan prima afstemmen op je studiedruk, stage of vakantie!

Je werkt gemiddeld 2 diensten per week (totaal zo’n 8 tot 12 uur), meer mag altijd. Je beschikbaarheid stem je af via de Aethon-app. Als student zorgverlener doe je betekenisvol werk en verrijk je je CV met relevante werkervaring. Uiteraard word je vakkundig ingewerkt door ervaren collega’s, wel zo prettig!

Jouw talent

Wie ben je?
 • Jij bent iemand die oudere, kwetsbare mensen een thuisgevoel kan geven, ze worden blij van je!
 • Je staat stevig in je schoenen, weet van aanpakken en krijgt energie van het helpen van anderen. En verder:
 • Volg je een relevante (MBO, HBO of WO) zorgopleiding
 • Ben je gemiddeld 16 uur per week beschikbaar om 2 diensten (8 à 12 uur) te werken (dag- en/of avonddiensten). Tijdens je co-schappen, stages of vakantie zijn we hier
  natuurlijk flexibel in
 • Ben je een teamspeler die wil blijven leren en ontwikkelen én die graag iets betekent voor anderen!

Wij bieden jou

 • Een prima uurloon van €10,96 (ca. €1.709,- bruto per maand o.b.v. fulltime/36u)
 • Daarnaast 8% vakantiegeld, reiskostenvergoeding (als je OV-kaart niet geldig is) en onregelmatigheidstoeslag volgens de CAO voor de Verpleeg-, Verzorgingshuizen en
  Thuiszorg, ook bouw je vakantie-uren op
 • Een opleiding Basis- en Transfertraining via Aethon met waardevolle certificaat (niveau 2)
 • Een betekenisvolle en flexibele bijbaan in je eigen omgeving waarin je zelf bepaalt hoe vaak en hoe lang je werkt
 • Bovendien een bijbaan waarin je veel leert, praktische en relevante ervaring opdoet voor je studie en je loopbaan daarna
 • En tot slot onvergetelijke ervaringen met dankbare, prachtige, mooie, interessante en kwetsbare mensen, die vaak al een heel leven achter de rug hebben en voor wie je écht

iets betekent en het verschil maakt!

Klinkt dit interessant?
Heb je interesse in deze betekenisvolle flexibele bijbaan waarmee je als Student Zorgverlener waardevolle studiegerichte praktijkervaring opdoet? Ontstijg jezelf! Begin nu! Solliciteer! Na je sollicitatie, nemen we contact op voor een eerste kennismaking. Wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact op met Laura van Sabben (recruiter) via laura.vansabben@aethon.nl of +31611261239.

Over Aethon

Vilente is een van de grotere zorgorganisaties in de regio Ede, Wageningen, Renkum. In onze woonzorgcentra wonen voornamelijk cliënten die psychogeriatrische en somatische zorg nodig hebben. Niet het systeem, maar de ruim 1100 medewerkers en onze cliënten staan centraal bij Vilente, het thuisgevoel en de persoonlijke benadering zijn daarbij uitgangspunt.

SOLLICITEER

(*) Verplicht veld

/

/

DOCUMENTEN

cv uploaden
Ik ga akkoord met het privacy statement*

Powered by jobrock.com