YOUNG PROFESSIONAL OVERHEID - REGIO DEN HAAG

  • DienstverbandFulltime
  • Aantal uren per week32 - 40 uur
  • Opleidingsniveau HBO
  • LocatieDen Haag

Jouw uitdaging

Als Young Professional Publiek & Identiteit krijg je de kans om je verder te ontwikkelen binnen de overheid in jouw eigen regio, bijvoorbeeld in een gemeente in de buurt van Den Haag. Je werkt bij Aethon, maar je voert opdrachten uit bij gemeenten op de afdeling Burgerzaken. Naast je full time werkzaamheden bij de gemeenten krijg je de kans om je via de Aethon Aecademy, ons opleidingsinstituut, te ontwikkelen tot allround medewerker Burgerzaken van de toekomst. Het opleidingsprogramma wordt op maat gemaakt en is helemaal toegespitst op jouw behoeften. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij ons centraal. Samen stippelen we jouw carrière verder uit aan de hand van jouw drijfveren en ambities.

Je zet jouw expertise en skills in om een gemeente verder te helpen. Daarnaast richt je je volledig op jouw taken als Young Professional. Je houdt je bezig met de verschillende aspecten van de afdeling Burgerzaken. Je verstrekt informatie uit de BRP, geeft advies en informeert burgers op de klantenservice via de telefoon of aan de balie, verwerkt de Burgerlijke Stand en zorgt ervoor dat de kwaliteit op orde is.

Spreken de termen privacy & identiteitsfraude, naturalisatie, en modernisering jou aan? Dan is dit wat voor jou. Deze termen zijn slechts een kleine greep uit de onderwerpen die je tegen zal komen. Heb je interesse? Laat het zeker weten! Onze recruiter neemt zo snel mogelijk contact met je op om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Jouw talent

Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding
Ervaring binnen burgerzaken is een must
Je bent fulltime (minimaal 32 uur) per week beschikbaar
Je hebt je rijbewijs B en vindt reizen voor je werk prima
Je woont in omgeving Zoetermeer, Delft, Leiden of Rotterdam

Wij bieden jou

  • Een tijdelijk dienstverband met een salaris vanaf €2.200,-
  • De mogelijkheid om een leaseauto te rijden (ook voor privé gebruik)
  • Een uitgebreid scholingsprogramma
  • Goede doorgroeimogelijkheden binnen de publieke sector met eventueel een contract voor onbepaalde tijd
  • Een tijdelijk contract van minimaal 32 uur per week

Over Aethon

Aethon verbindt professionals zoals jij aan de beste carrières in de publieke sector. Wij vinden het belangrijk om samen met jou én onze opdrachtgevers te praten over jouw doelen en groei. Wil jij dit jaar nog van start gaan met jouw toekomstplan? Laat het ons dan direct weten! Dan neemt een van onze recruiters contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

SOLLICITEER

(*) Verplicht veld

/

/

DOCUMENTEN*

cv uploaden
Ik ga akkoord met het privacy statement*

Powered by jobrock.com