FLEXMEDEWERKER ZORG – BIJ CORDAAN

 • DienstverbandParttime
 • Aantal uren per week16 - 24 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • LocatieAmsterdam

Jouw uitdaging

Volg jij een studie in een zorgrichting? Zoek je een flexibele en betekenisvolle bijbaan als Zorgverlener waarin je écht iets voor mensen betekent en ook nog goed verdient? Dan is deze bijbaan als Verzorgende bij Cordaan iets voor jou!
 
Wat ga je doen?]
Cordaan richt zich op mensen, die korte of lange tijd verpleging, verzorging, begeleiding en/of ondersteuning nodig hebben. Om je een gevoel te geven: je ondersteunt ouderen met dementie en bewoners die revalideren na een beroerte, herseninfarct of operatie, maar ook cliënten die lichamelijk chronisch ziek zijn en daarom behoefte hebben aan dagelijkse hulp. Je werkt gemiddeld zo’n 8 tot 12 uur per week en verricht ADL-handelingen, dus je helpt cliënten bijvoorbeeld bij het aantrekken van steunkousen. Daarnaast begeleid je de bewoners bij diverse dagbestedingsactiviteiten. In je werk gebruik je actieve en passieve tilliften. Je cliënten zijn blij met je komst, want met jouw hulp en aanwezigheid maak je hun dag net even wat prettiger en mooier, jij maakt écht het verschil! 
 
Voor je start haal je via Aethon het waardevolle certificaat ADL-vaardigheden & Transfers, daarmee mag je ADL én diverse medische handelingen uitvoeren. Je maakt deel uit van een groeiend team, waarin je samenwerkt met verschillende specialisten en andere zorgprofessionals, zoals fysiotherapeuten, bewegingswetenschappers en logopedisten. Je collega’s zullen je warm ontvangen, inwerken en al snel als volwaardig collega zien. Wel zo fijn. Je gaat veel van ze leren en dat wordt ook gestimuleerd. Je verdient direct een goed salaris, doet waardevolle praktijkervaring op voor je studie (en daarna) en maakt mooie, prachtige, pijnlijke, verdrietige, maar altijd onvergetelijke momenten mee. Bovendien kun je deze flexibele baan prima afstemmen op je studiedruk, stage of op je vakantie!
 
Waar ga je werken?
Je gaat werken op verschillende locaties van Cordaan, zoals Hof van Sloten in Amsterdam Nieuw West en In Het Zomerpark in Nieuw Vennep. Hof van Sloten is een ruim gebouw, dat onlangs gerenoveerd is, omringd door prachtige tuinen, mooie terrassen en balkons. In Het Zomerpark is een moderne, ruime locatie in de Haarlemmermeer, een goed bereikbare groene omgeving in het hart van de Randstad. Kortom, prettige plekken om te werken. En goed om te weten: beide locaties zijn prima bereikbaar met de fiets, scooter, auto of met het openbaar vervoer. Ook is er veel parkeerruimte. Wel zo makkelijk.

Jouw talent

Jij bent leergierig en nieuwsgierig en bovendien iemand waar hulpbehoevende mensen blij van worden als je binnenkomt! Je kijkt graag de kunst af bij ervaren specialisten, krijgt energie van mensen helpen en staat je stevig in je schoenen. Wat verder belangrijk is:
 • Op dit moment volg je een zorggerelateerde of sociale studie, zoals Social Work, SPH, Psychologie, HBO-V, Verpleegkunde, Fysiotherapie, Bewegingswetenschappen of Ergotherapie. 
 • Studeer je op MBO-V? Dan kun je aan de slag vanaf studiejaar 2. Als je een opleiding volgt op HBO-V of WO-niveau, dan kun je al in je eerste studiejaar aan het werk.  
 • Met de opleiding Helpende Zorg & Welzijn kom je helaas niet in aanmerking, omdat deze functie een hogere kwalificatie-eis stelt;
 • Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar om gemiddeld twee diensten te werken (een dienst kan variëren van 4 tot 8 uur). De werktijden liggen tussen 7:30 en 22:00 uur.

Wij bieden jou

 • Een prima uurloon tussen de €10,50 en €12 per uur (minimaal €1.644,- bruto per maand o.b.v. fulltime/36u);
 • Daarnaast 8% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en een onregelmatigheidstoeslag volgens de CAO voor de Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg, ook bouw je vakantie-uren op; 
 • Een opleiding en het waardevolle certificaat ADL-handelingen & Transfers. Hiermee ben je bevoegd om deze handelingen in de praktijk uit te voeren;
 • Een flexibele bijbaan die je relevante werkervaring oplevert, doorgroeimogelijkheden biedt en die je prima kunt afstemmen op je studiedruk;
 • En tot slot onvergetelijke ervaringen met dankbare, prachtige, mooie, interessante en kwetsbare mensen voor wie je écht iets betekent en het verschil maakt!

Interesse?  
Heb je interesse in deze betekenisvolle en goedbetaalde bijbaan waarmee je als Flexmedewerker waardevolle studiegerichte praktijkervaring opdoet? Solliciteer dan nu! Na je sollicitatie, nemen we contact met je op voor een eerste kennismaking. Alvast goed om te weten: als je bij Cordaan begint, vragen we je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Over Aethon

Wij zijn Aethon. Wij leiden talent in goede banen en verbinden ambitieuze talenten aan de leukste studiegerichte bijbanen bij zorginstellingen. Ook bij Cordaan, een grote zorgorganisatie in de regio Amsterdam. Zo brengen we jouw carrière in de zorg in versnelling.

SOLLICITEER

(*) Verplicht veld

Ik ga akkoord met het privacy statement*

Powered by jobrock.com